Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Inspirasjon: hvordan dekke et festbord

    Skal du invitere til barnedåp, konfirmasjon eller et annet jubileum er det hyggelig å kunne dekke et ekstra vakkert festbord. Hvor formell du ønsker borddekkingen velger du selv men med en ensfarget duk kan du skape stemningsfulle borddekorasjoner og kuverter som gir gjestene lyst til å sette seg tilbords for en hyggelig fest!

    Dekk et klassisk festbord

    Med en hvit duk og levende lys skaper du enkelt et klassisk og vakkert bord. Velg ut en fargepalett á 2-5 farger og hold deg til dette igjennom pyntingen. Den hvite duken skaper et "blankt lerret" for resten av fargene du ønsker å sette på bordet.     Her er detaljer i gull kombinert med grønt, hvitt og noe rosa - et vårlig preg på et formelt festbord.     Denne stilen på festbord passer perfekt til et jubileum eller til konfimasjon.     hvite servietter festbord

    Stryker du tøyserviettene blir de ekstra elegante på bordet. Legg til en grønn detalj med en frisk kvist per kuvert. Se hvordan du dekker hver kuvert etter skikk og bruk her.

    Stilrent men avslappet festbord

    Ønsker du et "mykere" uttrykk på på bordet kan du dekke med lin og rustikt dekketøy. Sett sammen flere mindre buketter med blomster og grønne kvister litt tilfeldig på bordet.

    festbord servise vinglass


    linserviett konfirmasjonsbord

    Plassér friske blomster på hver kuvert, gjerne i tøyservietten liggende på tallerkenen som vist her.

    borddekking barnedåp konfirmasjon

    Romatisk borddekking

    Dekk et romantisk sommerbord i lin. Vakre Vila linduk i natur med tilhørende tøyservietter gir en hyggelig og festfin atmosfære. 

    dåpsbord tips borddekking


    sommerbord lystestake

    Lysestaker i forskjellige høyder skaper et elegant festbord. Plasser lysestakene med litt mellomrom langs midten av bordet.

    blomsterkrans konfirmasjon

    Det lille ekstra til sommerfesten, eller til vår-konfirmasjonen er en blomsterkrans. La konfirmanten få hedersplassen ved bordet og gi plassen litt ekstra pynt med en egen blomsterkrans av friske blomster.

    bordkort serviettring

    Bordkort kan plasseres tradisjonelt foran tallerkenen, eller den kan plasseres på servietten, festes på glasset eller bindes i hyssing til bestikket.