Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Gøy med tapet på barnerommet

    Publisert 27.september 2021
    Med tapet på veggene får rommet et personlig uttrykk og en mer helhetlig atmosfære. Tapet kan også brukes til å dele rommet inn i soner eller skape rommet større. Tapetsér alle veggene – eller lag en kontrastvegg. Eller hva med tapet i taket?

    Størrelser på dyner, puter og sengesett til barn

    Publisert 28.januar 2021
    Har du oversikt over hvilken størrelse det skal være på barnedynen, puten og sengesettet til barnet, eller hvor de forskjellige størrelsene til barn brukes? Det finnes ingen regler, men vi kan gi deg noen tips på veien.

    Trygt og godt sovemiljø

    Publisert 20.november 2020
    Alle barn har rett til et trygt og godt sovemiljø. En ny EU-standard stiller strenge krav til alle barnedyner, og ikke minst til merking av produktene. I henhold til standarden oppdaterer vi alle våre barnedyner med ny informasjon. Her kan du lese mer om hva endringene innebærer.

    6 interiørtrender til barnerommet

    Publisert 25.september 2018
    Når man innreder barnerommet ønsker man å tenke langsiktige løsninger, men man har ofte også lyst til å følge noen interiørtrender. Nedenfor gir vi deg 6 interiørtrender som gjør det enkelt for deg å innrede barnerommet.

    Smart oppbevaring på barnerommet

    Publisert 25.september 2018
    Har du barn har du kanskje oppdaget at det ikke kun er synonymt med kos og hygge, men også med mye rot. Det er ikke alltid like lett å få orden i systemet, eller legge til rette for lek og læring. Vi håper å gjøre dette litt enklere for deg. Nedenfor har vi samlet sammen våre beste tips til smart oppbevaring av leker og klær på barnerommet.

    Slik oppgraderer du barnerommet med enkle grep

    Publisert 22.august 2018
    Er det på tide å oppgradere barnerommet? Barnets smak og interesser endrer seg raskt og det er ikke alltid like lett å innrede et barnerom som enkelt kan oppdateres etter nye impulser. I denne artikkelen gir vi deg 3 tips til hvordan du enkelt kan gi barnerommet nytt liv uten at det koster alt for mye.

    Fem viktige interiørtips til babyrommet

    Publisert 20.august 2018
    Mange har klare tanker om hvordan barnerommet skal se ut, men det kan være vanskelig å vite hva man faktisk trenger. Her er fem interiørtips som gjør det enklere å innrede barnerommet på en måte som ivaretar stell, mating og lek.

    Flanell til de minste

    Publisert 12.januar 2018
    Flanell føles myk og varm mot huden – perfekt for små mennesker på kalde netter. Alle våre kroppsnære tekstiler er Øko-Tex merket og alle produkter til barn er Øko-Tex Klasse 1, som er den strengeste.

    Startpakke baby

    Publisert 01.februar 2016
    Hos oss finner du mye av det du trenger til babyen. Vi har stort utvalg av laken, sengesett, dyner, puter, pledd, håndklær, kluter, smekker og mye mer. For å gjøre det enkelt for deg, har vi satt sammen en liste over de tingene du trenger som du kan finne i vårt sortiment.

    30% rabatt til medlemmer i Tvillingforeldreforeningen

    Kid Interiør gir 30% rabatt på alle varer til barn og baby til Tvillingforeldreforeningens medlemmer mot fremvisning av medlemsbevis godkjent for 2021.