Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Antall treff Vis alle
    Sorter etter

    Adventsstjerner


    En vakker adventsstjerne med lys hører julen til, og er en klassiker i norske hjem. Lys opp den mørke tiden med en julestjerne i vinduet mens du teller ned til den deilige juletiden. Finn din favoritt blant våre ulike materialer, størrelser og farger!

    Julebelysning som gir julestemning 

    En vakker adventsstjerne er kanskje den mest populære julepynten for å skape den gode førjulsstemningen. Den kan henge gjennom hele julen, og gjør seg like godt i alle hjem og i hvilket som helst rom.

    Med vintermørket luskende store deler av døgnet på denne tiden av året, er særlig julebelysningen en viktig del av julepynten. En skinnende stjerne i vinduet gir en god stemning for de som sitter inne, men er også pen å se på for de som går forbi utenfor. Det er et enkelt og elegant tillegg til pynten ellers i rommet, og sørger for en innbydende og lun stemning. Adventsstjerner er også fine uten lys, og er et klassisk symbol på Betlehemsstjernen og julefeiringen.

    Julestjerne til vinduet og som dekor 

    Det mest klassiske har vært å henge adventsstjernen i vinduet. Mange velger å ha en julestjerne i hvert vindu, og ofte også i flere rom. Eksperimenter gjerne med å henge opp flere stjerner sammen, og kombiner ulike størrelser, farger og stiler for et spennende og annerledes julevindu.

    En julestjerne i vinduet gir den tradisjonelle stemningen, men det er ikke dermed sagt at det er det eneste stedet stjernen kan spre lys og glede. Den passer nemlig også godt i glassdører eller andre steder i rommet. For eksempel kan du feste en stjerne over spisebordet som et element i borddekkingen til jul. Samle familie og venner rundt julebordet, og la julestjernen bidra til den gode stemningen.

    Stjernen kan også være fin som et dekorelement på veggen sammen med annen julepynt. Har du for eksempel en panelvegg hjemme, kan denne i kombinasjon med en klassisk adventsstjerne med lys og naturelementer som granbar eller einebær gi en klassisk, lun og koselig stemning.

    Elegante adventsstjerner i gull og velour 

    En julestjerne passer inn i ethvert interiør, uavhengig av hva slags stil du har. Det finnes utallige kombinasjoner av stiler, farger, mønstre, størrelser og materialer. Du kan også selv velge hva slags lys du vil ha inni stjernen, enten du foretrekker et gult og varmt lys eller et litt kaldere.

    En adventsstjerne i gull, sølv, hvitt eller med glitter gir en klassisk look, og kan enkelt kombineres med annen julepynt. Disse vil passe fint inn i interiøret uansett om du vil ha en tradisjonell stil med masse julerødt eller ønsker et mer minimalistisk preg med hvitt og naturelementer. Papirstjerner gir et litt mer moderne uttrykk, mens adventsstjerner i velour gir et elegant preg.

    Stort utvalg julestjerner til vindu 

    Uansett hva slags stjerne du er på jakt etter, kan du finne din favoritt hos Kid. Vi har et stort utvalg av adventsstjerner i flere stiler, størrelser, farger og mønstre. Enten du ønsker en stjerne med mønster eller en ensfarget i gull, svart eller rosa, finner du det du leter etter hos oss.

    Våre adventsstjerner er lette å henge opp, og vi garanterer at en slik en vil spre mye glede og varme i hjemmet. Finn dine favoritter i nettbutikken, eller ta turen innom en av våre butikker, så kan vi hjelpe deg å velge!