I tråd med kommunale retningslinjer er enkelte av våre butikker midlertidig stengt. Du kan handle med klikk&hent i alle butikker, og få kjøpshjelp gjennom Shop via chat. Mer informasjon om Covid-19 >

Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Julestemning i stua

    Få den gode julestemningen i stua med den klassiske kombinasjonen av rødt og grønt, stemningsfull julepynt og massevis av levende lys. Julegardiner og juleputer gir en lun og god stemning sammen med myke pledd. Stilen passer like godt hjemme som på hytta.

    Sett av god tid til å pynte hjemmet til jul, og gjør det til en tradisjon som hele familien gleder seg til. La barna delta, server noe godt å drikke og sett på hyggelig julemusikk. Så er det bare å la julestemningen komme!

    Stemningsfullt med julepyntet stue

    Den tradisjonelle julestilen får du med vakre juledekorasjoner på bordene, i vinduskarmer og på peisen hvis du har det. Julestjerner eller adventsstaker i vinduene er et must, og grupper av levende lys gir den gode stemningen sammen med et utvalg julepynt. Kle gjerne bordet med en fin juleduk, og pynt med fyldige bomsterbuketter eller kunstige planter som har glede av år etter år. Her kan du lese mer om juledekorasjoner.

    Julepynt stue

    Julegardiner og juleputer

    Rike tekstiler gir en lun og god stemning, og julegardiner forvandler stua på et blunk. Velg mellom klassiske julegardiner, eller gardiner som fint kan brukes hele vinteren. Sammen med myke juleputer i ulike tekstiler gir dette en hyggelig og tradisjonell stil. Les mer om juleputer her.

    Myke pledd i ull eller fuskepels er like fine til dekorasjon som de er til å krype opp i sofakroken under en kald vinterkveld. Også lammeskinn er fine å pynte med, og gjør seg godt i sofaen, på en benk eller på gulvet. Et vakkert juletre er prikken over i'en - her kan du lese mer om hvordan du kan pynte juletreet.

    Juledekorasjon på bordet og rikelig pledd i en julepyntet stue

    Bli inspirert og se alle våre juleartikler her.