Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Generelle kjøpsvilkår

    Følgende generelle kjøpsvilkår gjelder ved bestilling av varer på kid.no:

    Du må akseptere kjøpsvilkårene for å gjennomføre et kjøp i nettbutikken vår. Ved å akseptere kjøpsvilkårene, godkjenner du også at du har lest informasjonen om personopplysninger og samtykker til bruk av informasjonskapsler.

    Kjøpsvilkårene (salgsbetingelsene) gjelder for alt salg av produkter og tjenester fra Kid Interiør AS til forbrukere i Norge. Kjøpsvilkårene, sammen med din bestilling (bekreftet gjennom en ordrebekreftelse) utgjør en bindende avtale mellom deg som kunde og Kid Interiør AS. Når vi har mottatt din bestilling, bekreftes den i en automatisk e-post. Denne informasjonen finner du også på "min side" i nettbutikken. Kontroller alltid at informasjonen i ordrebekreftelsen er korrekt.

    Vi inngår ikke avtaler med mindreårige (under 15 år) uten foresattes godkjenning.
    Alle våre produkter selges for bruk i Norge.

    Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpslovenangrerettlovenmarkedsføringslovenpersonopplysningsloven og e-handelsloven. Følg lenkene til disse lovene hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp.

    Les mer om:

    Bedrift

    Vi gjør oppmerksom på følgende:

    • angrerettloven og forbrukerkjøpsloven gjelder ikke for bedriftskunder
    • registrert fakturaadresse må være identisk med den som er registrert på org.nr. i Brønnøysund
    • personer som handler på vegne av sin bedrift må ha prokura, stillingsfullmakt eller oppdragsfullmakt. Dersom dette ikke er tilfelle, vil kravet bli overført til privatpersonen.

    Bestilling av måltilpassede varer

    Vi gjør oppmerksom på at angrerettloven ikke gjelder for tilvirkningsvarer som for eksempel måltilpasset solskjerming, da dette er bestilt på mål.

    Innhold og åndsverk

    Alt innhold i nettbutikken, samt alle eventuelle rettigheter knyttet til varene som selges der, er Kid Interiørs eller underleverandørenes eiendom. Innholdet i nettbutikken er beskyttet av lov om opphavsrett, markedsføring og varemerker. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, bilder og grafisk design, layout samt informasjon om produkter og annet innhold ikke kan kopieres eller benyttes uten skriftlig tillatelse fra Kid Interiør.

    Endringer

    Kid Interiør kan rutinemessig endre nåværende kjøpsvilkår, priser eller varetilførsel i nettbutikken. Versjonen av kjøpsvilkårene som du godkjenner ved bestilling, gjelder for kjøpet ditt.