I tråd med kommunale retningslinjer er enkelte av våre butikker midlertidig stengt. Du kan handle med klikk&hent i alle butikker, og få kjøpshjelp gjennom Shop via chat. Mer informasjon om Covid-19 >

Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Julegave til han

    Det er ikke alltid lik lett å finne den perfekte julegaven til han. La oss gi deg noen forslag til julegaver som garantert faller i smak, enten han liker å lage mat, kose seg foran tv-en eller i senga, eller lage den perfekte koppen med kaffe.

    Gave til han som har alt

    Er du på leting etter julegave til kjæresten din? Eller kanskje til en onkel, bror, pappa, bestefar eller venn? Vi gir deg ideer på hva du kan gi en ekstra spesiell mann i livet dit. Ekstra vanskelig er det å finne gave til han som 'har alt' eller ikke ønsker seg noe. Da er det en god idé å gå for gaver som alltid vil bli brukt, uansett stil og preferanser, som et deilig pledd, eksklusive matvarer som oljer og godterier, eller en ny hodepute.

    Til han som liker å lage mat

    I Kid Gourmet serien er det mange produkter til en kjøkken-glad person som liker å lage mat. Flere typer krydder, oljer og dressinger. Pluss ferdige gavepakker som er perfekt til julegave. Ta en titt HER for å se utvalget. Selv på kjøkkenet vil man se fin ut, matchende forkle og grytevott er stilig kombinasjon. For å ta stilen helt ut kan man også gi kjøkkenhåndklær i samme stil.


    1) Pattern lykt 2) Gull bestikk 3) Acasia fjøl 4) Svarte oliven 5) Focaccine med rosmarin 6) Kjøkkenhåndkle 7) Bruschetta 8) Wool Cross gryteunderlag

    Til han som liker å kose seg

    En god dyne og pute er innvestering, du gir en varm gave som holder i mange år. En annen flott gave er noe man sjeldent kjøper til seg selv, sengetøy. Prøv deilig flanell eller myk bomull. For den som liker stemning i stua er stakelys og lysestake fint å gi i mørketiden. Kanskje sammen med et ullpledd man kan krype opp i sofaen med.
    1) Hoop bordlampe 2) Petra dyne- og putesett 3) Luxor Egyptisk bomull sengesett 4) Longwool lammeskinn 5) Kronelys 6) Lysestake 7) Veggli ullpledd 8) Sengesett

    Til han som er glad i kaffe

    Presskanne, kaffe og sjokoladetrukne mandler er perfekt gave til han som setter pris på noe varmt i kroppen. Liker han ikke kaffe kan Lucury Mocha Kakao være et deilig alternativ. En kopp i serien Andrea er fin å servere drikke i. Med tallerken og boller i samme serie kan du gi et helt frokostservise.


    1) Luxury Mocha kakao 2) Andrea servise 3) Kaffe Java Mocca 4) Snømandler

    Flere gavetips: