Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Inspirasjon til pynting av juletreet

    Den gode julestemningen kommer gjerne når juletreet endelig står ferdig pyntet. Hvilken stil foretrekker du, klassisk, enkelt og stilrent eller mer moderne? Her får du tipene til ulike stiler på juletreet.

    Vi har alle våre egne juletradisjoner, noen pynter treet lille julaften, mens hos andre står det klart fra første desember. Det finnes også mange måter å dekorere treet på, så det passer til ditt hjem, dine tradisjoner og din smak. Her er våre beste tips til juletrepynt.

    Klassisk rødt juletre    Den klassiske, røde julestilen er en sikker vinner hvert eneste år, men det betyr ikke at det ikke er rom for litt fornyelse! I år går vi for kuler og pynt i retrostil, i den tradisjonelle paletten med rødt, dyp grønt og gull. For variasjon og dybde, har denne stilen kuler både i ulike størrelser og med ulike former, som kongler, stjerner og dråpeformer.

    Grønt og elegant juletre

    En elegant, men myk og stemningsfull julestil, med mye velour og glitter. Mørk grønt dominerer, og gull erstatter det hvite som er mye brukt tidligere år. Julekulene skal være medium store, og settes sammen med myk dekor i filt, velour eller cordfløyel. En stilig måte å pynte treet på, som garanterer god julestemning!
    Tips! Julekuler trenger ikke bare henge på treet! De kan henges i taket, er fine som vindusdekor og er perfekte til borddekorasjoner og bordkort på kuverten.

    Moderne juletre

    Denne julen trender en ny stil som har en elegant og behagelig fargepalett. Lekker, dyp burgunder sammen med pudderrosa, mørk blått og grønt gjør seg svært godt også på juletreet! Kulene er gjerne av ulike materialer som matt glass, velour og papir. Vær raus med kulene og heng pynten tett for et bugnende flott resultat!