Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Linnea Løtvedts favoritter fra Kid

    Publisert 08.oktober 2021
    Linnea Løtvedt har funnet sine favorittprodukter til kjøkken og stue hos Kid. Se alle favorittene hennes her og la deg inspirere av den unge influencerens moderne styling.

    Forms+objects

    Publisert 08.oktober 2021
    Forms+objects – Stilrene og tidsriktige møbler som passer i de fleste hjem.

    Inspirasjon til interiør på hytta

    Publisert 27.september 2021
    En hytte har gjerne en helt egen sjarm og atmosfære. Mange har en litt annen stil på hytta enn hjemme, og legger vekt på at det skal være lunt og hyggelig. I tillegg bør hytta helst være lettvint å gjøre rent og holde ryddig. Her får du tipsene til hvordan du innreder for en tidløs og koselig hyttestil.

    Veganske eplemuffins

    Publisert 23.september 2021
    Høsten byr på mange farger og smaker, og en tid der vi kan kose oss litt ekstra. Matblogger Miriam bak profilen MealsbyMiri gir deg oppskrift på deilige veganske eplemuffins – perfekt for høstkosen.

    Villa von Kroghs favoritter til hytta

    Publisert 21.september 2021
    Se hvor fint Anine har fått det på hytta! Vi synes det er stas at hun har funnet sine hyttefavoritter hos oss. Se hennes utvalg av tekstiler og interiør til hytta her, og bli inspirert til å skape den gode høststemningen du også.

    Trendene som preger høstens interiør

    Publisert 26.juli 2021
    I interiøret for høsten 2021 ser vi blant annet hvordan man kan ta naturens fargepalett med inn, en stil som skaper stilren balanse og komfort, og en stil for deg som vil feire livet på en modig og leken måte. Årets stiler heter "Into the green", "Relaxing" og "Pink Party". La deg inspirere av høstens nyheter og interiørtrender - og sjekk ut vår nye filmserie!

    Summer Memories

    Publisert 18.juli 2021
    La sommerkveldene vare ekstra lenge med pledd, puter og lykter i uterommet, og skap de gode sommerøyeblikkene. Her får du tips til hvordan du kan style uterommet lunt og hyggelig så det kan brukes som den "andre stuen" også på sensommeren.

    En dag på sjøen!

    Publisert 28.juni 2021
    Sommer er for mange likt med båtliv. La deg inspirere av den maritime, sommerlige stilen du kan skape ombord!

    Pakk for en dag på stranden!

    Publisert 25.juni 2021
    Vi ønsker oss lange dager på stranden i sommer. Vær sikker på at du har med deg alt du trenger!

    Sommerlig dekor til Sankthans

    Publisert 18.juni 2021
    Sankthans er en fin anledning til å invitere til sommerfest med blomsterkranser og et sommerbord!

    17. mai-pynt til bordet

    Publisert 04.mai 2021
    Det blir en annerledes 17. mai i år også, og da er det kanskje ekstra hyggelig å kunne dekke et fint 17. mai-bord hjemme.

    Sommertrend: Light Reflections

    Publisert 04.mai 2021
    Nostalgiske, harmoniske toner av sand, syrin, gult og grønt - dette er noen av stikkordene som beskriver sommerstilen Light Reflections.

    Sommertrend: Clean Sea

    Publisert 04.mai 2021
    Bølgene skyller lett mot stranden. Havets blåtoner mot naturens beige. Clean Sea er stilen for deg som elsker det havets farger, det maritime og kan bruke hele dagen på stranden.

    Camilla Pihls favoritter

    Publisert 01.mai 2021
    Camilla Pihl har funnet sine sommerfavoritter hos Kid. Hun er selv en av våre favoritter med sin inspirerende og fine interiørstil. Produktene hun har plukket ut finner du her. Se - og bli inspirert til å skape din egen freshe stil.

    Sommertrend: Raw and Rustic

    Publisert 30.april 2021
    Med stilen Raw and Rustic bringer vi naturen inn i hjemmet! Skap vakre rom inne og ute med jordfarger på puter og pledd, lykter i jute, og krukker og vaser i keramikk. Bli inspirert av stilen her!

    Interiørtrender sommer

    Publisert 09.april 2021
    La deg inspirere av sommerens tre stiler, Raw & Rustic, Clean Sea og Light Reflections. Her skal det være noe for et vært hjem og en hver hytte. Finn dine sommerfavoritter av sommerens interiør.

    Fra stikling til plante

    Publisert 22.februar 2021
    Ønsker du deg flere grønne planter? Med stiklinger kan du stadig øke mengden planter – enten i hjemmet eller om du ønsker å gi en i gave til venner. Å sette stiklinger er en morsom aktivitet, og det kan være spennende for hele familien å se røttene vokse frem og stiklingen få et nytt liv! Sett stiklinger i vann i en lekre vaser og dekorer både vinduskarm og stuebord!

    Slow Living - sanselig stil!

    Publisert 17.februar 2021
    Interiørstilen Slow Living gir deg en rolig, harmonisk stemning men toner av dus rosa, beige og vasket grønn.Vi starter det nye året med blanke ark. Skap en rolig stemning med lyse og varme toner av beige, lys rosa og vasket grønn. Duse toner skaper en vakker kontrast til mørk sjokoladebrun.

    Stillness

    Publisert 17.februar 2021
    Er du av den klassiske typen så vil du elske Stillness-stilen. Her møter fred og ro i blå og grønne toner naturen. Vi tar inn strå, lin og keramikk. Les videre for hvordan du enkelt kan forvandle ditt hjem til denne klassiske men eksklusive stilen.

    Morsdag

    Publisert 03.februar 2021
    Søndag 14. februar er det morsdag! Tips til morsdagsgaver finner du her 🌸

    Dekorative kurver til hjemmet

    Publisert 14.januar 2021
    Fine kurver kan brukes til så mangt – hele året. Kombiner dekorative kurver i ulike størrelser, med lokk og hank eller ingen av delene, og la deg inspirere til å skape ditt eget uttrykk!

    Trendene som preger vinterens interiør

    Publisert 07.januar 2021
    Interiøret for vinteren 2021 er preget av duse, naturlige fargetoner sammen med treverk og andre typer naturmaterialer. Kurver, strå, marmor og keramikk preger pynt og tilbehør. Tekstilene skal være naturlige og i dempede farger, som lin og ull. La deg inspirere av vinterens interiørtrender!

    Christmas Feelings med Camilla Abry og Nina Sandbech

    Publisert 23.november 2020
    Mote- og livsstils profilene Camilla Abry og Nina Sandbech er begge veldig glade i julehøytiden, og i år har de pyntet sine hjem med favoritter fra årets julekolleksjon hos Kid. Se hvordan de fikk det og hvilken julestil de falt for✨

    Fra ullpledd til jakke

    Publisert 12.november 2020
    Har du et gammelt ullpledd liggende? Lag en varm og trendy jakke eller poncho av det! Her finner du en oppskrift på hvordan du enkelt kan lage en jakke med lommer og belte av et pledd.

    Den perfekte vertinnegave

    Publisert 17.august 2020
    Den perfekte vertinnegave er en liten ting som er garantert å falle i smak – altså en ting som alle har bruk for. Sats på noe som er uavhengig av stilen til de du skal besøke, og som kan passe inn i ethvert hjem. Her får du tips til vertinnegaver som garantert vil bli satt pris på!

    My Vibe med Kaja-Marie Christensen

    Publisert 03.april 2020
    I serien My Vibe besøker vi forskjellige influencere hvor de deler og viser oss sine interiørtips, og deres egne "vibe". Denne gangen har vi vært på besøk hos livsstils-influenceren Kaja-Marie Christensen!

    Valentines - alle hjerters dag

    Publisert 05.februar 2020
    14. februar er alle hjerters dag og denne dagen er til for å dele og gi.

    The Dreamer – Vårens interiørtrend

    Publisert 03.februar 2020
    La deg inspirere av vårens trendtema. The Dreamer er en feminin, romantisk stil som beveger seg i fargeskalaen fra rosa over til rust, og videre til flere grønne og gule nyanser. Stilen er harmonisk og naturlig, noe som vil passe fint inn i mange ulike hjem.

    Sense the moment duftlys

    Publisert 13.november 2019
    Duft forsterker sansene våre og kan føre oss inn i forskjellige stemninger. Tenner du et lys som dufter av kanel bringer den kanskje julestemning, et lys med duften av sitrus kan skape en følelse av renhet, og ønsker du en avslappende duft er lavendel perfekt. Her er vår nye serie med duftlys, «Sense the moment».

    Hold varmen i vinter

    Publisert 07.november 2019
    Nå er vinteren her og det er godt å tulle seg inn i et stort og lunt skjerf. XL-skjerf er i vinden for tiden, og fungerer både som et blikkfang og er praktisk i kulden. Vinterjakker og kåper er ofte ensfarget, og et fargerikt skjerf vil derfor kunne live opp et ellers diskret antrekk.

    Slik får du magisk stemning med ledlys

    Publisert 07.november 2017
    Vi er inne i høysesongen for bruk av levende lys. Visste du at du kan få det like fint med vakre lyslenker og dekorative led kubbelys?

    Farsdag

    Publisert 03.november 2017
    Søndag 11. november er det farsdag. Mange liker å gi en liten oppmerksomhet til far – forslag til dette kan være frokost på sengen, hjemmelaget kake, eller et hyggelig kort med en fin gave til. Vi gir deg noen gavetips her.

    100 % fornøyd lysgaranti

    Publisert 12.oktober 2017
    Følger du våre råd og anbefalinger kan vi garantere kvaliteten og brennetiden på alle våre lys.

    Viktig om telys

    Publisert 11.oktober 2017
    Telys er alltid koselig å tenne rundt i huset når høsten kommer krypende. Men det er noen ting man skal tenke på ved bruk av telys.

    Viktig om kubbelys

    Publisert 11.oktober 2017
    Glad i å bruke levende lys? Det er et par ting som er viktig å passe på når du brenner kubbelys.

    Hva betyr hygge?

    Publisert 27.september 2017
    I Norge er vi vant til mørketid og kalde perioder, og det å hygge seg innendørs kan være en måte å få det beste ut av den mørke årstiden på. Nå har begrepet bredd om seg også utenfor det skandinaviske landskapet og nådd det engelske språket; hue-guh. Men hva innebærer egentlig ordet hygge?

    Vi elsker hygge

    Publisert 21.september 2017
    Og det gjør resten av verden også. Hygge er ordet som de siste årene har bredt om seg i mange land. Det er faktisk utgitt massevis av bøker om det skandinaviske ordet og fenomenet, som betyr noe slikt som å kose seg.

    Fint i vinduskarmen

    Publisert 25.april 2017
    Har du en bredere vinduskarm, kan den by på mange muligheter. Du kan sesong-pynte med lys og blomster, og du kan faktisk også bruke denne plassen til oppbevaring.

    Green Living – Planter

    Publisert 27.februar 2017
    Planter skaper følelse av harmoni og velvære, bringer farge inn i rommet og setter preg på interiøret. Kast deg på trenden og innred med planter.

    Fresh start på året

    Publisert 17.januar 2017
    Januar er måneden da mange ønsker ny start for både kropp og sinn, og kanskje hjemmet ditt også kan ha godt av litt forandring? På tide å få julen helt ut av huset, lufte og riste pledd og puter – kanskje også bytte ut noe av det gamle?

    Vakre produkter med mening

    Publisert 19.juli 2016
    Få noe fint og meningsfullt til hjemmet ditt, eller gi en fin gave til noen du er glad i. Kjøper du et håndlaget Bokhari-produkt støtter du samtidig 700 barns skolegang i Pakistan, og bidrar til en trygg og meningsfull arbeidsplass for pakistanske kvinner og menn.

    Lysvettregler for levende lys

    Norge har Europas største forbruk av levende lys per innbygger, og spesielt i løpet av julen tenner vi flere millioner lys. Lys er hyggelig, men kan dessverre føre til ulykker.

    Bokhari-produkter gir fremtidshåp

    Bokhari produserer håndlagde og resirkulerte kvalitetsprodukter av tekstil til interiørbruk. Gjennom Bokhari skapes meningsfylt og trygt arbeid for pakistanske håndverkere, både kvinner og menn - og aller viktigst - utdanningsmuligheter og fremtidshåp for barn.

    Få stilen: Japandi

    Japansk design møter skandinavisk minimalisme i denne nye trenden som nå brer om seg. Rene linjer, åpne rom og stram arkitektur hentet fra Danmark og Japan, preger denne nye interiørstilen. Respekten for det håndlagede, bruk av naturmaterialer - og ikke minst filosofien “takknemligheten for det enkle” er også en vesentlig del av Japandi-stilen.