Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    En stilig borddekking til Halloween

    Høstmørket og den litt skumle kveldsstemningen er en ypperlig ramme for Halloween-fest. Slik dekker du festbordet med stilrene klassikere som kan brukes om og om igjen.    Velg tidløst og stilrent som basis

    Temafester- og middager er gøy, og vi har ofte en tendens til å kjøpe inn engangsartikler i temafarger for å skape det rette festbordet. Det er hverken holdbart eller nødvendig.

    Vi foreslår heller å velge pynt og dekor i stilrent design, klassiske vaser, telysholdere, skåler og glass som du kan bruke år etter år. Velg dekketøy i gode kvaliteter og i basisfarger som du liker. Piff opp med naturlige dekorelementer, levende lys og gylne metaller – og festbordet er klart!

         Gjør det enkelt eller gå "all in"

    Om du liker å ha det minimalistisk og dempet, velg en duk i en tidløs farge, for eksempel svart. Svart duk er også elegant å bruke til nyttårsfeiringen. Kombiner med matchende tøyservietter for en fin helhet - og her er du allerede langt for en vellykket borddekking.

    Ønsker du å gå "all inn" for Halloween, kan du legge til en del ekstra pynt og dekor. Demp belysningen og tenn masse lys. LED-lys i kriker og kroker skaper ekstra stemning. Pynt med blader, grener og minigresskar. Men hold gjerne paletten i mørke toner som grått, svart og oransje - da sikrer du et helhetlig uttrykk og fargetema.

    Topp temafesten med en enkel tre-retters meny i ekte Halloween-stil

         Sett prikken over i’en med en tematisert tre-retters meny i ekte Halloween-stil. Avslutt gjerne med et overdådig fruktfat i høstens farger til kaffen.

    Forrett: Gresskar- og gulrotsuppe med et hint av chili.
    Hovedrett: Ovnsbakt gresskar med viltkjøtt og granateplesalat.
    Dessert: Pavlova med appelsin.