I tråd med kommunale retningslinjer er enkelte av våre butikker midlertidig stengt. Du kan handle med klikk&hent i alle butikker, og få kjøpshjelp gjennom Shop via chat. Mer informasjon om Covid-19 >

Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    3 dekkede bord til juleselskapet

    Det finnes like mange måter å dekke et bord på som det finnes ideer der ute. Men av og til kan det være nyttig med noen råd til hva man skal velge. Her er våre tips til enkle, men stilige kuverter og borddekorasjoner!

    1. Klassisk julebord inspirert av naturen

    Det finnes like mange måter å dekke et bord på som det finnes ideer der ute. Men av og til kan det være nyttig med noen råd til hva man skal velge. Her er våre tips til enkle, men stilige kuverter og borddekorasjoner! Linduken er det perfekte valget for både hverdagslige og mer selskapelige tilstelninger. Den er myk og vakker, men samtidig røff i kantene. Her har vi valgt en klassisk vri på borddekkingen, med innslag fra naturen som dekorelementer.

    En dekketallerken i ubehandlet bjørk gjør seg ypperlig som bordbrikke, og legger grunnlaget for den naturinspirerte stilen vi ønsker her. På bordet har vi pyntet med kvister med røde bær – de kan gjerne være i plast, men du kan også gå ut i skogen og se hva naturen har å by på!

    Det er her benyttet dekorative, naturfargede linservietter med kristtorn-print som matcher bærene på bordet. For å dandere servietten, har vi benyttet en serviettring med organiske former. 

    Rustikke og kongleformede julekuler, tilsynelatende vilkårlig plassert, gjør bordet interessant. Bestikket i matt sort er med på å stramme opp uttrykket.

    2. Elegant julebord til de store anledningene

    En lekker, jaquardvevet duk i dyp grønn gir øyeblikkelig det elegante preget vi er ute etter her. Tøyserviettene i et delikat blomstermønster har vi valgt å bruke som en dekorbrikke under serviset. Serviettene kan utgjøre en stor del av stilen på bordet, både ved valg av farger, mønster og plassering. De kan legges over, under eller på siden av tallerknen, og det er mange morsomme måter å brette dem på.     Serviettringer kan også ha flere bruksområder. Bruk fantasien! Her har vi valgt å bruke de fine serviettringene i gull som bestikkholder til det matchende bestikket.

    Siste hånd på verket er granbar dekorert med en LED-lyslenke og julekuler i glitrende gull, som passer perfekt på et stemningsfullt julebord.

    3. Lekkert bord til nyttårsfesten

    Ingenting sier stilfull eleganse som den klassiske, hvite duken. Her har vi kombinert med lekre brikker i blå velour og etmatchende servise. Julekuler er ikke forbeholdt juletreet, de kan egne seg godt som dekor på hver enkelt kuvert også. Skal du ha bordkort? Fest navnelapper på kulene da vel!    I år har vi falt pladask for LED-lyslenker av alle slag, og her har vi valgt å kombinere dem med levende lys i telysholdere av farget glass. Ekstra stemningsfullt!

    Ett siste tips er å lage sløyfer av vakre pakkebånd! Som vist her kan det gi selskapsbordet en ekstra dose glitter og glam. Pakkebånd kan opptre som for eksempel serviettringer, dekor på glass eller til å knyte på bordkort. Valget er ditt, og bare fantasien setter grenser. Lykke til med julens borddekkinger!