Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Trendene som preger høstens interiør

    I interiøret for høsten 2021 ser vi blant annet hvordan man kan ta naturens fargepalett med inn, en stil som skaper stilren balanse og komfort, og en stil for deg som vil feire livet på en modig og leken måte. Årets stiler heter "Into the green", "Relaxing" og "Pink Party". La deg inspirere av høstens nyheter og interiørtrender - og sjekk ut vår nye filmserie!

    PINK PARTY - modig eleganse

    "Pink party" inviterer inn til en feiring av livet på en modig, leken og ekstravagant måte. Vi drømmer oss bort fra hverdagen, tilbake i tid og omgir oss med feminine, prangende og overdådige interiør. Flere elementer i denne stilen er hentet fra barokken, hvor stilen var luksuriøs og maximalistisk. Fargene går fra gammelrosa til sjokkrosa og videre til lidenskapelige dype røde og aubergin farger.    rosa interiørstil

    Detaljer i gull brukes flittig i accessoirer og på småmøbler. Formspråket er mykt avrundet, møblene er trukket med myke stoffer som velour.

    Rommene i stilen er mørke og møblene er ofte lakkerte eller malt i mørke farger. Speil og malerier i gullrammer pynter veggene, porselen og glass pynter bordene. I denne stilen brukes lag på lag med tekstiler og vi ser tunge gardiner og masse pynteputer, vegg til vegg tepper, eller små tepper med store mønstringer.


    RELAXING - ro og balanse med skandinavisk stil

    I stilen "Relaxing" handler det om balanse, ro, naturlig lys, komfort og funksjonalitet. En klassisk stil med en moderne vri! Vi inspireres av skandinaviske design klassikere, nordisk livsstil og noe hentet fra japansk livsstil, for å understreke det enkle og rene raffinerte. Fargeskalaen har mange brune nyanser og noe blått.

    Se filmen her:


    naturlig interiørstil

    Stilen er selektiv, enkel og ikke overfylt. Komfort og velvære står i sentrum. Rommene vi ønsker oss her er lyse med rene, gjerne malte matte overflater. Treverk finnes i alle nyanser, fra det lyse til det mørke, og gir varme til interiørene. Formspråket er rundt og organisk, accessoirer er ofte i transparent glass for en beroligende effekt, eller i forskjellige typer treverk. Vi finner også keramikk med grafisk retro preget dekor. Litt 70-talls inspirasjon fra skandinavisk design.

    Tekstilene i denne stilen er ensfargede, i myke materialer som ull, eller med grafiske jaquard-mønstre, men alltid i forsiktige fargekombinasjoner. Med denne stilen skaper du en beroligende og komfortabel atmosfære i hjemmet.


    INTO THE GREEN - naturlig interiør - se filmen!

    Denne stilen appellerer kanskje til deg som elsker naturen og som lengter ut i det grønne hele året. Stilen kan beskrives som enkel, naturlig, solid og autentisk. 
    I høst har vi laget en ny serie inspirerende filmer - første film kan du se allerede nå. Her presenterer Sissel, Kreativ leder i Kid Interiør, høstens første stil Into the green. Se og bli inspirert!

    Fargeskalaen går fra naturens grønne nyanser, sammen med Ecru og hvitt som binder det hele sammen. Mørkegrønt og en petrol-blå gjør det også litt mer spennende.

    Fellesnevneren for tekstilene tilhørende denne stilen, er at de er myke og ofte med botaniske mønstre. Myk bomullsvelour, lin og myk bommulsvev. Et eksempel er de nye stenvaskede satengsengesettene våre Eden. Disse er veldig myke og kommer i tre ulike farger.


    interiørtrender for høsten

    Keramikk med et håndlaget preg er viktige accessoirer, men også noe klart glass i vaser. Kurver i lyst organisk materiale og møbler med lyst treverk. Malte overflater i grønne nyanser både på vegger og møbler. Med "Into the green" kan du prøve skape en utendørs-stemning innendørs med planter og blomster - perfekt når vi går mot høst og mørkere tider.