Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Ulike typer lystette gardiner

    Publisert 09.mars 2021
    Lystette gardiner gjør rommet mørkt og behagelig, selv på lyse sommernetter. Våre lystette og lysdempende gardiner er dessuten like dekorative som andre gardiner. Hva med å kombinere en lystett gardin med en lys og transparent gardin på innsiden for et eksklusivt uttrykk?

    Størst utvalg av gardiner

    Publisert 23.september 2020
    Med riktig gardin kan du enkelt skape den stemningen du ønsker i et rom. Kid Interiør har Norges største utvalg av gardiner - velg etter behov og smak!

    Finn rette gardiner til din stue

    Publisert 18.august 2020
    Gardiner har stor innvirkning på stilen og atmosfæren i stua. For eksempel gir lange og dekorative gardiner rommet et helt annet preg enn minimalistiske plisségardiner, så hva slags stemning du ønsker i stua bør være med på å bestemme hva du velger. Tenk også nøye igjennom hvilke behov du har – vil du skjerme for innsyn, skal gardinene først og fremst være dekorative eller vil du dempe akustikk? Her hjelper vi deg med å finne rette gardiner til din stue.

    Hvordan velge gardiner

    Publisert 22.oktober 2019
    Når tiden er inne for å velge gardiner, er spørsmålene ofte mange. Hvilken farge skal jeg velge? Skal jeg velge gjennomsiktig eller lystett gardin? Hvor lange skal en gardin være? Hvordan skal jeg tilpasse gardinen slik at den passer rommet og vinduet best mulig? Hvilke oppheng skal jeg bruke? Kid har lang erfaring med gardiner, og gir deg tips til hvordan velge rett gardin tilpasset ditt hjem.

    Patrick gardinskinne - trinn for trinn monteringsguide

    Publisert 18.oktober 2019
    Patrick gardinskinne passer til lette gardiner. Den kan også benyttes til middels tunge og tyngre gardiner, men da kan det være behov for å benytte flere fester og kortere avstand mellom dem for at det skal bli stabilt. Med Patrick U-skinne montert i taket kan du henge gardinene dine fra tak til gulv, og skape en eksklusiv hotellstil med transparente gardiner innerst, og tykkere gardiner utenfor.

    Aksel gardinskinne - trinn for trinn monteringsguide

    Publisert 30.september 2019
    Aksel gardinskinne passer til lette og middels tunge gardiner. Kan også benyttes til tyngre gardiner, men da kan det være behov for å benytte flere fester og kortere avstand mellom dem for at det skal bli stabilt.

    Hvilken farge bør jeg velge på gardinen?

    Publisert 24.januar 2019
    Hvilken farge du velger på gardinene har mye å si for et rom. Du kan velge gardiner som går ton-i-ton med veggen for et diskret uttrykk, eller velge en kontrastfarge for et mer spennende resultat. La deg inspirere av vårt store fargeutvalg og se ulike kombinasjoner her.

    Hvordan henge opp gardiner

    Publisert 04.oktober 2018
    Lurer du på hvordan du kan henge opp gardiner? Her gir vi deg våre tips til oppheng som gir deg mulighet til å påvirke hvordan uttrykket blir!