Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Flanell til de minste

    Flanell føles myk og varm mot huden – perfekt for små mennesker på kalde netter. Alle våre kroppsnære tekstiler er Øko-Tex merket og alle produkter til barn er Øko-Tex Klasse 1, som er den strengeste.

    Flanell sengesett er laget av 100% myk bomull og kjennetegnes ved at overflaten er børstet. Det føles varmt og mykt mot huden - perfekt for kalde vinternetter. For å beholde den myke følelsen og unngå nupper, anbefales det ikke å tørke flanell i tørketrommel. Garnfarget flanell er enda litt mykere, med god slitestyrke. Disse sengesettene holder godt på fargen fordi garnet er farget før veving.

    Øko-Tex

    Alle våre kroppsnære tekstiler er Øko-Tex merket. Det betyr at de er produsert etter gjeldende Øko-Tex Standard 100, som stiller strenge krav og lave grenseverdier for restinnhold av kjemikalier. Alle produkter til barn er Øko-Tex Klasse 1, som er den strengeste.

    Les mer om Øko-Tex her 

    Størrelser på sengesett

    Sengesett til de minste finnes i disse størrelsene: 
    Baby 65 x 80 cm / 35 x 40 cm
    Barn 80 x 100 cm / 35 x 40 cm
    Junior 100 x 140 cm / 40 x 60 cm.

    Les mer om størrelser på sengesett, dyner og puter her!

    Størrelser på dyner, puter og sengesett til barn

    Har du oversikt over hvilken størrelse det skal være på barnedynen, puten og sengesettet til barnet, eller hvor de forskjellige størrelsene til barn brukes? Det finnes ingen regler, men vi kan gi deg noen tips på veien.