Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Årets pakkekalender til liten og stor

    Adventstiden er like om hjørnet, og bringer med seg forventninger, god stemning og hektiske forberedelser. Adventskalender, julekalender eller pakkekalender – uansett hva du kaller det gir vi deg inspirasjon til en julekalender som blir satt pris på, enten den er til barna eller til din bedre halvdel.

    Kalendergaver til årets adventskalender

    En forseggjort adventskalender er hyggelig å få både for store og små. Mange er også veldig glade i å lage kalender til andre! Kalenderen trenger ikke nødvendigvis å være fylt med ting, den kan også gjerne bestå av små lapper eller kort med opplevelser. En liten hilsen, for eksempel et par setninger om noe man setter pris på ved den som åpner kalenderen, er enkelt, billig og veldig hyggelig.

    En blanding av ting og små kort kan også være en fin løsning. Utfordringen når det gjelder å fylle kalenderen med ting, er gjerne at gavene ikke kan være så store, men også her går det an å være kreativ. Her gir vi deg noen forslag til kalendergaver som vi tror vil falle i smak.

    Julekalender til barn

    Godteri og andre små gaver faller alltid i smak hos barna, men kalenderen kan også helt eller delvis fylles med opplevelser. Legg lapper med hint om juleaktiviteter og forberedelser til aktivitetene rett i kalenderen, som for eksempel pepperkakebaking og juleverksted. Pakk inn en pepperkakeform den dagen dere skal bake, gavebånd den dagen dere skal pakke inn gaver og en limstift den dagen dere skal ha juleverksted.

    Små lapper som inviterer til lesestund, kveldsbad med spa eller familiespill etter middag er overkommelige desemberaktiviteter. Både små og store setter garantert pris på litt ekstra tid sammen. Kalendergaver trenger ikke å være dyrt, her er det kun fantasien som setter begrensninger. Om det er vanskelig å finne på en ny aktivitet til hver dag, kan det være en idé å ha annenhver dag med aktivitet og gave.
    Kalendergaver til barn
    Heart marshmallows, Dino kosebamse, Pål julemus og Glitter deer pynt. 

    Pakkekalender til han

    Med mindre din mann, pappa, gutt eller venn er en ordentlig søtmoms, kan det være vanskelig å finne 24 små gaver. Da kan det igjen være fint å blande opplevelser og gaver. For å ha muligheten til å supplere med litt større og tyngre gaver enn det som er mulig å henge opp på en snor eller lignende, kan du pakke inn gavene og legge dem i en kurv med nummer på. Da har du muligheten til å pakke inn en god bok, deilige kaffe, et duftlys, et lite skjerf og fine glass. Her kan du lese mer om gaveinnpakning.

    Kalendergaver til han
    Andrea kopp, Java Mocca julekaffe, Lakris med sjokolade og Fresh Pine metallic duftlys

    Pakkekalender til henne

    Skal du lage pakkekalender til mamma eller en annen jente eller dame du er glad i, har du mange muligheter. Fyll kalenderen med fristelser som konfekt, marshmallows og deilige mandler. Kombiner gjerne dette med en god lepomade og håndkrem, fine lys, et par fine vanter, julepynt og andre pyntegjenstander til hjemmet.

    Kalendergaver til henne
    La Vie bodylotion, fløtekarameller, Vanilla Caramel kakao og Sense Bird duftlys.

    Hvordan henge opp kalendergavene

    Små gaver eller kort kan pakkes i et sett med kalenderposer. Du kan også pakke inn kalendergavene i fint innpakningspapir og pynte med bånd, klistremerker og kort, se julepapir og gaveinnpakning her. Har du gaver som er litt for store og tunge til å henge i en tråd, kan du legge alle gavene i en kurv. Ellers kan gavene henges opp i en ståltråd eller på en snor, på en dekorativ gren eller i rekkverket på en trapp.

    Mer juleinspirasjon finner du her. God jul!