Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Julegave til henne

    Trenger du julegavetips til en mamma, datter, venninne eller en annen du er glad i? Her har vi samlet inspirasjon til den perfekte gaven til hun som er glad i å lage mat, hun som er opptatt av interiør og hun som liker å ha det fint på badet.

    Julepresang til hun som er glad i god mat og matlaging

    Har du en mor, datter eller venninne som er glad i å bruke tid på kjøkkenet, er ekstra fint kjøkkentilbehør en perfekt julegave til henne. Funksjonell oppbevaring som samtidig pynter opp kjøkkenet er noe alle blir glade for - som fine boller, kurver eller skåler med lokk. En lekker morter i marmor blir aldri feil, og det gjør heller ikke fine grytekluter, kjøkkenhåndklær eller gryteunderlag, for dette er ting som gjerne blir slitt over tid. Eksklusive oljer og kryddere er også gaver som alle garantert får brukt.

    Julegave til hun som er glad i å lage mat
    Gavepakke med salt og krydder, fat i marmor, holder til tørkerull i marmor, tresleiv med stjerne og skåler.

    Gaven hun som liker å ha det lekkert på badet

    Et delikat og innbydende baderom er noe de fleste setter pris på, og fra tid til annen trenger vi alle å bytte ut håndklær og tilbehør. Sett sammen en liten baderomspakke med et par deilige håndklær, en håndsåpe, en bodylotion eller skrubb og en kroppsbørste. Et brett til å sette på badekaret er også en morsom idé til dem som ikke allerede har det, og en fin baderomsmatte har alle bruk for. 

    Gaven til hun som liker å ha det lekkert på badet
    La Vie kroppsbørste, Loop håndkleholder, La Vie lavendel håndsåpe og body lotion, og Blanka morgenkåpe.

    Julegavetips til hun som elsker interiør

    Små møbler som puffer, sidebord og krakker er perfekte gaver til hun som elsker interiør. Disse kan enkelt flyttes rundt og gi et nytt uttrykk til et rom. Også vaser, lysestaker og lykter er fine gaver, velg gjerne et klassisk og tidløst design som passer i alle typer interiør og som fortsatt er fint etter noen år. Skal du ha en liten tilleggsgave eller vertinnegave, er duftlys eller en liten skål med lakris eller mandler til helt perfekt.

    Julegavetips til hun som elsker interiør
    Izo lite bord i metall, Fresh Cotton duftlys, Abrielle vase, Rondo lysestake og Oliventre kunstig plante

    Julegaven til henne som har alt

    Hva i all verden skal man finne på til en venninne, mamma eller svigermor 'som har alt'? Gå for gaver som alle har bruk for, og som er uavhengige av stil og smak på interiøret. Deilige oljer og kryddere er fine gaver, det samme er duftlys, håndsåper og noen fine gjestehåndklær. Hvorfor ikke fylle en gavepose eller en fin kurv med et utvalg av ting til badet eller kjøkkenet? Alternativt kan du kjøpe et gavekort fra Kid, så kan hun velge selv!

    Her finner du julegavetips til han og våre beste tips til julegaveinnpakning. Flere artikler med juleinspirasjon finner du her - god jul!