Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Dekk et hyggelig 17. mai-bord

    Inviter de du er glad i på en hyggelig 17. mai-frokost eller middag og dekk et vakkert festbord. Når vi dekker bordet med norske flagg er bordet perfekt til nasjonaldagen. Uten flaggdekor kan det brukes til konfirmasjoner og andre festdager i mai.

    Inspirasjon til et fint 17.-mai bord

    Dekk opp til 17.-mai i rødt, hvitt og blått for den perfekte nasjonaldagsstemningen! Med en hvit duk legger du et fint grunnlag for en elegant og festlig borddekking. Rull ut en flaggløper på tvers av bordet og sett lysestaker eller telysholdere på midten av den. Finn frem klare glassvaser og pynt opp med friske blomster, gjerne buketter i forskjellige høyder.     17. mai bord

    Tips til bordpynt på 17.-mai

    Gir hver kuvert det lille ekstra med sløyfebånd i det norske flagget bundet rundt hver serviett, gjerne en tøyserviett for et elegant uttrykk. Dekor i gull som champagnekjøler, bestikk, lysestaker eller dekketallerkener setter et festlig preg på bordet og står fint i kontrast til hvit duk, og flagget i rødt, hvitt og blått. 

    17. mai dessert i flaggets farger

    Hvite marengs, blåbær og jordbær er perfekt å servere sammen med vaniljeis som dessert på 17. mai. Ikke bare smaker det deilig, det passer også supert som en del av bordpynten. Inviterer du til 17. mai-frokost kan det være mer fristende med en fresh granola enn vaniljeisdessert, og granolaen kan også pyntes med yoghurt, blåbær og jordbær.