Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Tid for å pynte til jul – finn din stil

    Er du den minimalistiske typen, eller foretrekker du en mer klassisk og hyggelig stil til jul? Det er mange måter å pynte til jul på, og ulike stiler kan passe til ulikt interiør. Her kan du lese mer om årets trender, og få inspirasjon til hvordan du vil pynte ditt hjem.

    Finn stilen og julepynten som passer ditt interiør

    Det er mange måter å få den gode julestemningen på, enten du liker en naturlig og nedtonet stil til jul, eller om du går for klassisk julepynt i røde toner med mengder av julepynt. Finn din favoritt blant årets tre trender, og få inspirasjon til fargene og julepynten som gir deg stilen.

    Elegant Christmas – stilrent og elegant

    Elegant stil til jul

    Mørke toner og store florale mønstre preger denne elegante stilen. Farget glass kombinert med messing og gull gir et eksklusivt preg. Fyldige kranser pynter opp vinduer og dører, og store blomsterbuketter i dype toner gir det lille ekstra. Pels og velur passer perfekt inn i denne trenden.

    Fargene går fra rød til dyp burgunder i den ene enden, og fra blåtoner mot grønt og dempet syrin i den andre. Stilen lar seg enkelt kombinere med de fleste interiør og det man måtte ha av pynt og dekor fra før. Passer fint både i et tradisjonelt og i et moderne hjem.

    Classic Christmas – tradisjonelt og hyggelig med julerødt

    Klassisk stil til jul

    Her finner vi den tradisjonelle julestilen til hus og hytte. Klassiske ruter kombineres med blomstermotiv, og fargeskalaen er preget av julerødt. Vi ønsker oss en lun og god julestemning – tenk lukten av hjemmebakst og julestrømper som henger klare på peisen.

    Håndverkstradisjoner som broderi, strikk og flettet kurv er viktige elementer, sammen med ull, pels og naturfarget lin. Ikke glem klassiske julemotiv, store lykter, kranser, juleduk og juleservise. Denne stilen passer perfekt inn i et tradisjonelt hjem og på hytta.

    Natural Christmas – dempede toner og naturmaterialer

    Naturlig stil til jul

    Naturmaterialene fra høstens trender blir med videre inn i julen. Vi trekker naturen inn i hjemmet i form av kongler, granbar og alt det skogen har å by på. Kurver og alle typer flettverk passer perfekt inn.

    Dette er en stemningsfull, men avslappet og ujålete stil. Tekstilene skal være naturlige, som lin, ull og kraftig bomull. Myke puter i ulike materialer myker opp og gir en lun stemning. Fargene går i naturens toner, fra off-white til mørk mosegrønn.  Stilen passer godt på hytta og i et moderne, nordisk hjem.

    Når kan du pynte til jul?

    Det finnes selvsagt ikke noe svar på når det er ‘lov’ til å begynne å pynte til jul – det gjør du når du har lyst og det føles naturlig! Start gjerne med klassisk adventspynt som stjerner eller adventsstaker i vinduene, adventslys på bordet og litt julepynt.

    Sett frem mer etter hvert, men ikke vent for lenge, den fineste julepynten fortjener å få skinne mer enn bare et par uker. Noen velger å pynte juletreet tidlig i desember, mens andre venter til rett før jul, det er helt opp til deg. Her kan du lese mer om juledekorasjoner og pynting av juletreet.

    Mer juleinspirasjon finner du her. Da gjenstår det bare å ønske god jul!