Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    17. mai-pynt til bordet

    Det blir en annerledes 17. mai i år også, og da er det kanskje ekstra hyggelig å kunne dekke et fint 17. mai-bord hjemme.

    Med en hvit duk, et enkelt hvitt servise og klare glass, har du et supert utgangspunkt for et fint 17. mai-bord. Prøv deg frem med pynt i flaggets farger. Hent vårblomster og grønne kvister fra hagen/naturen, og fyll i ulike glass og vaser - perfekt vårstemning! Skåler med blåbær og jordbær gjør seg godt med sine nasjonalfarger - supergodt, og veldig dekorativt! 

    17.mai-frokost tips

    Server yoghurt, bær og granola i små skåler til 17.mai-frokosten! En smakfull og dekorativ frokostrett som passer fint i tillegg til den tradisjonelle 17.mai-frokosten som eggerøre, spekeskinke og røkelaks. Skålene vi har brukt her heter Lindo og skjeene i gull finner du her.
    1) 17.mai-dekorbånd 2) Gull bestikk 3) Lindo glassskål

    Servietter til fest

    Velg å dekke med tøyservietter eller papirservietter på 17. mai-bordet. Tøyservietter setter et ekstra festlig og stilig preg på bordet, knyt gjerne sløyfebånd rundt hver. Finn papirservietter som matcher resten av fargene på bordet, eller som skiller seg ut med et mer dominerende og elegant mønster. Her har vi brukt tøyserviettene Line, og papirserviettene Blue Flowers.

    17. mai servietter
    Jordbærhjerter med sjokoladetrekk

    Et lite søtt dessert-tips til 17. mai er å skjære ut hjerter av jordbær og dyppe de i sjokolade som stivner på bæret. Stikk et sugerør eller en ispinne i jordbæret så det blir gøyalt for små og store å kose seg med. Vi har brukt våre sugerør i gull som en ekstra stilig detalj til serveringsbordet. 
    1) Sugerør i gull 2) Marble fat 3) Lindo skål 4) Dekorbånd


    Se all vår 17.mai-pynt her.