I tråd med kommunale retningslinjer er enkelte av våre butikker midlertidig stengt. Du kan handle med klikk&hent i alle butikker, og få kjøpshjelp gjennom Shop via chat. Mer informasjon om Covid-19 >

Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Innsamling, behandling og presentasjon av brukeromtaler

    Vi ønsker at våre kunder skal ha god informasjon om produktene på kid.no, slik at det er enklere å velge produkter man blir fornøyd med. Derfor sender vi ut en e-post 2 uker etter en bestilling, der du kan vurdere alle produkter du har handlet.

    Produktene vurderes fra 1 til 5 stjerner, hvor 1 stjerne tilsier at du er svært misfornøyd med produktet, og 5 stjerner tilsier at du er svært fornøyd. Stjernerangeringen av et produkt er basert på gjennomsnittet av stjernene som anmelderne har gitt produktet. Antall vurderinger som ligger til grunn for den totale rangeringen er oppgitt i parentes ved siden av stjernene.

    Alle produktomtaler og stjernerangeringer vil bli publisert uansett om disse er positive eller negative. 

    Ettersom vi ønsker at produktanmeldelser skal være relevante for våre kunder kan vi slette kommentarer eller produktanmeldelser som ikke omhandler det aktuelle produktet. Spam og upassende meldinger vil også slettes. 

    Dersom du mot formodning opplever at din produktomtale ikke er blitt publisert på kid.no, ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@kid.no.