Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Høstnytt til kjøkkenet

    Kjøkkenet er kanskje husets viktigste rom og her vil vi skape gode smaker, ha gode stunder med familie og venner, og få inspirasjon i hverdagen. Ønsk den nye sesongen velkommen på kjøkkenet og la deg inspirere til enkel fornyelse!

    Høsten byr på hygge innendørs og på kjøkkenet kan vi finne tid til å lage god høstmat til venner og familie. Gjør kjøkkenet ditt til et godt sted å lage gode middager, bake og ikke minst sitte ned og nyte.

    Dekk høstbord med lune tekstiler

    En linduk i natur passer året rundt, men kanskje spesielt på et fint dekket høstbord, med sitt naturlige preg. Dekk hver kuvert med spisebrikker i velour, eller legg løpere i velour på tvers av bordet. 

    Spisebord med linduk og spisebrikker i velour

    Høstbord med brun linduk

    Løper på bord i høstfarger


    Keramikkvaser og bordpynt

    Kjøkkenhåndklær og håndhåndklær med høstlige mønstre og farger

    Kjøkkenhåndklær henger ofte på stekeovnen, på knagger eller på skapdører på kjøkkenet. Hvorfor ikke gjøre håndklærne til lekker dekor i tillegg til den praktiske funksjonen? Mix og match med farger og og mønstre. Husk å skifte håndklær før de blir skitne, og skill på håndklær til oppvask og hender. 

    kjøkkenhåndklær på knagg


    strikket kjøkkenklut

    Praktisk og stilrent på kjøkkenbenken

    Noen foretrekker så lite som mulig fremme på kjøkkenbenken mens andre liker at det bugner av kjøkkenredskaper, urter og skjærebrett. Skap din egen stil på kjøkkenbenken så den er innbydende til matlaging samtidig som den er enkel å holde ren og står i stil til resten av kjøkkenrommet. 

    dekor på kjøkkenbenk


    olje og krydder til mat

    Ekstra gode smaker med spennende kvalitetsprodukter fra Kid Gourmet.

    Denim kjøkkenforkle


    Inspirasjon til kjøkkenbordet

    Ønsker du å skape en annen look på spisebordet ditt kan du legge på en duk som kan forandre det hele. Velg en ensfarget duk om du tenker å dekke på med et mønstret servise, eller velg en mønstret duk til et ensfarget servise. Sett frem lykter, lysestaker, grønne planter eller snittblomster i vaser for det lille ekstra som gjør kjøkkenbordet fint. Tips! Pass på at ikke vasene er så høye at man ikke kan se alle gjestene rundt bordet.

    Dekket spisebord i grønt


    borddekorasjon høstbord

    Grønn løper på spisebord

    Spisebrikker i grønt

    Noen ganger er det nok dekor i fine spisebrikker, så man faktisk ikke trenger en duk under.