Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Lag høstens beste Mocktail

    Ta på glitterkjolen og lakkskoene - nå er det endelig tid for fest! For å gjøre litt ekstra stas på helgen eller selskapet anbefaler vi deilige, friske Mocktails. De er enkle å lage - og morro for hele familien. Mocktails er en alkoholfri versjon av cocktail og kan derfor nytes av alle. Her kan du også tilpasse med frukt og bær etter smak.    Vår første moctail, Pink Party, passer godt til de elegante og ekstravagante på grunn av den litt uvanlige kjærlighetsfrukten Physalis. Sammen med rose lemonade blir det en fantastisk smak du ikke vil gå glipp av.

    PINK PARTY Moctail


    4-5 Kjærlighetsfrukt / Physalis
    Mynteblader
    Sitronsaft
    60 cl Rose lemonade
    Litt mineralvann og isbiter

    Skjær opp Physalis i små biter og ha i cocktailshaker med saften av sitron, mynteblader og isbiter. Ha i glass og bland med rose lemonade og pynt med noen kjærlighetsfrukt.
    Får du ikke tak i rose lemonade dette kan du bytte med annen bær-lemonade etter ønske.
    _____

    Vår andre moctail BERRY PARTY tar oss tilbake til sommeren med sin deilige smak av jordbær. I kombinasjon med ingefærølen får man en krydret og spennende smak.

    BERRY PARTY Moctail


    4-5 jordbær
    Mynteblader  
    1 lime
    Ingefærøl

    Ha jordbær, mynteblader og saften av en lime i en coctailshaker. Ha over i et glass og hell i ønsket mengde ingefærøl.
    Pynt med jordbær og mynte.

    Enjoy!    Du får både cocktailshaker, -strainer, -målebeger og andre kule gulldetaljer hos Kid Interiør.
    Skal du dekke bordet til fest i høst - bli inspirert av kolleksjonen Pink Party sin kule kombinasjon av marmor, mørke mønstre, sotet glass og gulldetaljer.

    Ps. Covid-19 er som vanlig en festbrems, de fine nye cocktail-glassene er dessverre forsinket men kommer på lager i løpet av oktober.