Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    En stilig borddekking til Halloween

    Publisert 14.oktober 2021
    Høstmørket og den litt skumle kveldsstemningen er en ypperlig ramme for Halloween-fest. Slik dekker du festbordet med stilrene klassikere som kan brukes om og om igjen.

    Lag høstens beste Mocktail

    Publisert 23.september 2021
    Ta på glitterkjolen og lakkskoene - nå er det endelig tid for fest! For å gjøre litt ekstra stas på helgen eller selskapet anbefaler vi deilige, friske Mocktails. De er enkle å lage - og morro for hele familien. Mocktails er en alkoholfri versjon av cocktail og kan derfor nytes av alle. Her kan du også tilpasse med frukt og bær etter smak.

    Inspirasjon: hvordan dekke et festbord

    Publisert 06.mai 2021
    Skal du invitere til barnedåp, konfirmasjon eller et annet jubileum er det hyggelig å kunne dekke et ekstra vakkert festbord. Hvor formell du ønsker borddekkingen velger du selv men med en ensfarget duk kan du skape stemningsfulle borddekorasjoner og kuverter som gir gjestene lyst til å sette seg tilbords for en hyggelig fest!

    Dekk et hyggelig 17. mai-bord

    Publisert 26.april 2021
    Inviter de du er glad i på en hyggelig 17. mai-frokost eller middag og dekk et vakkert festbord. Når vi dekker bordet med norske flagg er bordet perfekt til nasjonaldagen. Uten flaggdekor kan det brukes til konfirmasjoner og andre festdager i mai.

    Nyttårsbordet

    Publisert 11.desember 2020
    Nytt år, nye muligheter - men først en uforglemmelig feiring av året som har vært. Dekk nyttårsbordet med en kombinasjon av rike fargetoner og naturmaterialer, og få den gode stemningen med massevis av levende lys i forskjellige høyder.

    Inspirasjon til vakre borddekorasjoner

    Publisert 23.september 2020
    En vakker borddekorasjon er en viktig del av helheten når man skal ha gjester, men en enkel borddekorasjon gir også det lille ekstra til et hyggelig måltid med de nærmeste. Her får du tips til valg av bordpynt, og hvordan du dekker bordet til hverdag og fest.

    Sett ditt personlige preg på bordet med fint middagsservise

    Publisert 11.august 2020
    Det finnes utallige kombinasjoner av servise, glass og bestikk, men vi har lett for å velge det samme igjen og igjen. Hvorfor ikke variere uttrykket og kombinasjonene med ulikt servise og tilbehør? Skap ditt personlige uttrykk på middagsbordet til hverdag og fest.

    Festkuvert på 1-2-3

    Publisert 08.mars 2019
    Så enkelt kan du dekke et stilig bord! Frem med finservise, glass og bestikk, fargepaletten setter du med duk, servietter og pynt.

    Tips til serviettbretting

    Publisert 26.november 2018
    Gjør det lille ekstra ut av hvert kuvert til festen! Her viser vi deg forskjellige måter å brette servietter på.

    1 kuvert - 10 muligheter

    Publisert 27.februar 2018
    Har du en hvit festduk og hvite linservietter kan bordet dekkes til enhver fest. Her viser vi hvordan du med et nøytralt utgangspunkt kan dekke bordet på mange forskjellig måter. Vi brukte nøytral festduk og linservietter i hvitt sammen nøytralt servise, og dekket ti ulike kuverter.

    To herlige konfirmasjonsbord med keramikk og sukkulenter

    Publisert 26.februar 2018
    Moderne, tøft og trendy! Disse to borddekkingene vil garantert falle i smak hos konfirmanten. Våre konfirmasjonsbord passer perfekt til tenåringen som gjerne ønsker seg et mer moderne og trendy festbord.

    Dåpsbord i tre ulike fargepaletter

    Publisert 26.februar 2018
    Disse dåpsbordene er alle dekket med en basis av hvitt, og med ulike farger på pynt og blomster får de en ganske ulik stil. Noe for enhver smak!

    Festbord i hvitt og grått

    Publisert 19.februar 2018
    Dette festbordet ble dekket til 17. mai, men uten flagg kan bordet også passe til andre anledninger som dåp, konfirmasjon og jubileer av ulike slag.

    Bryllupsbord i 3 stiler

    Publisert 15.februar 2018
    Skal du gifte deg og trenger inspirasjon til borddekkingen? Vi har stylet bord i romantisk, klassisk og moderne stil.

    Tips for riktig borddekking

    Publisert 03.november 2017
    Dekk bordet med stil og gjør det riktig. Her er en oversikt som du kan følge når dagen er kommet og bordet skal dekkes.

    Formell borddekking

    2017_Q2 | artikler | formell borddekking
    Skal du ha dåp, konfirmasjon eller bryllup, og er usikker på hvordan man dekker et formelt bord? Vi har samlet noen regler som kan gjøre det enklere for deg når bordet skal dekkes.

    Dekk bordet til helgefrokosten

    Frokosten er et dagens viktigste måltider, selv om det i hverdagen oftest blir hurtig-varianten for mange av oss. Derfor er det ekstra hyggelig å dekke opp frokostbordet når helgen kommer – og nyte en lang og god helgefrokost. Her får du våre enkle dekketips:

    Last ned gratis: Invitasjon, meny og bordkort til selskapet!

    Skal du ha dåp, konfirmasjon, bryllup eller en annen tilstelning? Her har vi samlet noen enkle maler til invitasjon, meny og bordkort i ulike stiler som kan komme til nytte!