Produkter

Kategori

    Les mer om

      Butikker

        Helgrillet villørret med asparges og urtedressing

        Legg fisk på grillen i sommer! Om du er heldig å ha egen fangst eller om du finner fisken på butikken anbefaler vi at du prøver ut denne oppskriften på helgrillet villørret med asparges og urtedressing  i sommer.

        Dette trenger du: 
        • 1 eller flere ørret, (avhengig av størrelse og hvor mange som skal spise)
        • 2 bunter asparges 
        • Grønn urtedressing; koriander, sitron, persille, hvitløk, olivenolje, salt, pepper. 

        Slik gjør du:
        Legg ørret på grillen, enten rett på eller på en fiskerist hvis du har det. Etter ca fem minutter legger du på asparges. 
        Finhakk en neve persille og en neve koriander, ( evnt doble mengden om det er mye fisk) og ha i en liten bolle. Press oppi 1-2 fedd hvitløk, saften av 1/2 sitron, god olivenolje, salt og pepper. Bland godt sammen. Du kan også ha i litt tørket chili hvis du vil. 
        Legg ferdig grillet fisk og asparges på et stort fat og hell dressingen over. 
        Om du vil kan du servere med brød til, ellers en form for poteter.

        Grillet fisk med tilbehør


        Oppskrift på grillet ørret