Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Forms+objects

    Forms+objects – Stilrene og tidsriktige møbler som passer i de fleste hjem.

    Innred et tidløst og stilig hjem med møbler fra vårt nye møbelkonsept forms+objects. Forms+objects tilbyr funksjonelle og estetiske møbler for de fleste rom.

    Lanseringen inneholder spisestoler, spisebord, en skjenk og et skap, store tepper og diverse småmøbler. Alle møblene er inspirert av stilrene elementer som kjennetegnes for en moderne klassisk stil. Rene stramme linjer, minimalisme og ikke minst praktikk. Slik sikrer vi at møblene passer sammen på tvers av hverandre, men også i hjemmet ditt som et enkeltstående element.

    Kommer snart!

    Skjenk og skap

    Stream-serien passer for deg som liker det ryddig og stilrent. Oppbevar alt du trenger i det allsidige skapet, og bruk skjenken som tv-benk eller display for fine kunstgjenstander og personlige interiørfavoritter. En vakker kombinasjon av estetikk og funksjonalitet. Myk opp med en varmere veggmaling i en beige nyanse og store tepper i jute.

    Bord og stoler

    Klassiske spisemøbler du aldri blir lei av. Passer for både store og mindre rom. Flytt rundt på møblene som du ønsker – skal du ha en hyggelig spisekrok på kjøkkenet eller skal det være et større spiserområde? Bordene kommer i en tidsriktig rund form i matt utførelse med tekstur i tre. Kombiner med hengende taklamper over bordet - gjerne i farget glass i ulike størrelser og høyder. Et utvalg av taklamper finner du her.

    Loungemøbler

    Skap et stemningsfullt loungehjørne med lave møbler som er gode å sitte i. Samle møblene med et lunt teppe og demp belysningen for en lun og stemningsfull atmosfære. Slik innbys det til fordypning og avslapping.

    Store tepper

    Oppdel rommet eller samle møblene ved å bruke et velegnet teppe – i tillegg vil rommet raskt se mykere og mere stemningsfullt ut. 

    Forms+objects tilbyr slitesterke gulvtepper i ulike farger og størrelser til alle rom. Finn også ulike kvaliteter så som jute og bomull. Se vårt utvalg og finn din favoritt her.

    Vi har årelang erfaring med å skape spennende interiøruniverser. Bli inspirert til å skape ditt eget univers og ta en kikk i vårt møbelsortiment. Ikke er de bare praktiske og dekorative – de selges også til en fornuftig pris.