Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Har du hørt om Superselma?

    Superselma er en Støtteforening for Kreftrammede startet av Tommy, som er pappaen til Selma. Superselma er en frivillig, uavhengig og landsdekkende organisasjon som via innsamlede midler arbeider for å gi skape lysglimt, kunnskap og håp for kreftsaken.

    Da Selma var bare 3 år ble hun rammet av alvorlig Leukemi. Dette var naturligvis et stort sjokk for familien, men Selma sine sterke foreldre, Tommy og Marita bestemte seg for at de skulle stå i det og støtte Selma med positivitet hele veien i det som måtte komme. I dag er Selma 10 år og kreftfri og går på skolen. Pappa Tommy har fortsatt å vie livet til Superselma-prosjektet i Støtteforeningen for Kreftrammede ved å gi lysglimt til barn med kreft i hele landet.

    Kreft er tøft og når det er barn som blir rammet, treffer diagnosen hardt for alle involverte. Superselma-prosjektet gir lysglimt til barn i hele landet som er under behandling for kreft.
    Små lysglimt hele veien igjennom en lang og tøff behandlingsperiode er viktig for barna. Det bidrar til at de blir sterkere og står bedre rustet for å kjempe en tøff kamp. Et lite avbrekk fra sykehuset og sykdom kan gjøre underverker, derfor skreddersyr vi etter beste evne små opplevelser og avbrekk for barna. Det er avlastende for foreldrene og for helsepersonell når barna en liten stund kan dele et gledesøyeblikk med sine nærmeste. Vi vet at slike lysglimt gir energi til å kjempe videre.

    Hvordan bidrar vi i Kid Interiør?

    Vi ønsket å bidra til dette fantastiske prosjektet, og har på vårt servicekontor med rundt 100 ansatte fått en Superselma-panteboks. Her vil vi donere all pant som igjen bidrar til Superselma. Vi ønsker også å spre informasjon rundt Superselma i våre digitale kanaler vi at flere enn vil bidra, både bedrifter og private.    Du kan også gi lysglimt til barn med kreft!

    Har du også lyst til å bidra kan du gjøre det både privat eller få med din bedrift! Næringslivet er en svært viktig bidragsyter for Superselma og de er avhengig av samarbeid med bedrifter for å kunne gjennomføre sine prosjekter.

    Ønsker du å bidra privat kan du sende vipps til 77762 eller søk opp Superselma!

    Linker:

    https://www.sfk.no/
    https://sfk.profundo.no/blifastgiver
    https://www.sfk.no/category/for-bedrifter/