Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    En stilig borddekking til Halloween

    Publisert 14.oktober 2021
    Høstmørket og den litt skumle kveldsstemningen er en ypperlig ramme for Halloween-fest. Slik dekker du festbordet med stilrene klassikere som kan brukes om og om igjen.

    Linnea Løtvedts favoritter fra Kid

    Publisert 08.oktober 2021
    Linnea Løtvedt har funnet sine favorittprodukter til kjøkken og stue hos Kid. Se alle favorittene hennes her og la deg inspirere av den unge influencerens moderne styling.

    Forms+objects

    Publisert 08.oktober 2021
    Forms+objects – Stilrene og tidsriktige møbler som passer i de fleste hjem.

    Surdeigsfocaccia

    Publisert 05.oktober 2021
    Surdeigsentusiast Elise bak Bread By Elise gir deg oppskrift og fremgangsmåte på deilig surdeigsfocaccia med potet og rosmarin. Denne focacciaen er perfekt som tilbehør til en god høstgryte. God baking!

    Nye farger på soverommet

    Publisert 30.september 2021
    Gjør en enkel oppgradering av soverommet med nytt sengetøy. La deg inspirere av sesongens tekstiler og interiør for et innbydende soverom!

    Spicy langtidsstekt lammestek

    Publisert 29.september 2021
    Imponer middagsgjestene med et deilig og høstlig måltid. Matinfluencer Carolina Widell gir deg oppskrift på spicy langtidsstekt lammestek med pannebrød, agurk og mynte yoghurt, og salat med fetaost og granateple.

    Inspirasjon til interiør på hytta

    Publisert 27.september 2021
    En hytte har gjerne en helt egen sjarm og atmosfære. Mange har en litt annen stil på hytta enn hjemme, og legger vekt på at det skal være lunt og hyggelig. I tillegg bør hytta helst være lettvint å gjøre rent og holde ryddig. Her får du tipsene til hvordan du innreder for en tidløs og koselig hyttestil.

    Gøy med tapet på barnerommet

    Publisert 27.september 2021
    Med tapet på veggene får rommet et personlig uttrykk og en mer helhetlig atmosfære. Tapet kan også brukes til å dele rommet inn i soner eller skape rommet større. Tapetsér alle veggene – eller lag en kontrastvegg. Eller hva med tapet i taket?

    Veganske eplemuffins

    Publisert 23.september 2021
    Høsten byr på mange farger og smaker, og en tid der vi kan kose oss litt ekstra. Matblogger Miriam bak profilen MealsbyMiri gir deg oppskrift på deilige veganske eplemuffins – perfekt for høstkosen.

    Lag høstens beste Mocktail

    Publisert 23.september 2021
    Ta på glitterkjolen og lakkskoene - nå er det endelig tid for fest! For å gjøre litt ekstra stas på helgen eller selskapet anbefaler vi deilige, friske Mocktails. De er enkle å lage - og morro for hele familien. Mocktails er en alkoholfri versjon av cocktail og kan derfor nytes av alle. Her kan du også tilpasse med frukt og bær etter smak.

    Villa von Kroghs favoritter til hytta

    Publisert 21.september 2021
    Se hvor fint Anine har fått det på hytta! Vi synes det er stas at hun har funnet sine hyttefavoritter hos oss. Se hennes utvalg av tekstiler og interiør til hytta her, og bli inspirert til å skape den gode høststemningen du også.

    Måleguide og monteringsanvisninger for solskjerming

    Publisert 10.august 2021
    Her finner du måleguide, brosjyrer, filmer og monteringsanvisninger for Dekosol solskjerming.

    Grillet entrecôte med snittbønner og urtedressing

    Publisert 04.august 2021
    En smakfull, grillet entrôte slår sjelden feil som helgekos. Matprofilene Gitte Witt og Filip Loebbert, gir deg oppskrift på grillet entrecôte med snittbønner og urtedressing.

    Slik styler du med pynteputer

    Publisert 01.august 2021
    Det er mange måter å style med pynteputer på. De finnes i flere størrelser og former, og du får pynteputetrekk i alle slags farger og mønstre. Ofte er det best å prøve seg frem og se selv hva som fungerer fint sammen i det rommet du skal style, men la oss gi deg noen tips.

    Longwool lammeskinn - mykt og naturlig

    Publisert 01.august 2021
    Longwool Lammeskinn er mykt og varmt, og er i tillegg dekorative på en benk eller i en stol. Skinnet har mange bruksområder - perfekt som pynt i sofaen, som sitteunderlag ute eller i en barnevogn på høsten og vinteren.

    Høstnytt til kjøkkenet

    Publisert 27.juli 2021
    Kjøkkenet er kanskje husets viktigste rom og her vil vi skape gode smaker, ha gode stunder med familie og venner, og få inspirasjon i hverdagen. Ønsk den nye sesongen velkommen på kjøkkenet og la deg inspirere til enkel fornyelse!

    Trendene som preger høstens interiør

    Publisert 26.juli 2021
    I interiøret for høsten 2021 ser vi blant annet hvordan man kan ta naturens fargepalett med inn, en stil som skaper stilren balanse og komfort, og en stil for deg som vil feire livet på en modig og leken måte. Årets stiler heter "Into the green", "Relaxing" og "Pink Party". La deg inspirere av høstens nyheter og interiørtrender - og sjekk ut vår nye filmserie!

    Summer Memories

    Publisert 18.juli 2021
    La sommerkveldene vare ekstra lenge med pledd, puter og lykter i uterommet, og skap de gode sommerøyeblikkene. Her får du tips til hvordan du kan style uterommet lunt og hyggelig så det kan brukes som den "andre stuen" også på sensommeren.

    Helgrillet villørret med asparges og urtedressing

    Publisert 09.juli 2021
    Legg fisk på grillen i sommer! Om du er heldig å ha egen fangst eller om du finner fisken på butikken anbefaler vi at du prøver ut denne oppskriften på helgrillet villørret med asparges og urtedressing  i sommer.

    Sommerklær DIY

    Publisert 08.juli 2021
    De deilige, late sommerdager, hvor vi kan bruke tiden akkurat slik vi vil. Hva med å sy noen sommerklær av gamle tekstiler?

    Økologisk babyspinat med grillet nektariner, avokado, sesongens tomater og burrata

    Publisert 02.juli 2021
    Salater hører sommermaten til! Lag denne salaten, satt sammen av matprofilene Gitte Witt og Filip Loebbert, som en deilig forrett eller server den ved siden av grillet kjøtt og fisk.

    En dag på sjøen!

    Publisert 28.juni 2021
    Sommer er for mange likt med båtliv. La deg inspirere av den maritime, sommerlige stilen du kan skape ombord!

    Pakk for en dag på stranden!

    Publisert 25.juni 2021
    Vi ønsker oss lange dager på stranden i sommer. Vær sikker på at du har med deg alt du trenger!

    Sommerlig dekor til Sankthans

    Publisert 18.juni 2021
    Sankthans er en fin anledning til å invitere til sommerfest med blomsterkranser og et sommerbord!

    Oh what a lovely day!

    Publisert 10.juni 2021
    Trenger du en hyggelig aktivitet i sommer? Vi har oppskriften på en avslappende formiddag utendørs under norske bøketrær. Gjør litt ekstra ut av alenetiden din, eller ta med din favorittperson ut i naturen. Det er tid for piknik!

    Sommer på hytta

    Publisert 04.juni 2021
    Skal du på hytta i ferien? Da er du heldig! For mange er hytta et deilig fristed hvor vi har god tid og stressfrie dager, og alt vi trenger å gjøre er bare å nyte det gode hytteliv.

    Gjør klart til sommerfest!

    Publisert 26.mai 2021
    Nå som sommeren er på vei, er det også tid for å invitere venner og familie på sommerfest. Her har vi satt sammen noen tips til mat, borddekking og dekorasjon.

    Sommersoverommet

    Publisert 25.mai 2021
    Skap sommerens fineste soverom! Få den gode sommerfølelsen med sengetøy i friske farger, tilbehør som pynteputer og kurver – og kanskje noen grønne planter?

    Velg riktig sengetøy

    Publisert 25.mai 2021
    Bør du velge sengetøy i sateng, flanell, lin, krepp eller kanskje egyptisk bomull? Liker du sengesett i en naturlig eller eksklusiv stil? Lær mer om de forskjellige kvalitetene og finn det beste sengetøyet for deg!

    Sommermat: focaccia

    Publisert 25.mai 2021
    Servér en lun og saftig foccacia til gjestene i sommer! Perfekt til ved siden av grillmat men også alene med for eksempel aioli. Pynt foccaciaen med urter og grønnsaker for det lille ekstra - se oppskrift her!

    Sommerdyne for varme netter på soverommet

    Publisert 20.mai 2021
    Vi kan ikke klage på de varme periodene vi får i løpet av sommeren i Norge, men mange synes allikevel at det er utfordrende med de varme nettene. For en god natts søvn er det flere grep du kan ta, blant annet å skaffe deg en god sommerdyne. Her får du tipsene som legger til rette for at nattesøvnen ikke blir forstyrret av varmen.

    Inspirasjon: hvordan dekke et festbord

    Publisert 06.mai 2021
    Skal du invitere til barnedåp, konfirmasjon eller et annet jubileum er det hyggelig å kunne dekke et ekstra vakkert festbord. Hvor formell du ønsker borddekkingen velger du selv men med en ensfarget duk kan du skape stemningsfulle borddekorasjoner og kuverter som gir gjestene lyst til å sette seg tilbords for en hyggelig fest!

    Store og myke badehåndklær

    Publisert 06.mai 2021
    Badehåndklær er fine både på stranden, på uteplassen og på piknik. Les mer om forskjellige kvaliteter og se våre fine badehåndklær her!

    Krukker og utepotter

    Publisert 05.mai 2021
    Krukker og utepotter til sommerblomster, stauder, busker og trær er utrolig dekorativt og passer på alle uteplasser. Vi har store og små blomsterkrukker, finn de som passer inn hos deg.

    17. mai-pynt til bordet

    Publisert 04.mai 2021
    Det blir en annerledes 17. mai i år også, og da er det kanskje ekstra hyggelig å kunne dekke et fint 17. mai-bord hjemme.

    Sommertrend: Light Reflections

    Publisert 04.mai 2021
    Nostalgiske, harmoniske toner av sand, syrin, gult og grønt - dette er noen av stikkordene som beskriver sommerstilen Light Reflections.

    Sommertrend: Clean Sea

    Publisert 04.mai 2021
    Bølgene skyller lett mot stranden. Havets blåtoner mot naturens beige. Clean Sea er stilen for deg som elsker det havets farger, det maritime og kan bruke hele dagen på stranden.

    Camilla Pihls favoritter

    Publisert 01.mai 2021
    Camilla Pihl har funnet sine sommerfavoritter hos Kid. Hun er selv en av våre favoritter med sin inspirerende og fine interiørstil. Produktene hun har plukket ut finner du her. Se - og bli inspirert til å skape din egen freshe stil.

    Sommertrend: Raw and Rustic

    Publisert 30.april 2021
    Med stilen Raw and Rustic bringer vi naturen inn i hjemmet! Skap vakre rom inne og ute med jordfarger på puter og pledd, lykter i jute, og krukker og vaser i keramikk. Bli inspirert av stilen her!

    En ny uteduk med mindre miljøbelastning

    Publisert 28.april 2021
    Det blir ekstra fint på uteplassen med en sommerlig uteduk, og Kid har et bredt utvalg lettstelte, belagte duker. Vi har nå forbedret utedukene våre og faset ut PVC-belegg og PFAS-impregnering. Dette har vi erstattet med et alternativ som ikke forårsaker den samme negative påvirkningen på miljøet. Dukene beholder selvfølgelig den samme gode vannavvisende effekten!

    Dekk et hyggelig 17. mai-bord

    Publisert 26.april 2021
    Inviter de du er glad i på en hyggelig 17. mai-frokost eller middag og dekk et vakkert festbord. Når vi dekker bordet med norske flagg er bordet perfekt til nasjonaldagen. Uten flaggdekor kan det brukes til konfirmasjoner og andre festdager i mai.

    Sommermat!

    Publisert 14.april 2021
    Lag kjøkkenet til et innbydende sted for hyggelige sammenkomster og kos. En god olivenolje, balsamico og urter sammen med sesongens grønnsaker, er et godt utgangspunktet for superenkle og smakfulle retter du kan servere. Grillet augergine og tomatsalat lager du på 1-2-3, se oppskriftene under!

    Vår i drivhuset!

    Publisert 14.april 2021
    Våren er i anmarsj mange steder i Norge nå, og vi ser fram til energien som kommer med lysere dager og de grønne spirene fra naturen gir. Vi har latt oss inspirere at jordens brente farger, tradisjonelle blomstermotiv og selvdyrkede vekster i en av vårens stiltemaer Raw & Rustic. Med en mengde puter, sitteputer, potter og utemøbler inviterte vi Linda Sundbäck fra GreenMyDay på en dag i drivhuset for å inspirere oss!

    Sesongens sitteputer – bærbar sitteplass i fine farger!

    Publisert 13.april 2021
    Fresh opp sitteplassen både ute og inne med lekre sitteputer i sesongens farger! Bruk som puter til hagemøbler, spisestoler eller på stranden. Sitt godt og mykt, og miks og match med ulike farger og annet tilbehør!

    Vårlige vibber på badet!

    Publisert 10.april 2021
    Badet skal gjerne være et rom for velvære og stillhet – her kan man trekke seg litt tilbake og senke skuldrene. Skap ditt eget drømmebad med myke håndklær, velduftende såper og stilren dekor til badehyllen.

    Interiørtrender sommer

    Publisert 09.april 2021
    La deg inspirere av sommerens tre stiler, Raw & Rustic, Clean Sea og Light Reflections. Her skal det være noe for et vært hjem og en hver hytte. Finn dine sommerfavoritter av sommerens interiør.

    Fredagspizza

    Publisert 07.april 2021
    Det er lite som slår en rykende god fredagspizza! Det tar ikke lang tid å lage sin egen favorittpizza til fredagskosen. Her finner du oppskrift på pizzadeig 🍕.

    Sengetøy i krepp for varme vår- og sommernetter

    Publisert 31.mars 2021
    Svalende krepp er perfekt for denne årstiden. Årets sengetøy i krepp har duse pastellfarger og sarte blomstermønstre som gir deg ordentlig sommerfølelse.

    Gjør hagen vårklar

    Publisert 22.mars 2021
    Vi ser fremover mot en deilig sesong i egen hage, på terrassen eller på balkongen! Finn frem hagehanskene, store og små blomsterpotter og gjør deg klar for en frodig vårsesong!

    Sesongens hagemøbler i 2021

    Publisert 22.mars 2021
    Vi flytter ut med sesongens hagemøbler for sommeren 2021! Med nye, trendy farger er våre utemøbler både fine og praktiske til inne- og utebruk. De tåler vær og vind og er behandlet med anti-UV-coating så de ikke falmer i sollys. Både stoler og potter kan stå på verandaen over vinteren om du vil!

    Ulike typer lystette gardiner

    Publisert 09.mars 2021
    Lystette gardiner gjør rommet mørkt og behagelig, selv på lyse sommernetter. Våre lystette og lysdempende gardiner er dessuten like dekorative som andre gardiner. Hva med å kombinere en lystett gardin med en lys og transparent gardin på innsiden for et eksklusivt uttrykk?

    Stilrent og praktisk med screens

    Publisert 04.mars 2021
    Har du et behov for å skjerme for lavt sollys igjennom vinduet? Da kan solskjerming med screens være løsningen for deg! Innvendige screens, som er transparente rullegardiner, skjermer mot solen samtidig som de bevarer utsikten.

    Hotellfølelse på soverommet

    Publisert 02.mars 2021
    Hvem har vel ikke sjekket inn på et fint hotell og ønsket seg den samme elegante stilen hjemme? En stor innbydende seng, lekre detaljer på nattbordet, eksklusivt sengetøy og flere fine puter... Her får du tipsene til hvordan du kan gjenskape stilen.

    Skap stemning med lekre påskedekorasjoner

    Publisert 02.mars 2021
    Påske er tid for kos og hygge enten på tur, i solveggen på hytta eller hjemme. Her får du våre tips til påskedekor som gir den koselige påskestemningen!

    Pynt til påske

    Publisert 23.februar 2021
    Om du tilbringer påsken hjemme eller på hytta setter det en ekstra hyggelig stemning med påskepynt! Bli inspirert til å pynte opp hus eller hytte med årets påskepynt!🐥 Dekk et hyggelig påskebord, pynt med dekorerte egg på kvister eller tenn et deilig påskeduftlys🌼

    Fra stikling til plante

    Publisert 22.februar 2021
    Ønsker du deg flere grønne planter? Med stiklinger kan du stadig øke mengden planter – enten i hjemmet eller om du ønsker å gi en i gave til venner. Å sette stiklinger er en morsom aktivitet, og det kan være spennende for hele familien å se røttene vokse frem og stiklingen få et nytt liv! Sett stiklinger i vann i en lekre vaser og dekorer både vinduskarm og stuebord!

    Montering av lameller

    Publisert 19.februar 2021
    Ønsker du å montere lameller kan disse både monteres i tak og på vegg. Lamellene kan også enkelt tilpasses alle størrelser på vinduer og dører. Se hva du bør tenke på når du skal montere lameller her.

    Montering av rullegardiner

    Publisert 19.februar 2021
    Rullegardiner kan monteres både i tak og på vegg. Du kan også velge å henge rullegardinen inne i vinduskarmen, eller utenpå. Les om de ulike kvalitetene på rullegardiner og hvordan de monteres her.

    Solskjerming på soverommet

    Publisert 19.februar 2021
    Liker du at det er helt mørkt på soverommet, eller vil du ha dagslys på morgenen? Riktig solskjerming er ekstra viktig på et soverom, og det finnes mange varianter å velge mellom. Her får du hjelp til å finne riktig løsning for ditt behov.

    Solskjerming på kjøkkenet

    Publisert 19.februar 2021
    Til kjøkkenet er hygiene og solskjerming to viktige stikkord for valg av riktig gardinløsning. Har du store vinduer helt til gulvet kan det også være fint å skjerme for innsyn. Her får du hjelp til å finne beste løsning på ditt kjøkken.

    Solskjerming i stuen

    Publisert 19.februar 2021
    Til stuen velger du fritt etter egen stil og eget behov. Vinduenes utforming er selvfølgelig et viktig utgangspunkt for hva du kan velge. La oss vise deg forskjellige muligheter du har for solskjerming i stuen.

    Påskebord

    Publisert 18.februar 2021
    Dekk et stemningsfullt og vårlig påskebord med enkle grep. Lag en deilig påskefrokost, påskelunsj eller påskemiddag hvor du gir gjestene den gode påskestemningen med et hyggelig pyntet bord🌼

    Økologisk bomull i våre produkter

    Publisert 17.februar 2021
    Økologisk bomull dyrkes uten kunstgjødsel og kjemiske plantevernmidler, og i vårt sortiment finner du håndklær, sengesett, dyner og puter, og barnevarer i økologisk bomull. I 2020 kommer 100 % av bomullen hos Kid fra mer bærekraftig kilder hvor økologiske bomullsprodukter utgjør en økende del.

    Slow Living - sanselig stil!

    Publisert 17.februar 2021
    Interiørstilen Slow Living gir deg en rolig, harmonisk stemning men toner av dus rosa, beige og vasket grønn.Vi starter det nye året med blanke ark. Skap en rolig stemning med lyse og varme toner av beige, lys rosa og vasket grønn. Duse toner skaper en vakker kontrast til mørk sjokoladebrun.

    Stillness

    Publisert 17.februar 2021
    Er du av den klassiske typen så vil du elske Stillness-stilen. Her møter fred og ro i blå og grønne toner naturen. Vi tar inn strå, lin og keramikk. Les videre for hvordan du enkelt kan forvandle ditt hjem til denne klassiske men eksklusive stilen.

    Pynt opp senga med en stor hotellpute

    Publisert 11.februar 2021
    Liker du å lese på senga? Eller ta morgenkaffen der i helgene? Da er det deilig å ha noe å lene seg på. Store hotellputer er både behagelige og dekorative, og gir et eksklusivt og innbydende uttrykk.

    Morsdag

    Publisert 03.februar 2021
    Søndag 14. februar er det morsdag! Tips til morsdagsgaver finner du her 🌸

    Størrelser på dyner, puter og sengesett til barn

    Publisert 28.januar 2021
    Har du oversikt over hvilken størrelse det skal være på barnedynen, puten og sengesettet til barnet, eller hvor de forskjellige størrelsene til barn brukes? Det finnes ingen regler, men vi kan gi deg noen tips på veien.

    Dekorative kurver til hjemmet

    Publisert 14.januar 2021
    Fine kurver kan brukes til så mangt – hele året. Kombiner dekorative kurver i ulike størrelser, med lokk og hank eller ingen av delene, og la deg inspirere til å skape ditt eget uttrykk!

    Trendene som preger vinterens interiør

    Publisert 07.januar 2021
    Interiøret for vinteren 2021 er preget av duse, naturlige fargetoner sammen med treverk og andre typer naturmaterialer. Kurver, strå, marmor og keramikk preger pynt og tilbehør. Tekstilene skal være naturlige og i dempede farger, som lin og ull. La deg inspirere av vinterens interiørtrender!

    Nyttårsbordet

    Publisert 11.desember 2020
    Nytt år, nye muligheter - men først en uforglemmelig feiring av året som har vært. Dekk nyttårsbordet med en kombinasjon av rike fargetoner og naturmaterialer, og få den gode stemningen med massevis av levende lys i forskjellige høyder.

    Julegave til henne

    Publisert 01.desember 2020
    Trenger du julegavetips til en mamma, datter, venninne eller en annen du er glad i? Her har vi samlet inspirasjon til den perfekte gaven til hun som er glad i å lage mat, hun som er opptatt av interiør og hun som liker å ha det fint på badet.

    Tips til julegaveinnpakning

    Publisert 25.november 2020
    Liker du å pakke inn gaver raskt og enkelt, eller gjør du gaveinnpakningen til en helaften med julemusikk, gløgg og pepperkaker til? Vi har julepapir, gavebånd og alt annet du måtte trenge. Her får du tipsene til hvordan du pakker inn de fineste gavene under treet!

    Tid for å pynte til jul – finn din stil

    Publisert 24.november 2020
    Er du den minimalistiske typen, eller foretrekker du en mer klassisk og hyggelig stil til jul? Det er mange måter å pynte til jul på, og ulike stiler kan passe til ulikt interiør. Her kan du lese mer om årets trender, og få inspirasjon til hvordan du vil pynte ditt hjem.

    Christmas Feelings med Camilla Abry og Nina Sandbech

    Publisert 23.november 2020
    Mote- og livsstils profilene Camilla Abry og Nina Sandbech er begge veldig glade i julehøytiden, og i år har de pyntet sine hjem med favoritter fra årets julekolleksjon hos Kid. Se hvordan de fikk det og hvilken julestil de falt for✨

    Trygt og godt sovemiljø

    Publisert 20.november 2020
    Alle barn har rett til et trygt og godt sovemiljø. En ny EU-standard stiller strenge krav til alle barnedyner, og ikke minst til merking av produktene. I henhold til standarden oppdaterer vi alle våre barnedyner med ny informasjon. Her kan du lese mer om hva endringene innebærer.

    Stemningsfullt med sesongens kranser

    Publisert 19.november 2020
    Det er alltid hyggelig å komme til en julepyntet dør med en fin krans på. Men det er flere steder hvor man kan pynte med julekrans, som i et vindu eller på bordet. Vi gir deg tips på forskjellige måter du kan pynte med kranser denne sesongen.

    Fra ullpledd til jakke

    Publisert 12.november 2020
    Har du et gammelt ullpledd liggende? Lag en varm og trendy jakke eller poncho av det! Her finner du en oppskrift på hvordan du enkelt kan lage en jakke med lommer og belte av et pledd.

    Lag ditt eget bivokspapir!

    Publisert 10.november 2020
    Vi ønsker vel alle å gjøre hverdagen vår litt "grønnere". Begynn i det små, som å begrense bruken av plast- og aluminiumsfolie på kjøkkenet. Her viser vi deg hvordan du enkelt lager bivokspapir av stoffrester – ideelt til oppbevaring av mat.

    Jul på soverommet

    Publisert 04.november 2020
    Enten du feirer jul på fjellet, på landet eller i byen, er det hyggelig å skape julestemning også på soverommet. Julesengetøy, pynteputer med julemotiv, julepynt på nattbordet og en krans på veggen skaper den rette stemningen. Vi viser deg hvordan!

    Elegant julebord i klassisk rødt

    Publisert 02.november 2020
    Når bordet dekkes i klassiske toner av rødt og gull er julestemningen sikret. Finn frem ditt fineste servise og lag en fin juledekorasjon med julepynt og levende lys. Så er det bare å nyte et hyggelig måltid med venner og familie!

    Vakker og stemningsfull borddekking til jul

    Publisert 02.november 2020
    Gjør deg ekstra flid med borddekkingen til jul i år, og bruk god tid på å skape ditt personlige uttrykk på borddekorasjonen og borddekkingen. Det er mange måter å skape den gode julestemningen på, enten du går for et klassisk uttrykk med julerødt eller toner av grønt og naturmaterialer.

    Plisségardiner - fleksibel og moderne solskjerming

    Publisert 30.oktober 2020
    Plisségardiner er både funksjonelle og dekorative. De kan skyves helt sammen for maksimalt utsyn, samles på midten for å skjerme deler av vinduet eller trekkes helt ut slik at de dekker hele vinduet – alt etter behov. Her får du hjelp til å velge riktig type plisségardin.

    Julehygge i adventstiden

    Publisert 30.oktober 2020
    Det nærmer seg jul, og med julen kommer hektiske forberedelser og store forventninger. Her gir vi deg tips til hvordan du kan få julestemning på 1-2-3 med et knippe enkle tips til pynting av hjemmet i adventstiden. Ideer til kreativ gaveinnpakning og et par gode oppskrifter får du også.

    Årets pakkekalender til liten og stor

    Publisert 27.oktober 2020
    Adventstiden er like om hjørnet, og bringer med seg forventninger, god stemning og hektiske forberedelser. Adventskalender, julekalender eller pakkekalender – uansett hva du kaller det gir vi deg inspirasjon til en julekalender som blir satt pris på, enten den er til barna eller til din bedre halvdel.

    Slik kan du pynte et vakkert og personlig juletre

    Publisert 27.oktober 2020
    Ingenting gir den gode julefølelsen som et vakkert pyntet juletre. For mange er også det å pynte juletreet et av adventstidens høydepunkter. Enten du foretrekker klassisk juletrepynt i rødt og gull, et stilrent og enkelt tre eller en sjarmerende blanding av hjemmelaget, gammelt og nytt, så har vi det du trenger.

    Feire jul på hytta

    Publisert 21.oktober 2020
    Skal du feire jul på fjellet? Hva er vel bedre enn å komme tilbake på hytta etter en lang tur, krype opp i sofaen, trekke pleddet godt oppunder nesen og nyte varmen og knitringen fra peisen. Mange velger å feire jul på hytta, la oss vise deg hvordan du kan dekorere til jul. Velkommen inn!

    Hyggelig stemning med pynteputer til jul

    Publisert 21.oktober 2020
    Ved å legge til eller bytte ut pynteputer kan du enkelt få julestemning i stua og på soverommet. Velg puter som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil. Her er noen forslag til fine kombinasjoner av pynteputer til jul.

    Inspirasjon til årets juledekorasjon

    Publisert 21.oktober 2020
    Når julen nærmer seg og vi går inn i den mørkeste tiden på året, er det hyggelig med tente lys og stemningsfulle juledekorasjoner. Sett sammen grupper av julepynt, vaser og lysestaker – skal det være tradisjonelt og julerødt, eller minimalistisk i grønt og hvitt? Her finner du inspirasjon til din helt personlige juledekorasjon.

    Hvordan vaske dundyner og dunputer

    Publisert 08.oktober 2020
    Riktig vask og vedlikehold av dundyner og dunputer er viktig for god hygiene, og for at dyner og puter skal holde lengst mulig. Her kan du lese mer om hvor ofte du bør vaske dun, vask av dundyner og dunputer i vaskemaskin og alt annet du trenger å vite for å ta godt vare på dine dundyner og -puter.

    Hvordan vaske dyner og puter

    Publisert 08.oktober 2020
    Riktig vask og vedlikehold av dyner og puter er viktig for god hygiene i sengen, og for at dyner og puter skal holde lengst mulig. Her finner du det du trenger å vite om vask av dyner og puter i vaskemaskin, tørking i tørketrommel og alt annet du måtte lure på.

    Hvordan vaske sengetøy og laken

    Publisert 08.oktober 2020
    Regelmessig og riktig vask av sengetøy er viktig for velvære og god hygiene. Her finner du våre tips til hvor mange grader du skal vaske sengetøyet på, hvor ofte du bør vaske sengetøy og alt annet du måtte lure på.

    Hvilken type solskjerming trenger jeg?

    Publisert 01.oktober 2020
    Vi tilbyr et stort utvalg løsninger for solskjerming av vindu. Velg mellom persienner, lameller, plissé- eller rullegardiner som enten filtrerer eller stenger lyset helt ute. Her får du hjelp til å finne solskjermingsløsningen som passer dine behov.

    Sov godt i luksuriøs egyptisk bomull

    Publisert 30.september 2020
    Skap et luksuriøst uttrykk på soverommet med egyptisk bomull. Våre eksklusive laken og sengesett i egyptisk bomull er satengvevet, og har en myk og glansfull overflate. Vevingen gir også stoffet en overlegen styrke og holdbarhet.

    Størst utvalg av gardiner

    Publisert 23.september 2020
    Med riktig gardin kan du enkelt skape den stemningen du ønsker i et rom. Kid Interiør har Norges største utvalg av gardiner - velg etter behov og smak!

    Inspirasjon til vakre borddekorasjoner

    Publisert 23.september 2020
    En vakker borddekorasjon er en viktig del av helheten når man skal ha gjester, men en enkel borddekorasjon gir også det lille ekstra til et hyggelig måltid med de nærmeste. Her får du tips til valg av bordpynt, og hvordan du dekker bordet til hverdag og fest.

    Ocean fiberdyne av resirkulert havplast

    Publisert 18.september 2020
    Ocean fiberdyne har et mykt polyesterfyll laget av resirkulerte plastflasker. Fibrene kommer fra organisasjonen Plastic Bank, som jobber med å hindre at plastavfall havner i havet. Plasten samles inn fra strender og kystområder, og blir omgjort til nye polyesterfibre som benyttes i vår fiberdyne. Resultater er en myk og behagelig dyne – som i tillegg er bra for miljøet.

    Lune sengesett i flanell

    Publisert 16.september 2020
    Sengetøy i flanell er laget av bomull og har en myk og deilig overflate. Flanell passer ekstra godt om høsten og vinteren, men kan gjerne brukes hele året for deg som liker ekstra mykt sengetøy eller som lett blir kald. Finn ditt favorittmønster og kryp under dyna for en god natts søvn.

    Interiørtips til en klassisk og tidløs stue

    Publisert 08.september 2020
    Stuen er gjerne det rommet vi oppholder oss mest i. Det er der vi hviler, ser på TV, treffer venner og inntar hyggelige måltider. Uansett hva du bruker rommet til, og om du liker en minimalistisk eller mer dekorativ stil, er en klassisk og tidløs stue et godt utgangspunkt. Gå for dempede farger og nøytrale kvalitetsmøbler, så har du mulighet for å variere stil og farger på tilbehør. La deg inspirere av våre interiørtips til din stue.

    Montering av plisségardiner

    Publisert 20.august 2020
    Plisségardiner er både funksjonelle og dekorative. De tar liten plass og kan festes både i karm, tak og på vegg. Her finner du alt du trenger å vite om å montere plisségardin.