Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Interiørtrender sommer

    La deg inspirere av sommerens tre stiler, Raw & Rustic, Clean Sea og Light Reflections. Her skal det være noe for et vært hjem og en hver hytte. Finn dine sommerfavoritter av sommerens interiør.

    sommerstil interiør

    Naturlig stil

    Med stilen Raw and Rustic bringer vi naturen inn i hjemmet. Keramikk, kurv og bambus, gjerne laget for hånd. Naturen setter fargene, vi ser mye grønt mot solgult og brente jordfarger. Denne stilen er perfekt for deg som anser hagen som en utvidet del av stuen i sommermånedene. 

    Lune soverom

    På soverommet tar denne stilen inn sengetøy med florale mønstre, varme farger fra naturen på nattbordsdekoren og myke, sommerlige pledd. 

    hagestol med hageutstyr

    Med gode, myke puter blir Liana loungestol i kunstrotting et perfekt sted å hvile i solen. Gjør uterommet ekstra hyggelig med krukker, telyslykter og kurver.

    Rustikt sommerbord

    Et bord med linservietter, linduk og med bordbrikker i flettet jute, setter rammen for et rustikt og koselig sommermåltid. Tenn lys og lykter så skumrende sommerkvelder kan bli ekstra stemningsfulle.     Maritim sommerstil

    Er du klar for en sommer fylt med sjø, strand og båtliv? Da er kanskje Clean Sea stilen den rette for deg. I denne interiørstilen finner vi sommerlige toner av blått, blandet med hvitt og beige. Motiv med maritime striper, stupedamer og palmer tas sommeren med både ute og inne, i alle rom.     Avslappende stil ved bassengkanten

    Pakk strandvesken med store badehåndklær og sett stråhatten på hode for en avslappende dag ved bassenget eller sjøen. 

    uteplass hagemøbler

    Fornyelse av uterommet

    Enten du tilbringer sommeren på hytta eller hjemme vil vi gjøre uteplassen vår hyggelig. Plasser et uteteppe under hagemøblene for en ekstra lun følelse, perfekt for bare føtter. Miks og match med blå, beige og hvit pynteputer, sammen med dekor keramikk og lykter i lute.     Tropiske vibber hjemme og på hytta

    Med toner av turkis og blått, og palmemønster på uteputene skaper du raskt en deilig feriestemning hjemme eller på hytta. Invitér familie og venner på en kald sommerlimonade og nyt late sommerdager.    Interiør med duse pasteller

    I stilen Light Reflections har interiøret nostalgiske, harmoniske toner av sand, syrin, gult og grønt. Naturlig treverk, kalk og strå står fint til de lyse pastellvalørene. Hvitt på hvitt av lette stoffer som bomull og lin setter basen for stilen.

    Florlette gardiner og avslappende farger

    De fleste vil være så mye som mulig ute om sommeren, men vi syns likevel det er hyggelig å gjøre det sommerlig, lyst og lett innendørs. Florlette gardiner slipper solen inn, og pynteputer og accessories i pastellfarger setter en frisk sommerstil.

    Et sommerlig måltid

    Med lyse, duse farger på duk og servietter skaper du en fin ramme for en sommerligfrokost, lunsj eller middag. Med stilen Light Refelections kombineres det lysegule, med pastellgrønn og dus rosa, i tekstilmønstre og i dekoren. Plukk sommerblomster utenfor og sett de i en koselig vase av keramikk for det lille ekstra.