Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Antall treff Vis alle
    Sorter etter

    Julekuler

    Dekorer juletreet med vakre julekuler! Juletrekuler er populær pynt til treet hvert år, og variantene er endeløse. Velg mellom kuler i mange ulike farger, mønstre, former og materialer. Finn dine favoritter og skap juletreet som gir deg julefølelsen!

    Julepynt til juletreet

    Når juletreet står ferdig pyntet, kommer den gode julefølelsen hos de fleste av oss. Finn frem julekuler, lys og hjemmelaget julepynt, og kombiner gamle favoritter med nye tilskudd for et personlig resultat.

    Pynt juletreet med flotte julekuler 

    Et av høydepunktene under juleforberedelsene er for mange å pynte juletreet. Sett av god tid og gjør det til en hyggelig aktivitet for hele familien. Hva slags juletrepynt vi foretrekker varierer naturligvis, men akkurat som med juletrelysene og stjernen i toppen, må også julekuler til når treet skal dekoreres.

    Juletrekuler er blant den vanligste og mest klassiske juletrepynten du finner i dag. Å henge kuler på treet har vært en vanlig tradisjon i mer enn hundre år, og vi forstår godt hvorfor disse er så populære. Variasjonene og kombinasjonene er nemlig endeløse, og det er umulig ikke å finne noen man liker blant alle former, farger, størrelser og teksturer som finnes.

    Juletrekuler i flere farger og former

    Pynt juletreet med juletrekuler som er transparente, glitrende, ensfargede eller med motiver og mønstre. Røde eller grønne julekuler sammen med juletrelysene gir den klassiske og tradisjonelle julelooken. Men kanskje foretrekker du heller en mer elegant stil med store juletrekuler i gull, sølv, svart eller hvitt?

    Ikke bare er fargekombinasjonene mange, men du finner også variasjoner i julekulenes størrelse og materiale. Miks og match ulike farger og former – kanskje du vil prøve en annerledes stil enn du hadde i fjor? Vær kreativ og la juletreet skinne med strålende lys og vakre julekuler hele julen igjennom!

    Kombiner kuler til juletreet med annen julepynt

    Enten du ønsker et klassisk og tradisjonsrikt juletre, eller et som er mer moderne og stilrent, er juletrekuler perfekt å blande med annen juletrepynt. Heng kuler mellom barnas hjemmelagde pynt for et unikt og lekent utseende, eller plukk ut julepynt i samme størrelse, farge og design.

    Det fine med variasjonen i juletrekulene, er at de står i stil med både ny og gammel julepynt. Kombiner kulene med juletrepynt du har brukt tidligere år, eller kanskje har du til og med noe pynt fra da du var liten eller som du har arvet? 

    Det er selvfølgelig helt opp til deg hvor mye juletrepynt du ønsker på treet. Et tips er å ta et steg tilbake og se treet fra ulike vinkler, så du er sikker på at du oppnår den rette balansen. Legg et fint juletreteppe under treet og fest en strålende julestjerne i toppen, så er det bare å åpne døren og la julestemningen seile inn i stua.

    Pynt bord og hjem med juletrekuler 

    Er juletreet ferdig pyntet, men du sitter fortsatt igjen med noen vakre julekuler det ikke var plass til? I stedet for å legge dem tilbake i en eske og ute av syne, hvorfor ikke bruke dem som dekorelementer andre steder i hjemmet? 

    Fyll en glassvase med juletrekuler i ulike størrelser, eller legg noen i en kurv eller skål. Heng opp en gruppe kuler i ulike høyder i vinduet, eller lag en krans av julekuler med en lyslenke rundt og heng den utenpå inngangsdøren. Julekulene gjør seg også fint i borddekorasjoner, for eksempel i kombinasjon med granbar og einebærblader. Kos deg i førjulstiden og lek deg med mulighetene!

    Samle på julekuler

    Kuler til å henge på juletreet vil neppe gå av moten i nærmeste fremtid. Julekuler er populære samleobjekter, og for at de skal bevares slik at de er like fine til neste jul, er det viktig med riktig oppbevaring. 

    Når julen er over og juletrepynten skal pakkes ned, gjør du deg selv en tjeneste ved å gjøre dette ordentlig. Kulene bør legges i esker som kan lukkes, gjerne med papp som skiller dem slik at de ikke gnisser inntil hverandre. Dyrebare kuler og julekuler av glass bør pakkes inn litt ekstra, slik at de ikke blir ødelagte.

    Stort utvalg kuler til juletreet

    Noen har som tradisjon å pynte treet med familien på lille julaften, mens andre gjerne vil ha det vakre treet stående i hele adventstiden. Uansett hva din tradisjon er, så finner du et stort og variert utvalg julekuler i vår nettbutikk, og du finner garantert noe du liker. Ta gjerne også turen innom en av våre butikker for ekstra julestemning og inspirasjon!