Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Antall treff Vis alle
    Sorter etter

    Juletretepper

    Med et lekkert juletreteppe setter du den siste finishen på juletreet. Hos oss finner du et utvalg julematter i flere farger og mønstre, slik at du kan finne din favoritt. Velg ett som komplimenterer resten av juletrepynten, og skap den gode julestemningen i hjemmet!

    Julestemning med fine juletretepper under treet

    Et juletreteppe er et rundt teppe som legges under foten til juletreet. Det hjelper til å beskytte gulvet fra riper, samtidig som det samler opp barnåler som faller ned fra treet. Men det er ikke bare av praktiske grunner at mange velger å skaffe seg et juleteppe – det bidrar også til den gode julestemningen.

    Julekuler og juletrepynt får treet til å skinne, og julestjernen er toppen på verket. Men hvis du også legger et dekorativt teppe under juletrefoten blir helhetsinntrykket av treet et helt annet. En julematte passer uansett om du har en ekte gran eller et kunstig juletre, og du finner varianter i flere ulike farger, størrelser, materialer og design. Med andre ord er det er enkelt å finne et juletreteppe som står i stil med resten av pynten på treet.

    Teppe under treet som passer til juletrepynten

    Et fint juleteppe er perfekt tilbehør, og utfyller resten av juletrepynten. Når du skal velge ut et teppe til å ha under treet, bør du derfor tenke på hva slags juletrepynt du skal bruke og hvordan stjernen i toppen ser ut. 

    Velg en minimalistisk og ensfarget julerye til en elegant og stilren look, eller et teppe i julens farger og mønstre til tradisjonell pynt i rødt, hvitt og gull. Skifter du kanskje tema på juletreet fra år til år? I så fall anbefaler vi et nøytralt teppe som passer til flere ulike stiler. Miks og match og la treet reflektere din personlige stil!

    Juletepper som interiørdetalj

    Juletretepper behøver ikke bare å plasseres under juletreet, men kan også brukes i andre rom der du ønsker å skape en varm stemning. Bruk teppet som en interiørdetalj på badegulvet eller på kjøkkenet, eller plasser det under sidebordet i stua. Sammen med annen julepynt vil juleteppet være med på å skape julestemning.

    Vedlikehold av juletrematte

    Et juleteppe kan brukes flere ganger, og du vil gjerne at det skal se fint ut så lenge som mulig. Da er det viktig å vedlikeholde det og oppbevare det riktig. Teppet bør alltid rengjøres før det lagres, slik at eventuell skitt ikke setter seg. Rist og tørk av teppet med en fuktig klut, og la det tørke før du ruller det sammen. 

    Juletreteppe på nett 

    Når pakkene under juletreet er delt ut på julaften, kan det se ganske tomt ut under juletreet. Har du et koselig juletreteppe som kommer til syne ettersom gavene deles ut, vil den gode julestemningen bevares.

    Hos oss finner du julematter i flere farger, materialer og mønstre. Finn din favoritt i vår nettbutikk, eller ta en tur innom din nærmeste Kid-butikk. Vi garanterer julestemning og inspirasjon i våre butikker!