Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Hyggelig stemning med pynteputer til jul

    Ved å legge til eller bytte ut pynteputer kan du enkelt få julestemning i stua og på soverommet. Velg puter som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil. Her er noen forslag til fine kombinasjoner av pynteputer til jul.

    Myke puter med julemotiv

    Pynteputer med julemotiv eller i julefarger er en enkel måte å pynte til jul på. Sett sammen flere puter i samme stil og fargetoner, eller kombiner ulike mønstre, farger og størrelser for et personlig preg. Det kan være fint å ha noen sesonguavhengige puter som du kan ha fremme hele året, for eksempel i beige, grønt og ruter, som du kan kombinere med andre puter etter sesong.

    Pynteputer jul i sofa og stol

    Sett gjerne sammen puter i forskjellige tekstiler, mønstre og farger i sofaen. Det gir også et elegant preg å matche putene med stilen og fargene på resten av interiøret, som på bildet til høyre over. Matche gjerne puter med gardinene, og kombiner pynteputer med pledd som passer til. 

    Pynteputer gir julestemning i stua

    Bytt til juleputetrekk

    Du kan velge mellom ferdige puter med fyll, eller juleputetrekk som du kan tre på puter du allerede har. Velg noen fargetoner som går igjen i interiøret for et harmonisk uttrykk. Rødt og grønt er en klassisk og elegant kombinasjon. Lek gjerne med sammensetningen av puter i forskjellige former og størrelser. For et mindre tradisjonelt uttrykk er naturfarger sammen med grønt en fin kombinasjon.

    Pynteputer jul på soverommet

    Jul på soverommet

    Også på soverommet kan du pynte med juleputer. Fullfør stilen med med julesengetøy og julepynt i vinduskarmen eller på nattbordet. Kanskje du til og med flotter deg med juletre på soverommet? Her kan du lese mer om jul på soverommet.

    Skal du på hytta i jula? Husk juleputer til hytta, gjerne sammen med lune lammeskinn og myke pledd. Les mer om jul på hytta.

    Her finner du mer juleinspirasjon. God jul!