Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Gøy med tapet på barnerommet

    Med tapet på veggene får rommet et personlig uttrykk og en mer helhetlig atmosfære. Tapet kan også brukes til å dele rommet inn i soner eller skape rommet større. Tapetsér alle veggene – eller lag en kontrastvegg. Eller hva med tapet i taket?

    Tapetene i Little Roomies-kolleksjonen er designet i farger og mønstre som passer med hverandre, og du kan gjerne kombinere en stormønstret tapet med en med mindre mønster. Farger og motiv finner du igjen i resten av barnesortimentet vårt, som gjør det enkelt å matche opp hele rommet for et superfint helhetsinntrykk. Tapetene settes opp med standard tapetlim.

    Hvilket mønster er din favoritt?


    Tips! Får du tapet til overs, kan du bruke restene i skuffer og hyller for en fin helhet.    Våre nye kvalitetestapeter produseres i Sverige, som har lange tradisjoner med tapetproduksjon. Alt materiale som er til overs fra produksjonen blir resirkulert. De produseres på sertifisert, miljøvennlig materiale, og trykkes med vannbasert farge helt fri for giftstoffer. Et trygt valg til barnerommet.

    Tapetene finnes i ni forskjellige design og leveres som standard tapetlengder*
    Mål pr rull: 53 x 105 cm. Tapeten kan rengjøres med fuktig klut.

    *Designene Lazy Jungle og Friends in the Forest har større mønsterrapport og måler 53 x 265 cm. De vil dekke en veggflate på 4,8m2, men kan også kuttes til for mindre veggmål eller settes sammen for større vegger.

    Alle våre tapeter er utstilt i butikk. Det er også mulig å kjøpe tapetprøve i butikk og på nett.