Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Julegave til henne

    Publisert 01.desember 2020
    Trenger du julegavetips til en mamma, datter, venninne eller en annen du er glad i? Her har vi samlet inspirasjon til den perfekte gaven til hun som er glad i å lage mat, hun som er opptatt av interiør og hun som liker å ha det fint på badet.

    Tips til julegaveinnpakning

    Publisert 25.november 2020
    Liker du å pakke inn gaver raskt og enkelt, eller gjør du gaveinnpakningen til en helaften med julemusikk, gløgg og pepperkaker til? Vi har julepapir, gavebånd og alt annet du måtte trenge. Her får du tipsene til hvordan du pakker inn de fineste gavene under treet!

    Tid for å pynte til jul – finn din stil

    Publisert 24.november 2020
    Er du den minimalistiske typen, eller foretrekker du en mer klassisk og hyggelig stil til jul? Det er mange måter å pynte til jul på, og ulike stiler kan passe til ulikt interiør. Her kan du lese mer om årets trender, og få inspirasjon til hvordan du vil pynte ditt hjem.

    Stemningsfullt med sesongens kranser

    Publisert 19.november 2020
    Det er alltid hyggelig å komme til en julepyntet dør med en fin krans på. Men det er flere steder hvor man kan pynte med julekrans, som i et vindu eller på bordet. Vi gir deg tips på forskjellige måter du kan pynte med kranser denne sesongen.

    Jul på soverommet

    Publisert 04.november 2020
    Enten du feirer jul på fjellet, på landet eller i byen, er det hyggelig å skape julestemning også på soverommet. Julesengetøy, pynteputer med julemotiv, julepynt på nattbordet og en krans på veggen skaper den rette stemningen. Vi viser deg hvordan!

    Elegant julebord i klassisk rødt

    Publisert 02.november 2020
    Når bordet dekkes i klassiske toner av rødt og gull er julestemningen sikret. Finn frem ditt fineste servise og lag en fin juledekorasjon med julepynt og levende lys. Så er det bare å nyte et hyggelig måltid med venner og familie!

    Vakker og stemningsfull borddekking til jul

    Publisert 02.november 2020
    Gjør deg ekstra flid med borddekkingen til jul i år, og bruk god tid på å skape ditt personlige uttrykk på borddekorasjonen og borddekkingen. Det er mange måter å skape den gode julestemningen på, enten du går for et klassisk uttrykk med julerødt eller toner av grønt og naturmaterialer.

    Julehygge i adventstiden

    Publisert 30.oktober 2020
    Det nærmer seg jul, og med julen kommer hektiske forberedelser og store forventninger. Her gir vi deg tips til hvordan du kan få julestemning på 1-2-3 med et knippe enkle tips til pynting av hjemmet i adventstiden. Ideer til kreativ gaveinnpakning og et par gode oppskrifter får du også.

    Årets pakkekalender til liten og stor

    Publisert 27.oktober 2020
    Adventstiden er like om hjørnet, og bringer med seg forventninger, god stemning og hektiske forberedelser. Adventskalender, julekalender eller pakkekalender – uansett hva du kaller det gir vi deg inspirasjon til en julekalender som blir satt pris på, enten den er til barna eller til din bedre halvdel.

    Slik kan du pynte et vakkert og personlig juletre

    Publisert 27.oktober 2020
    Ingenting gir den gode julefølelsen som et vakkert pyntet juletre. For mange er også det å pynte juletreet et av adventstidens høydepunkter. Enten du foretrekker klassisk juletrepynt i rødt og gull, et stilrent og enkelt tre eller en sjarmerende blanding av hjemmelaget, gammelt og nytt, så har vi det du trenger.

    Feire jul på hytta

    Publisert 21.oktober 2020
    Skal du feire jul på fjellet? Hva er vel bedre enn å komme tilbake på hytta etter en lang tur, krype opp i sofaen, trekke pleddet godt oppunder nesen og nyte varmen og knitringen fra peisen. Mange velger å feire jul på hytta, la oss vise deg hvordan du kan dekorere til jul. Velkommen inn!

    Hyggelig stemning med pynteputer til jul

    Publisert 21.oktober 2020
    Ved å legge til eller bytte ut pynteputer kan du enkelt få julestemning i stua og på soverommet. Velg puter som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil. Her er noen forslag til fine kombinasjoner av pynteputer til jul.

    Inspirasjon til årets juledekorasjon

    Publisert 21.oktober 2020
    Når julen nærmer seg og vi går inn i den mørkeste tiden på året, er det hyggelig med tente lys og stemningsfulle juledekorasjoner. Sett sammen grupper av julepynt, vaser og lysestaker – skal det være tradisjonelt og julerødt, eller minimalistisk i grønt og hvitt? Her finner du inspirasjon til din helt personlige juledekorasjon.

    Julegave til han

    Publisert 10.desember 2019
    Det er ikke alltid lik lett å finne den perfekte julegaven til han. La oss gi deg noen forslag til julegaver som garantert faller i smak, enten han liker å lage mat, kose seg foran tv-en eller i senga, eller lage den perfekte koppen med kaffe.

    3 dekkede bord til juleselskapet

    Publisert 29.november 2019
    Det finnes like mange måter å dekke et bord på som det finnes ideer der ute. Men av og til kan det være nyttig med noen råd til hva man skal velge. Her er våre tips til enkle, men stilige kuverter og borddekorasjoner!

    Juleblomster som varer

    Publisert 28.november 2019
    Det finnes mange flotte kunstige blomster, og det er en fryd å dekorere med blomster som faktisk holder seg over lenger tid. Har du flere ulike varianter er det bare å bytte ut når du har behov for en endring.

    Adventsstaker – 4 ulike stiler

    Publisert 21.november 2019
    Vi teller ned til jul og forventningen er til å ta og føle på. Enda en uke har passert og nok et lys er tent. Se 4 ulike måter å gjøre adventsstaken personlig på.

    Inspirasjon til pynting av juletreet

    Publisert 11.november 2019
    Den gode julestemningen kommer gjerne når juletreet endelig står ferdig pyntet. Hvilken stil foretrekker du, klassisk, enkelt og stilrent eller mer moderne? Her får du tipene til ulike stiler på juletreet.

    Inspirasjon til fine julekranser

    Publisert 01.november 2019
    Kranser henger vi ofte på inngangsdøren, men det kan også være et naturlig innslag til interiøret inne. Bli inspirert av ulike måter å dekorere hjemmet ditt til jul. Velkommen inn!

    Julepynt til juletreet

    Publisert 25.november 2018
    Når juletreet står ferdig pyntet, kommer den gode julefølelsen hos de fleste av oss. Finn frem julekuler, lys og hjemmelaget julepynt, og kombiner gamle favoritter med nye tilskudd for et personlig resultat.

    Julestemning i stua

    Publisert 08.november 2018
    Få den gode julestemningen i stua med den klassiske kombinasjonen av rødt og grønt, stemningsfull julepynt og massevis av levende lys. Julegardiner og juleputer gir en lun og god stemning sammen med myke pledd. Stilen passer like godt hjemme som på hytta.

    Naturlig og vinterhvit jul

    Publisert 01.november 2018
    Skap en elegant men moderne julestemning med duse toner fra naturen. Kombiner gjerne grønne kvister og kranser med vinterhvitt og detaljer i glitrende gull eller sølv.

    Julekalender til små og store

    Publisert 31.oktober 2018
    Adventstiden er rett rundt hjørnet, og bringer både forventning og hektiske forberedelser. Har du planer om å glede noen med pakkekalender i år?

    Dekk bordet til julefrokost

    Publisert 02.november 2017
    Dekk et hyggelig bord proppfullt av fristelser til julefrokosten. Kombiner nøytralt servise med julepynt og julelys, eller gå 'all in' med juleduk, juleservietter og servise med julemotiv. Her får du noen idéer til hvordan du kan dekke på til en uforglemmelig julefrokost.

    Last ned gratis invitasjon, meny og bordkort til juleselskapet

    Publisert 14.oktober 2017
    Skal du invitere til juleselskap i år? Her finner du maler til invitasjon, meny og bordkort som du kan laste ned. Velg stilen som passer best til borddekkingen, og fyll inn din egen tekst digitalt eller for hånd.