Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Våre leverandører

    Alle våre leverandører er forpliktet til å signere og følge våre etiske retningslinjer.

    Kid Interiør kjøper varer fra store deler av verden, og det er en stor og sammensatt leverandørkjede med mange ledd. Vi eier ikke produksjonsstedene våre selv, og det er derfor ekstra viktig for oss å vite at både arbeidere og miljøet blir godt tatt vare på.

    For å sikre at vår produksjon foregår under etisk forsvarlige forhold, er alle våre leverandører forpliktet til å signere og følge våre etiske retningslinjer (Code of Conduct) og krav til kjemikalieinnhold (Restricted Substances List). Avtalene skal sikre gode arbeidsforhold, at det ikke forekommer barnearbeid, at hensynet til miljøet blir ivaretatt, spesielt I forhold til vern av eksotiske tresorter og regnskogen - samt sørge for god dyrevelferd.

    Vi gjennomfører jevnlige leverandør- og fabrikkbesøk. Her blir HMS, lønns- og arbeidsvilkår, forretningsdrift og miljøpåvirkning gjennomgått. Det er viktig for oss at vi kan stå inne for at Kid Interiør har en trygg leverandørkjede.

    Arbeidet med leverandørkjeden er en kontinuerlig forbedringsprosess. Det handler om å skape dialog med leverandørene, og en trygghet om at Kid ønsker å bli bedre sammen med de.

    Se vår Code of Conduct her

    Se vår leverandørliste her