Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Angrerett, bytte og retur

    Vi håper at du alltid blir fornøyd med varene, men skulle du angre på kjøpet ditt har du 14 dagers angrerett i henhold til gjeldende angrerettlov.

    Angrerett

    Angrerettloven gir deg som privatperson rett til, uten ekstra kostnad, å sjekke produktet før det returneres innenfor angreretten. Er produktet kun prøvd eller sjekket på samme måte som man kan gjøre i en alminnelig butikk, så har du krav på hele kjøpesummen og frakt tilbakebetalt. Er produktet brukt (i angrerettsperioden) og dette har ført til en verdireduksjon på varen, vil Kid Interiør AS gjøre et fradrag i kjøpesummen tilsvarende varens objektivt reduserte verdi, før resten av kjøpesummen og frakt tilbakebetales.

    Du har 14 dagers angrerett fra den dagen du har mottatt varen. Hvis du ikke vil beholde varen, må du gi beskjed innen fristens utløp. Du kan melde fra til en av våre butikker, eller du kan registrere din retur på Min Side på Kid.no. Dersom pakken ikke blir hentet vil den bli behandlet som uavhentet (se eget avsnitt for uavhentede pakker).

    Angrerettskjemaet får du tilsendt med leveringsbekreftelsen på e-post eller du kan laste det ned her:

    Last ned angrerettskjema

    Etter at du har gitt beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten har du ytterligere 14 dager på deg til å sende varen i retur.

    Angreretten gjelder ikke for: 

    • Varer bestilt på mål som for eksempel måltilpasset solskjerming
    • Forseglede varer hvor forsegling er brutt etter levering og produkter som ikke er egnet for retur av helsevernmessige eller hygieniske årsaker (eks. dyner, puter, såper, kremer)
    Ved spørsmål om angrerett eller retur; ta kontakt med kundeservice enten på mail- kundeservice@kid.no eller på telefon: 31 00 20 00. 

    Bytte/returnere varer i butikk

    Har du handlet i nettbutikken kan du dra til en Kid butikk og bytte produktet. For å bytte eller returnere varer må du ta med ordrebekreftelsen eller kvittering som inneholder ordrenummer. Husk at merkelapper ikke må være fjernet fra produktet, samt at emballasje må være intakt. 

    Bytte/returnere varer ved å sende til nettbutikken

    Dersom du ønsker å returnere din ordre via post, vil du få tilbakebetalt kjøpesum og porto du har betalt ved bestilling. Du må selv dekke returporto, men registrerer du din retur på Min Side koster returfrakt kr 49. Denne løsningen forutsetter at du har registrert bruker før bestilling. Du vil da få tilsendt sendingsetikett på e-post når retur er registrert. Denne klistres på pakken før den leveres på et Postnord MyPack hentested.

    Du må levere varen i originalemballasjen og i samme stand som den var ved mottakelse.

    For varer med større vekt og volum enn normal pakke (for eksempel møbler og  utemøbler) tar vi en ekstra avgift på 299 kr, i tillegg til returfrakten på 49 kr.

    Avgift for store møbler per sone:

    Sone 1 (postnummer 0000-3700) - 299 kr
    Sone 2 (postnummer 3701-7600) - 399 kr
    Sone 3 (postnummer 7601-9200) - 499 kr
    Sone 4 (postnummer 9201-9999) - 599 kr

    Send varene til:

    Kid Interiør AS 
    Postboks 505
    3412 Lierstranda

    Tilbakebetaling

    Dersom du skal motta penger i forbindelse med en retur, så skjer dette via AfterPay, Vipps eller Visa/Mastercard, avhengig av hva du betalte varene med. Tilbakebetaling skal finne sted innen 4-7 virkedager etter at vi mottar produktet fra deg til samme betalingsmiddel som ble brukt ved kjøpet. Det utbetales ikke kontant i våre butikker. 

    Ved heving av kjøp grunnet forsinket levering fra oss, gjelder samme regler som for retur. 

    Gebyr ved uavhentede pakker

    Husk at du må hente pakken din innen 7 dager hvis det er en Postnord pakke! Etter det sendes varene i retur.

    Om du ikke henter pakken innen oppgitt dato slik at den blir returnert til oss, vil du bli belastet med et gebyr på kr. 250. Dette gjelder også dersom om du har hatt gratis frakt på din bestilling, da Kid må betale fraktomkostninger for alle pakker som blir sendt/returnert med PostNord. Du får ikke et ekstra gebyr på varer som er hentet og returnert med angrerettskjema.

    Ved uavhentet pakke på Utlevering i Kid-butikk fraktalternativet belastes det et gebyr på kr 150,-.


    Trenger du mer informasjon om bytte og retur, kontakt kundeservice på kundeservice@kid.no
     
    Du kan også se denne og tidligere ordre under Min Side (krever at du er logget inn).

    Om varen er for stor eller tung til å sendes som pakke/brev, vennligst kontakt kundeservice@kid.no for videre instruksjon.

    Reklamasjon

    Dersom det oppdages en feil eller mangel på en vare må du innen rimelig tid etter at dette oppdages, gi oss melding om at du ønsker å påberope en mangel (reklamasjon). Fristen for å reklamere er allikevel ikke kortere enn to måneder fra det tidspunkt da du oppdaget mangelen. Reklamasjon må senest skje to år etter at du overtok varen. Dersom varen eller deler av den ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere fem år. Hvis du ikke reklamerer i tide, tapes retten til å gjøre mangelen gjeldende.

    Du kan melde fra om feil og mangler ved produktene i en av våre butikker eller til kundeservice@kid.no. Feil eller mangel ved målbestilte varer skal meldes til kundeservice@kid.no. Andre alternative kontaktmåter finner du nederst på siden. 

    Vi forbeholder oss retten til å videresende reklamasjoner til produsent eller underleverandør for videre vurdering av eventuelle feil og mangler. 

    Ved eventuelle tvistesaker følger Kid Interiør AS forbrukertvistutvalgets eventuelle avgjørelser.

    Hvis du på eget initiativ iverksetter tiltak for å utbedre mangelen ut over det som måtte være avtalt med Kid Interiør AS, betaler vi ikke disse utgiftene. 

    Kid Interiør AS betaler returporto på alle reklamasjonssaker dersom kvittering kan fremlegges (gjelder ved kjøp i nettbutikken).

    Returadressen er:

    Kid Interiør AS
    Postboks 505
    3412 Lierstranda

    Reklamasjon på målbestilte varer

    Dersom det oppdages en feil eller mangel på en målbestilt vare må du innen rimelig tid etter at dette oppdages, gi oss melding om at du ønsker å påberope en mangel (reklamasjon). Fristen for å reklamere er allikevel ikke kortere enn to måneder fra det tidspunkt da du oppdaget mangelen. Reklamasjon må senest skje to år etter at du overtok varen. Dersom varen eller deler av den ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er fristen for å reklamere fem år. Hvis du ikke reklamerer i tide, tapes retten til å gjøre mangelen gjeldende.

    Du kan melde fra om feil og mangler på produktene til kundeservice@kid.no. Alternative kontaktmåter finner du nederst på siden. Vi forbeholder oss retten til å videresende reklamasjoner til produsent eller underleverandør for videre vurdering av eventuelle feil og mangler. Ved eventuelle tvistesaker følger Kid Interiør AS forbrukertvistutvalgets eventuelle avgjørelser. Hvis du på eget initiativ iverksetter tiltak for å utbedre mangelen ut over det som måtte være avtalt med Kid Interiør AS, dekkes ikke disse utgiftene av oss.

    Kid Interiør AS betaler returporto på alle reklamasjonssaker dersom kvittering kan fremlegges.

    Returadressen er:

    Kid Interiør AS
    Postboks 505
    3412 Lierstranda

    Garanti

    Våre garantier gjelder i Norge og innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven.