Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Surdeigsfocaccia

    Publisert 05.oktober 2021
    Surdeigsentusiast Elise bak Bread By Elise gir deg oppskrift og fremgangsmåte på deilig surdeigsfocaccia med potet og rosmarin. Denne focacciaen er perfekt som tilbehør til en god høstgryte. God baking!

    Spicy langtidsstekt lammestek

    Publisert 29.september 2021
    Imponer middagsgjestene med et deilig og høstlig måltid. Matinfluencer Carolina Widell gir deg oppskrift på spicy langtidsstekt lammestek med pannebrød, agurk og mynte yoghurt, og salat med fetaost og granateple.

    Grillet entrecôte med snittbønner og urtedressing

    Publisert 04.august 2021
    En smakfull, grillet entrôte slår sjelden feil som helgekos. Matprofilene Gitte Witt og Filip Loebbert, gir deg oppskrift på grillet entrecôte med snittbønner og urtedressing.

    Høstnytt til kjøkkenet

    Publisert 27.juli 2021
    Kjøkkenet er kanskje husets viktigste rom og her vil vi skape gode smaker, ha gode stunder med familie og venner, og få inspirasjon i hverdagen. Ønsk den nye sesongen velkommen på kjøkkenet og la deg inspirere til enkel fornyelse!

    Helgrillet villørret med asparges og urtedressing

    Publisert 09.juli 2021
    Legg fisk på grillen i sommer! Om du er heldig å ha egen fangst eller om du finner fisken på butikken anbefaler vi at du prøver ut denne oppskriften på helgrillet villørret med asparges og urtedressing  i sommer.

    Økologisk babyspinat med grillet nektariner, avokado, sesongens tomater og burrata

    Publisert 02.juli 2021
    Salater hører sommermaten til! Lag denne salaten, satt sammen av matprofilene Gitte Witt og Filip Loebbert, som en deilig forrett eller server den ved siden av grillet kjøtt og fisk.

    Sommermat: focaccia

    Publisert 25.mai 2021
    Servér en lun og saftig foccacia til gjestene i sommer! Perfekt til ved siden av grillmat men også alene med for eksempel aioli. Pynt foccaciaen med urter og grønnsaker for det lille ekstra - se oppskrift her!

    Sommermat!

    Publisert 14.april 2021
    Lag kjøkkenet til et innbydende sted for hyggelige sammenkomster og kos. En god olivenolje, balsamico og urter sammen med sesongens grønnsaker, er et godt utgangspunktet for superenkle og smakfulle retter du kan servere. Grillet augergine og tomatsalat lager du på 1-2-3, se oppskriftene under!

    Fredagspizza

    Publisert 07.april 2021
    Det er lite som slår en rykende god fredagspizza! Det tar ikke lang tid å lage sin egen favorittpizza til fredagskosen. Her finner du oppskrift på pizzadeig 🍕.

    Lag ditt eget bivokspapir!

    Publisert 10.november 2020
    Vi ønsker vel alle å gjøre hverdagen vår litt "grønnere". Begynn i det små, som å begrense bruken av plast- og aluminiumsfolie på kjøkkenet. Her viser vi deg hvordan du enkelt lager bivokspapir av stoffrester – ideelt til oppbevaring av mat.

    Gulrotsuppe med focacciabrød

    Publisert 10.august 2020
    Trenger du et sunt og godt middagstips? Hva med en gulrotsuppe med focacciabrød?

    Smakfull Bruschetta

    Publisert 14.juli 2020
    Matbloggeren Silje Feiring, bak bloggen Spoon, har testet ut våre Kid Gourmet produkter og her er hennes bruschetta med tapenade.

    Honningglaserte gulrøtter med chiliflak

    Publisert 06.juli 2020
    Matbloggeren Silje Feiring, bak bloggen Spoon, har testet ut våre Kid Gourmet produkter og her er hennes honninglaserte gulrøtter.

    Grillet eplesalat med parmaskinke, mozzarella og myntedressing

    Publisert 11.mai 2020
    Det passer alltid med en god salat! Matbloggeren Silje Feiring, bak bloggen Spoon, har satt sammen en smakfull oppskrift som passer perfekt til sesongen vi nå er inne i 🌸

    Fikensalat med fetaost og balsamico

    Publisert 15.april 2020
    Matbloggeren Silje Feiring, bak bloggen Spoon, har testet ut våre Kid Gourmet produkter og her kommer hennes oppskrift på en fresh fikensalat med smakfull balsamicoeddik!

    Blomkålsuppe & focaccia

    Publisert 06.februar 2020
    Hjemmelaget blomkålsuppe tar ikke lang tid å vispe sammen, og suppen blir mer smakfull og næringsrik enn posesuppe. Toppet med litt sprøtt bacon og med hjemmelaget focaccia som tilbehør, er det bare å glede seg til middag.

    Ida's Ribbe Taco, asiatisk style - Av Ida Gran-Jansen

    Publisert 25.desember 2018
    Det er helt sikkert mange av dere som har en del rester igjen etter ribbemiddagen. Kanskje man er litt lei av julematen og vil ha noe annet enn å spise ribbe mange dager på rad etter julaften?! Da har jeg kommet opp med en ny vri på ribben.

    Ida's salte julekjeks med krydder - av Ida Gran-Jansen

    Publisert 13.desember 2018
    I julestria er det mange som får litt dårlig tid, plutselig så står gjestene på døren og vil inn, og du skulle ønske du laget noe som var litt enklere. Det kan hvert fall jeg kjenne meg igjen i. Jeg elsker oppskrifter som enten kan lages på forhånd, eller som er såpass enkle i seg selv at de kan slenges sammen litt kjapt. Her har du akkurat den oppskriften.

    Ida's hamburger med balsamicomarintert sopp og chili-aioli - av Ida Gran-Jansen

    Publisert 16.november 2018
    Min absolutt favoritt-middag er en skikkelig god hamburger med masse godt tilbehør. I dag skal du få oppskriften på en ny burgeroppskrift hvor jeg har laget tilbehøret av balsamicomarinert sopp og en skikkelig god chiliaioli.

    Focaccia med middelhavsmiks, chiliflak og pesto - av Ida Gran-Jansen

    Publisert 09.november 2018
    Når du lager focaccia, eller egentlig generelt når du skal lage mat så er det viktig å bruke gode råvarer. I denne oppskriften bruker jeg extra virgin olivenolje som gir en god smak og en sprø topp.

    Kid Gourmet - smaken av det lille ekstra

    Publisert 26.september 2018
    Kjøkkenet er et samlingssted for hygge og gode matopplevelser. Vi ønsket å komplettere vårt kjøkkensortiment med noe mer – og har lansert disse fantastiske gourmetproduktene fra Middelhavsområdene, Pakistan og Vietnam.

    Få det fint på kjøkkenet!

    Publisert 24.september 2018
    Skap et hyggelig kjøkken som inviterer til gode matopplevelser og hygge.