Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Tips til julegaveinnpakning

    Liker du å pakke inn gaver raskt og enkelt, eller gjør du gaveinnpakningen til en helaften med julemusikk, gløgg og pepperkaker til? Vi har julepapir, gavebånd og alt annet du måtte trenge. Her får du tipsene til hvordan du pakker inn de fineste gavene under treet!

    Det er ekstra hyggelig å gi bort gaver som er fint pakket inn, men det trenger ikke alltid være de mest avanserte gaveinnpakningene som er finest. Noen ganger er det kun et lite element som skal til for at gaven virkelig skiller seg ut. La oss inspirere deg med noen pakketips, både deg som ønsker å gjøre deg ekstra flid med innpakningen, og deg som ønsker en enkel men fin løsning.

    Hvordan pakke inn gaver

    Start med å velge om papiret skal ha farge eller mønster, eller om du ønsker en naturlig stil med enkelt ufarget papir. Deretter velger du dekor - finn en fin kombinasjon av gavebånd, kort og dekor som en rosett, kongle eller klistremerke. Her ser du all vår gaveinnpakning.

    3 kreative måter å pakke inn julegavene på: 

    Gaveinnpakning som kan gjenbrukes

    Er du opptatt av å redusere mengden papir, er en morsom måte å pakke inn gaven på å brette et fint kjøkkenhåndkle, baderomshåndkle eller pledd rundt den. Fest med gavebånd, og la håndkleet eller pleddet bli en del av gaven. Et annet alternativ er en enkel gavepose som du pynter opp, og som fint kan gjenbrukes. Husk at mye gavebånd og pynt på gavene også kan gjenbrukes.

    Dekorativ gaveinnpakning med gavepapir og gavebånd

    Her finner du mer inspirasjon og flere juleartikler - god jul!