Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Elegant julebord i klassisk rødt

    Når bordet dekkes i klassiske toner av rødt og gull er julestemningen sikret. Finn frem ditt fineste servise og lag en fin juledekorasjon med julepynt og levende lys. Så er det bare å nyte et hyggelig måltid med venner og familie!

    Hvordan pynte julebord i klassisk stil

    En vakker, rød duk slår aldri feil når du skal pynte julebordet enkelt. Velg gjerne hvitt servise til, og fullfør stilen med tøyservietter som matcher duken. Pynt bordet med grupper av julepynt og levende lys. Her kan du lese mer om juledekorasjoner.

    Vær kreativ med bruk av julepynt på bordet, og kombiner gjerne pynt med granbar, kongler eller andre elementer fra naturen. Bruk det naturen ha å by på, eller velg pynt som du kan ha år etter år fra vårt utvalg, for eksempel konglekvister, gullkongler eller golden berries.

    Bruk gjerne både lave telysestaker eller lykter og høye lysestaker. Plasser dem i grupper ulike steder på bordet. Lysslynger med led-lys er også en veldig fin løsning som kan danderes langs midten av bordet.

    Julebord med rød duk, julepynt i gull og røde tøyservietter


    For et mindre tradisjonelt uttrykk kan du kombinere en rød duk med sort bestikk og tilbehør. Prøv rustikke vaser i keramikk sammen med enkle stoffduker i lin eller med julemønster. Bruk gjerne serviettringer, og stikk en liten kvist eller annen pynt inn i ringen. 

    Bord pyntet til jul med rød duk, sorte lysestaker og keramikkvaser

    Her kan du lese mer om borddekking til jul og se alle våre juleartikler