Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Longwool lammeskinn - mykt og naturlig

    Longwool Lammeskinn er mykt og varmt, og er i tillegg dekorative på en benk eller i en stol. Skinnet har mange bruksområder - perfekt som pynt i sofaen, som sitteunderlag ute eller i en barnevogn på høsten og vinteren.

    Longwool lammeskinn


    Lammeskinn er superfine som interiørelementer hele året – og er ekstra lune og deilige i høst- og vinterhalvåret. De passer perfekt på en benk i gangen, i sofaen på hytta eller i en gammel gyngestol. Skinnene er gode og varme som sitteunderlag ute på en benk eller i en stol, og er hyggelige å ha med i sekken på tur. Man kan også bruke et lammeskinn i bilsetet eller i pulken til de minste.

    Longwool lammeskinn passer også fint i barnevogna til litt større barn på vei til og fra barnehagen når et er kaldt. 


    Våre lammeskinn er fra New Zealand og Australia, og er 100 % naturlige, i ekstra myk og god kvalitet. Alle våre lammeskinn er dessuten mulesing-frie.

    brunt saueskinn for utendørsbruk

    lammeskinn på hytta

    Kombiner lammeskinn med pynteputer og pledd i sofaen - like koselig hjemme som på hytta!

    Vask og vedlikehold av Longwool lammeskinn

    De fleste longwool lammeskinn kan enkelt vaskes i maskin på ullprogram med vaskemiddel beregnet for ullplagg - se vaskeanvisning på hvert enkelt lammeskinn. Vær obs på at skinnet kan bli noe stivere etter vask. For å få det mykere igjen, rist og strekk det i alle mulige retninger før det er helt tørt. Det er viktig å huske at dette er et 100% naturmateriale. Lammeskinn kan fint luftes ute, gjerne i kaldt vær. Man kan også legge det med ullsiden ned i snøen og vaske det litt på denne måten. 

    brunt saueskinn på benk

    saueskinn i flere farger

    saueskinn i kurv