Produkter

Kategori

    Les mer om

      Butikker

        Personvernerklæring for kid.no og Kid interiørklubb

        Versjon 18.09.20.

        Se historisk oversikt personvernerklæringer her

        1          Innledning

        Kid arbeider for å ivareta ditt personvern når du blir medlem i vår kundeklubb eller for øvrig benytter deg av våre tjenester. Kid interiørklubb og nettstedet kid.no eies og drives av Kid Interiør AS med org.nr. 958 467 095, Gilhusveien 1, 3426 Gullaug («Kid Interiør»/«Vi»). Kid Interiør er behandlingsansvarlig for personopplysningene du oppgir eller som vi samler inn, og vi lagrer og behandler personopplysningene i henhold til personopplysningsloven og GDPR. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

        Nettstedet kid.no gir deg mulighet til å se og kjøpe våre produkter over internett, og få de levert hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet, vil dette innebære at Kid Interiør vil behandle personopplysninger om deg iht. denne personvernerklæringen.

        Kid interiørklubb er et fordels- og lojalitetsprogram for deg som er kunde av Kid Interiør, og som har registrert deg som medlem. For å bli medlem i Kid interiørklubb, må du godta avtalen som består av Kid interiørklubbs medlemsvilkår og denne personvernerklæringen. 

        I denne personvernerklæringen forklarer vi hvilke opplysninger vi behandler, hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

        Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som direkte eller indirekte kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og handlehistorikk.

        Vårt grunnlag for å behandle dine opplysninger er først og fremst avtale, men visse behandlinger vil ha grunnlag i et konkret og aktivt samtykke fra deg eller i vår berettiget interesse slik vi har beskrevet nedenfor.

        Dine data er trygge og brukes kun av oss til det vi oppgir i denne erklæringen.

        2       Kid Interiørs behandling av personopplysninger

        2.1    Nettstedet kid.no

        Vårt nettsted kid.no gir deg informasjon om oss, våre butikker og våre tjenester. Videre gir nettstedet vårt deg oversikt over våre produkter, og mulighet til å bestille disse hjem til deg. Når du går inn på og tar i bruk nettstedet vårt, kan vi innhente opplysninger om deg i henhold til denne erklæringen.

        2.1.1 Kjøp av varer på kid.no

        Du trenger ikke opprette konto hos oss eller bli medlem i Kid interiørklubb for å handle våre produkter, men du må oppgi ditt navn, din adresse, gyldig e-postadresse, ditt mobilnummer (+47) og gyldig betalingsinformasjon ved kjøp. Disse opplysningene behandles for å kunne selge og levere varen(e) til deg med grunnlag i avtalen om kjøp av varer.

        2.1.2 Klikk&hent på kid.no

        Du kan også benytte deg av klikk&hent på kid.no for å reservere varer i butikk. For å reservere en vare med klikk&hent må du opplyse om ditt navn og telefonnummer. Grunnlaget er at behandlingen er nødvendig for å gjennomføre tiltak (reservere varen) på din anmodning før det inngås en eventuell avtale om kjøp. Dersom den reserverte varen ikke blir kjøpt/hentet innen to dager, vil reservasjonen og personopplysningene slettes om det ikke foreligger annet grunnlag for fortsatt å oppbevare disse personopplysningene.

        2.1.3 Produktomtaler på kid.no

        Vi vil gjerne lære av dine erfaringer med produkter kjøpt hos oss, samtidig som dette vil gi våre kunder bedre informasjon om produktene i vår nettbutikk. Vi publiserer derfor produktomtaler på kid.no. Dine erfaringer har stor verdi, uavhengig av om du har gode eller dårlige erfaringer med produktet. Dersom du kjøper varer på kid.no, vil vi derfor gjerne få tilbakemelding på produktene våre.

        Hos Kid.no håndterer vi innsamling, behandling og presentasjon av produktomtaler etter følgende retningslinjer:

        • Vi sender en e-post til deg som kunde noen dager etter siste ordre. Her spør vi om du kan gi oss en kort produktomtale.
        • Du trykker på linken når du har lyst og tid til å gi din tilbakemelding. Om du ikke er interessert og aldri vil bli spurt igjen, har du mulighet for å trykke på en link for dette også.
        • Du gir produktet en karakter (1-5) og en skriftlig tilbakemelding hvis du ønsker det.
        • Karakteren som vises ved produktet i nettbutikken, er basert på et gjennomsnitt av innsendte karakterer.
        • Navnet ditt vil være representert ved omtalen på Kid.no.
        • Alle omtaler som er produktrelaterte med verdi for andre kunder, publiseres uavhengig av karakter.
        • Ikke-produktrelaterte tilbakemeldinger videresendes til vår kundeservice for videre oppfølging med kunde.
        • Informasjonen videreformidles aldri til tredjepart og er kun til bruk i vår nettbutikk for å hjelpe andre kunder med å velge rett produkt.

        Dine tilbakemeldinger og produktomtaler behandles og publiseres med grunnlag i ditt samtykke som anses gitt når du aktivt velger å omtale produktet på kid.no. Har du spørsmål vedrørende produktomtaler eller ønsker en produktomtale slettet etter at den er publisert, vennligst send en e-post til kundeservice@kid.no.

        2.2 Kid interiørklubb

        Kid interiørklubb er et fordels- og lojalitetsprogram, se www.kid.no/kundeklubb. Kid interiørklubb er for medlemmer som har registrert seg eller på annen måte har akseptert Medlemsvilkår for Kid interiørklubb og denne personvernerklæringen.

        Ved å bli medlem vil du motta eksklusive og kundetilpassede tilbud fra oss. Ved innmelding i Kid interiørklubb i butikk vil du bli bedt om å opplyse om ditt telefonnummer, din e-postadresse og ditt postnummer. Ved innmelding i Kid interiørklubb på nett, og samtidig opprettelse av en brukerkonto på kid.no slik beskrevet i punkt 2.3, vil du bli bedt om å opplyse om ditt navn, ditt telefonnummer, din e-postadresse, din fullstendige adresse, og du må velge et passord.

        Medlemskapet er gratis. Alle personer som har fylt 16 år, kan bli medlem. Alle fordeler medlemskapet gir er personlige. Fordelene kan kun benyttes av deg for personlig bruk og kan ikke overdras til eller arves av andre.

        Ved å registrere deg som medlem eller ved å benytte deg av en medlemsfordel, godtar du Medlemsvilkårene og denne personvernerklæringen for Kid interiørklubb (avtalen) presentert deg før registrering eller bruk av slik medlemsfordel. Denne avtalen om medlemskap i Kid interiørklubb gjør at Kid Interiør kan sende deg e-post med tilbud og andre medlemsfordeler.

        Som medlem i Kid interiørklubb kan du velge å samtykke til også å motta tilbud fra Kid Interiør på SMS. Du kan når som helst bestemme at tilbud på SMS skal opphøre, ved å bruke avmeldingsfunksjon i SMS-en du mottar fra oss eller ved å endre dine samtykker under fanen Mine preferanser på Min side.

        Du kan også melde deg av å motta e-post fra oss ved å bruke avmeldingsfunksjonen i e-posten fra oss. Dersom du melder deg av å motta nyhetsbrev fra oss på e-post, regnes dette samtidig som en utmelding av Kid interiørklubb. Du kan også melde deg ut av kundeklubben ved å sende epost til kundeservice@kid.no med «utmelding Kid interiørklubb» i emne-feltet.

        Kid Interiør har lagt til grunn at Kid Interiør har en berettiget interesse for tilpasset kommunikasjon til registrerte medlemmer i Kid interiørklubb basert på opplysninger om deg, som for eksempel ditt kjønn eller din alder hvis du har valgt å opplyse om det, eller ditt bruksmønster på kid.no og nyhetsbrev, dine klikk på kid.no, din handlekurv på kid.no og din kjøpshistorikk. Vi opplever at innmeldingstilbud og unike kundeklubbtilbud er viktige fordeler for våre medlemmer.
        For at vi skal kunne levere denne motytelsen i best mulig grad er kommunikasjon basert på kjøpshistorikk nødvendig. Tilbudene må til en viss grad også tilpasses deg og dine interesser for at kundeklubben over tid skal oppleves som relevant. 

        Du kan når som helst melde deg ut av slik tilpasset kommunikasjon dersom du ikke vil at Kid skal gjøre dette som berettiget interesse.

        DU kan også kontakte kundeservice eller personvernombudet for å melde deg av tilpasset kommunikasjon (se kontaktinformasjon nederst i denne erklæringen).

        Kid Interiør har lagt til grunn at vi har en berettiget interesse i å holde opplysningene om våre medlemmer oppdaterte. Med grunnlag i denne interessen utfører Kid Interiør «dødevask» av medlemmer av Kid interiørklubb. Dette innebærer at vi bruker et tredjepartsregister for å kvalitetssikre at alle medlemmer fortsatt er i live. Dersom det viser seg at et medlem dessverre ikke lenger lever, vil medlemmet bli slettet som medlem fra Kid interiørklubb. Det innebærer at alle opplysninger om den avdøde vil bli anonymisert eller slettet, med mindre Kid Interiør har et konkret behov for å bevare opplysningene i lenger tid, for eksempel i forbindelse med en klage eller reklamasjon eller oppbevare visse lovpålagte opplysninger etter lovpålagt plikt som bokføringsloven.

        Du kan når som helst melde deg ut av slik dødevask ved å ta kontakt med kundeservice, dersom du ikke vil at Kid skal gjøre dette som berettiget interesse.


        2.3 Brukerkontoer hos Kid Interiør

        2.3.1 Generelt om brukerkontoer Kid Interiør tilbyr

        Din brukerkonto hos oss er personlig. Du er ansvarlig for å ta forholdsregler slik at ikke andre får tilgang til kontoen.

        Hvordan sikrer vi personopplysningene: Vi bruker HTTPS-kommunikasjon for kryptert og sikker overføring av data mellom deg og oss. Vi håndterer personopplysninger på en kryptert og sikker måte. Vi selger, bytter eller videreformidler ikke dine personopplysninger til tredjepart. Kid har interne rutiner i form av tilgangskontroll slik at tilgang til dine personopplysninger er begrenset kun til de som trenger dette for å utføre sine arbeidsoppgaver.

        2.3.2 Din brukerkonto hos Kid interiørklubb

        Som medlem i Kid interiørklubb har du mulighet til å opprette en brukerkonto på kid.no for å administrere medlemskapet og dine kjøp. For å både bli medlem av Kid interiørklubb og få brukerkonto hos oss, må du oppgi ditt mobilnummer (+47), en gyldig e-post-adresse, ditt navn og din fullstendig adresse. Dette er opplysninger vi må ha for å behandle deg som medlem iht. avtalen. Øvrige personopplysninger du velger å gi til oss på registreringssiden eller ved bruk av tjenestene tilgjengelig via Kid interiørklubb, er frivillig.

        • Vi bruker navn og e-post eller telefonnummer for å svare på henvendelser fra medlem til Kid Interiør.
        • Vi bruker mobilnummer for identifisering av medlem i kassen ved bruk av medlemstilbud i butikk.
        • Siden kundeklubben er et personlig medlemskap, bruker vi en kombinasjon av adresse, navn og mobilnummer for å hindre duplikatkontoer, svindel og misbruk av medlemstilbud.

        I tillegg til å kunne administrere dine samtykker og din informasjon når du er logget inn med din brukerprofil på kid.no, vil du også få følgende fordeler:

        • Tilgang på digitale kvitteringer for kjøp på kid.no, men også for kjøp i butikk når du identifiserer deg som medlem,
        • Tilgang på digitale bilag for eventuelle returer,
        • Muligheten til å velge en favorittbutikk som vil foreslås når du benytter deg av klikk&hent tjenesten mens du er logget inn, og
        • Din leveringsadresse vil fylles ut automatisk når du handler varer på kid.no mens du er logget inn med din brukerkonto.

        2.3.3 Din brukerkonto hos kid.no

        Du trenger ikke være medlem i Kid interiørklubb for å opprette en brukerkonto hos kid.no. Hvem som helst som har en adresse i Norge og er over 16 år, kan opprette en brukerkonto på kid.no. En brukerkonto hos kid.no har som formål å forenkle prosessen med kjøp av varer på kid.no samt etterfølgende oversikt over kjøp og kontakt med kundeservice. Ved å ha en brukerkonto på kid.no får du følgende fordeler:

        • Tilgang på digitale kvitteringer for kjøp på kid.no,
        • Tilgang på digitale bilag for eventuelle returer,
        • Muligheten til å velge en favorittbutikk som vil foreslås når du benytter deg av klikk&hent tjenesten mens du er logget inn, og
        • Din leveringsadresse vil fylles ut automatisk når du handler varer på kid.no mens du er logget inn med din brukerkonto.

        For å lage en brukerkonto på Kid.no må du oppgi ditt mobilnummer (+47), en gyldig e-post-adresse, ditt navn, din bostedsadresse og ønsket passord. Øvrige personopplysninger du velger å gi til oss på registreringssiden eller ved bruk av tjenestene tilgjengelig via Kid interiørklubb, er frivillig.

        Innloggingsinformasjon til din brukerkonto (brukernavn og passord) må du bare bruke selv og oppbevare skjult for andre. Du kan når som helst endre ditt passord, og vi oppfordrer deg til å oppdatere ditt passord med jevne mellomrom.

        Har du spørsmål vedrørende din brukerprofil eller ønsker din brukerprofil slettet, vennligst send en mail til kundeservice@kid.no.

        3       Hvor samler vi inn opplysninger fra?

        For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, samler vi inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger om deg. Under følger en oversikt over hvordan vi typisk samler inn personopplysningene og hvilke opplysninger dette er. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.

        1. Opplysninger du selv gir oss
          • Når du registrerer deg som medlem eller med brukerprofil hos oss, må du oppgi opplysninger om deg selv. navn, norsk mobilnummer, gyldig e-post adresse og postnummer.
          • Ved bestilling av varer på kid.no vil du måtte oppgi opplysninger som er nødvendig for at kjøpet skal kunne gjennomføres og at Kid skal kunne sende deg varen, som for eksempel betalingsinformasjon og adresse. Opplysningene lagres av oss.
          • Vi vil også lagre opplysninger når du kontakter oss senere, slik som henvendelser til kundesenteret.
          • Dersom du velger å skrive produktomtaler, vil disse publiseres på kid.no og lagres hos oss.
        2. Opplysninger vi får gjennom din bruk av tjenestene våre

        Når du bruker våre tjenester, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler blant annet informasjon om:

          • Din enhet og internett-tilkobling: Vi registrerer informasjon om enheten du benytter, for eksempel produsent av mobil/PC, operativsystem og nettleserversjon. Vi samler også informasjon om tilkoblingen til våre tjenester, som IP-adresser, nettverks-id, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler. 
          • Bruk av tjenestene eller kjøp: Vi registrerer informasjon om ditt bruksmønster når du bruker tjenestene våre eller kjøp du gjør, som hvilke sider du er inne på, når du er inne på sidene, hvilke funksjoner du har brukt på sidene og hva du har handlet.
          • Informasjon om posisjon: Vi registrerer din geografiske posisjon når du bruker våre tjenester, eller handler i våre butikker gjennom data fra kjøp du gjør. Vi registrerer hvilken butikk du registrerte deg hos, og/eller den butikken du har valgt som din favoritt.
        3. Opplysninger vi får fra andre kilder
        Vi mottar fra tid til annen informasjon fra andre kilder slik som partnere og annonsører.
          • En annonsør kan for eksempel gi oss informasjon om hva som skjedde etter at du klikket på en annonse hos oss. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

          • Dersom du har samtykket til datainnhenting fra tredjepart som medlem i Kid interiørklubb, oppdaterer vi informasjonen din automatisk gjennom offentlige register. Informasjon vi får fra disse inkluderer bl.a. bostedstype, alder, adresse og flyttemeldinger.
        4. Informasjonskapsler og annet innhold som lagres lokalt

        Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, slik som kid.no. Når du bruker våre tjenester, lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss.

        På nettstedet kid.no logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende ved bruk av Google Analytics for bedre å kunne forstå hvordan våre brukere benytter nettstedet, for å opprettholde brukersesjonen din på våre nettsider, for statistikk, for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettsiden, for annonsestyring og for at vi kan tilpasse sidene optimalt til deg som bruker. Bruk av informasjonskapsler er nærmere beskrevet på www.kid.no/kundeservice/cookies/.

        5. Segmentering og gruppering av medlemmer

        Din kjøpshistorikk, ditt bruksmønster og annen informasjon som for eksempel ditt postnummer kan brukes for å plassere deg som medlem inn i en kategori eller et segment. Denne grupperingen vil kunne brukes som grunnlag for hvilke e-poster du mottar fra oss når du er medlem i Kid interiørklubb.

        4       Bruk av opplysninger

        Vi bruker personopplysninger om deg til følgende formål:

        1. Bruk av personopplysninger på kid.no
        a) Gjennomføre kjøp
        Vi bruker dine personopplysninger for å kunne gjennomføre kjøp av våre varer via kid.no, og for å levere disse varene til deg etter et gjennomført kjøp.

        b) Reservere varer i butikk via tjenesten klikk&hent
        For å kunne tilby tjenesten klikk&hent, må vi behandle dine personopplysninger, herunder ditt telefonnummer og din varereservasjon.

        c) Administrasjon og drift av brukerprofil på kid.no
        Vi bruker dine personopplysninger for å drifte og administrere brukerprofil til personer som ikke er medlem av Kid interiørklubb.

        d) For å utarbeide statistikk og forstå markedstrender
        Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produkttilbudene og tjenestene våre til alle kundeklubbmedlemmer og brukere av Kid.no. Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

        e) For å forhindre misbruk av tjenestene våre
        Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov eller som strider mot vår avtale med deg.

        2. Bruk av personopplysninger for Kid interiørklubb
         a) Administrasjon og drift av kundeklubben
        Vi bruker dine personopplysninger for å drifte og administrere Kid interiørklubb med grunnlag i avtalen. Personopplysningene dine vil for eksempel brukes for å kunne sende deg e-poster og for å påse at du ikke har opprettet en duplikatkonto.

         b) Sende SMS med relevant informasjon til medlemmer
        Hvis du har samtykket til det, vil vi sende nyheter og relevante tilbud til deg på SMS

         c) Oppdatere og berike informasjon om medlemmer 
        Hvis du har samtykket til det, vil vi oppdatere og berike informasjonen vi har lagret om deg.

        d) For kundetilpasset kommunikasjon til medlemmer i Kid interiørklubb
        Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg som kundeklubbmedlem. For enkelte produktkategorier sender vi deg tips og informasjon om produktene slik at du får mest mulig ut av produkter du har kjøpt av oss. Vi sender også et utvalg medlemmer en etterkjøpsundersøkelse for å måle hvor fornøyd du var med besøk i butikk eller kid.no samt produktene du kjøpte.

        e) For å forhindre misbruk av tjenestene våre
        Vi bruker personopplysninger for å forhindre misbruk av tjenestene våre. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, “spamming”, hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov eller som strider mot vår avtale med deg.

        5       Om deling av personopplysninger

        Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter, med unntak av våre samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene, herunder bl.a. PostNord for frakt av varer du bestiller og bl.a. AfterPay, Vipps og VISA for betalingsløsninger. Disse trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester til oss eller til deg, eksempelvis for frakt og betaling. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

        Vi benytter transportører av varer mellom oss og deg. Dersom du bestiller varer fra oss, forplikter du deg til slik transportørs leveringsvilkår og Kids kjøpsvilkår. Kids vilkår vil bli presentert for deg før du bekrefter ditt kjøp.

        Dersom du ønsker å betale med faktura eller konto via  en tredjepart for betalingsløsning, må du registrere deg som bruker hos slik tredjepart i henhold til tredjeparts vilkår. Det er mulig du må samtykke til at slik tredjepart utfører en kredittsjekk basert på fødselsnummeret ditt (fødselsnummer er påkrevd for rapportering til ligningsmyndighetene).

        Ditt kortnummer oppbevares ikke av oss. Alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.

        I tillegg benytter vi en databehandler i Norge som heter Oculos AS for administrasjon av kundeklubben og segmenteringen av kundeklubbmedlemmer. Segmentering er en behandling som vi utfører med begrunnelse i vår berettiget interesse, se ovenfor om kundetilpasset kommunikasjon.

        ​6       Lagring og sletting av dine opplysninger​

        Dine opplysninger lagres bare så lenge det er nødvendig for å utføre våre tjenester eller så lenge som det foreskrives i loven. Så lenge du er medlem av Kid interiørklubb eller har en brukerprofil på Kid.no, vil registrerte opplysninger ikke bli slettet. Ved utmelding vil alle personopplysninger om deg slettes innen kort tid. Vi gjør oppmerksom på at Kid beholder e-postadressen din ved utmelding av Kid interiørklubb i 2 måneder for å forhindre misbruk av kundeklubben vår. Du kan når som helst kontakte oss dersom du ønsker å slette dine lagrede opplysninger.

        7       Dine rettigheter

        Du kan selv påvirke hvilke personopplysninger vi skal ha om deg og hvordan vi skal bruke disse. Du kan gjøre dette ved å gjennomgå innstillingene og opplysningene dine tilgjengelig på Min Side, eller ved å kontakte oss på kundeservice@kid.no.

        Du kan også kontakte oss dersom du ønsker innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret. 

        Hvis du oppdager feil i opplysningene vi har om deg, kan du selv endre dette i innstillingene på Min Side eller ved å ta kontakt med oss slik at vi kan rette opp i dette.

        Du har også rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger, for eksempel dersom behandlingen baserer seg på berettiget interesse, og rett å kreve at vår behandling begrenses, for eksempel dersom du ikke ønsker at vi skal foreta en planlagt sletting av dine personopplysninger. Du har alltid rett til å motsette deg behandling som utgjør direkte markedsføring. Dette gjør du ved å henvende deg til kundeservice@kid.no.

        Når samtykke er vårt behandlingsgrunnlag, har du alltid mulighet til å trekke samtykke tilbake ved å kontakte oss på kundeservice@kid.no eller endre dette selv under fanen Mine preferanser på Min Side. Å trekke ditt samtykket tilbake påvirker ikke lovligheten av behandlingen som bygger på samtykket ditt før det ble trukket tilbake.

        Mer informasjon om dine rettigheter finner du på Datatilsynets nettsider. Du har også rett til å sende en klage til Datatilsynet, dersom du mener vår behandling strider mot gjeldende lovkrav for behandling av personopplysninger.

        Dersom vi oppdaterer eller endrer denne personvernerklæringen, vil vi gjøre deg oppmerksom på endringene, se lenken til historisk oversikt over personvernerklæringen innledningsvis.

        8       Kontaktinformasjon

        Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon er:

        Post: Kid Interiør AS, Gilhusveien 1, 3426 Gullaug
        Telefon: 940 26 000
        E-post til kundeservice (for support): kundeservice@kid.no
        E-post til personvernombudet i Kid (for ethvert spørsmål vedrørende personvern eller personopplysninger): personvern@kid.no