Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Inspirasjon til årets juledekorasjon

    Når julen nærmer seg og vi går inn i den mørkeste tiden på året, er det hyggelig med tente lys og stemningsfulle juledekorasjoner. Sett sammen grupper av julepynt, vaser og lysestaker – skal det være tradisjonelt og julerødt, eller minimalistisk i grønt og hvitt? Her finner du inspirasjon til din helt personlige juledekorasjon.

    Hva er vel hyggeligere enn å pynte til jul? Vakre og stemningsfulle juledekorasjoner passer perfekt på spisestuebordet og salongbordet. I tillegg kan det være fint å pynte til jul på et bord i gangen, i vinduskarmer og i hyller rundt omkring i huset eller leiligheten.

    Finn din stil med kombinasjoner av julepynt

    Finn inspirasjon i artikler og blant julevarer til der du ønsker å pynte, for eksempel til juletreet, inngangsdøra og soverommet. Du kan enten holde det stramt og enkelt med pynt i samme stil og fargetoner, eller gå for en sjarmerende blanding av gammelt og nytt, med en kombinasjon av ulike typer julepynt.

    Julekuler er en klassiker på juletreet, sammen med lys og annen pynt som passer din stil. Les mer om pynting av juletreet. På bord, og i hyller og vinduskarmer er det fint å pynte med julepynt som små dyr, engler, kongler i gull eller sølv og små trær. Kombiner din favorittpynt med levende lys og en fin vase.

    Inspirasjon til årets juledekorasjon


    Gi hjemmet personlighet med hjemmelaget juledekorasjon

    For mange er det å lage hjemmelaget juledekorasjon en viktig del av forberedelsene til jul, kanskje er det en hyggelig tradisjon sammen med barna eller venner? En enkel måte å lage en dekorasjon på er å sette sammen ulike elementer på et fat eller brett, som julelys, kongler og julepynt som passer til.

    Et annet alternativ er å sette sammen en gruppe av lys, blomster og pynt på et bord eller i en vinduskarm, det kan være fint å blande gammelt og nytt, hjemmelaget og kjøpt. La gjerne barnas kreasjoner få hovedrollen, og kombiner dem med elementer som passer til.

    En hyggelig tradisjon er å lage hjemmelaget julekrans. Du kan lage den fra bunnen av med en halmkrans, vikletråd og kvister, eller ta utgangspunkt i en av våre julekranser og legge til elementer som fargede bånd, små lys eller kunstige bær. Les mer om julekranser.

    Lys i juledekorasjonen


    Få stemningen med lys i juledekorasjonen

    Det er ingenting som skaper den lune og gode stemningen på samme måte som levende lys. Prøv høye lysestaker og stearinlys for et elegant uttrykk, eller grupper av kubbelys som midtpunktet i juledekorasjonen. Vi har også et utvalg lykter som kan plasseres mange forskjellige steder for å skape en god stemning.

    Duftlys og dekorative holdere til telys er også fine dekorelementer. Disse har også den fordelen at de har et skille fra pynt og annet som står i nærheten, og er dermed mindre brannfarlige og mer barnevennlige. Husk å være nøye med avstanden mellom lys og elementene rundt, les gjerne mer om våre lysvettregler.

    Hjemmelaget juledekorasjon


    Julepynt i trappa og på gulvet

    Hvorfor ikke sette en fin lykt og et papirtre i trappa eller ved peisen? Større pyntegjenstander gjør seg godt på gulvet, alene eller som en gruppe.

    Mer juleinspirasjon finner du her. God jul!