I tråd med kommunale retningslinjer er enkelte av våre butikker midlertidig stengt. Du kan handle med klikk&hent i alle butikker, og få kjøpshjelp gjennom Shop via chat. Mer informasjon om Covid-19 >

Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Julepynt til juletreet

    Når juletreet står ferdig pyntet, kommer den gode julefølelsen hos de fleste av oss. Finn frem julekuler, lys og hjemmelaget julepynt, og kombiner gamle favoritter med nye tilskudd for et personlig resultat.

    Pynting av treet er en hyggelig del av juleforberedelsene, og for mange er juletreet selve kronen på verket i julehuset. Foretrekker du et klassisk pyntet tre med hjemmelaget pynt, flagg og glitter? Eller drømmer du om et elegant pyntet tre med glasskuler, gull og sølv? Du kan fint blande gammel nostalgisk julepynt og barnas kunstverk med noe nytt og moderne. Les mer om hvordan du kan pynte juletreet.

    Minimalistisk, tradisjonelt eller glamorøst – la pynten understreke din personlige stil.

    Hva pynter du juletreet ditt med i år? Se utvalget av årets fineste juletrepynt her.

    Naturtoner til jul og julepynt inspirert av naturen

    La deg inspirere av naturens toner og pynte hjemmet i dempede farger og naturmaterialer som lin, ull og lammeskinn. Et juletre holdt i toner av hvitt og gull eller sølv sammen med lys, gir et stilrent og vakkert uttrykk. Ekte eller kunstige kongler på treet er en tidløs klassiker som alltid er like fint. 

    Juletre på soverommet

    Mer inspirasjon og alle våre artikler om jul finner du her.