Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Måleguide og monteringsanvisninger for solskjerming

    Publisert 10.august 2021
    Her finner du måleguide, brosjyrer, filmer og monteringsanvisninger for Dekosol solskjerming.

    Stilrent og praktisk med screens

    Publisert 04.mars 2021
    Har du et behov for å skjerme for lavt sollys igjennom vinduet? Da kan solskjerming med screens være løsningen for deg! Innvendige screens, som er transparente rullegardiner, skjermer mot solen samtidig som de bevarer utsikten.

    Montering av lameller

    Publisert 19.februar 2021
    Ønsker du å montere lameller kan disse både monteres i tak og på vegg. Lamellene kan også enkelt tilpasses alle størrelser på vinduer og dører. Se hva du bør tenke på når du skal montere lameller her.

    Montering av rullegardiner

    Publisert 19.februar 2021
    Rullegardiner kan monteres både i tak og på vegg. Du kan også velge å henge rullegardinen inne i vinduskarmen, eller utenpå. Les om de ulike kvalitetene på rullegardiner og hvordan de monteres her.

    Solskjerming på soverommet

    Publisert 19.februar 2021
    Liker du at det er helt mørkt på soverommet, eller vil du ha dagslys på morgenen? Riktig solskjerming er ekstra viktig på et soverom, og det finnes mange varianter å velge mellom. Her får du hjelp til å finne riktig løsning for ditt behov.

    Solskjerming på kjøkkenet

    Publisert 19.februar 2021
    Til kjøkkenet er hygiene og solskjerming to viktige stikkord for valg av riktig gardinløsning. Har du store vinduer helt til gulvet kan det også være fint å skjerme for innsyn. Her får du hjelp til å finne beste løsning på ditt kjøkken.

    Solskjerming i stuen

    Publisert 19.februar 2021
    Til stuen velger du fritt etter egen stil og eget behov. Vinduenes utforming er selvfølgelig et viktig utgangspunkt for hva du kan velge. La oss vise deg forskjellige muligheter du har for solskjerming i stuen.

    Plisségardiner - fleksibel og moderne solskjerming

    Publisert 30.oktober 2020
    Plisségardiner er både funksjonelle og dekorative. De kan skyves helt sammen for maksimalt utsyn, samles på midten for å skjerme deler av vinduet eller trekkes helt ut slik at de dekker hele vinduet – alt etter behov. Her får du hjelp til å velge riktig type plisségardin.

    Hvilken type solskjerming trenger jeg?

    Publisert 01.oktober 2020
    Vi tilbyr et stort utvalg løsninger for solskjerming av vindu. Velg mellom persienner, lameller, plissé- eller rullegardiner som enten filtrerer eller stenger lyset helt ute. Her får du hjelp til å finne solskjermingsløsningen som passer dine behov.

    Montering av plisségardiner

    Publisert 20.august 2020
    Plisségardiner er både funksjonelle og dekorative. De tar liten plass og kan festes både i karm, tak og på vegg. Her finner du alt du trenger å vite om å montere plisségardin.

    Solskjerming og gardiner etter dine mål og behov

    Publisert 11.mars 2020
    Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming og gardiner av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Persienner, lameller, rullegardiner eller plissé - vi hjelper deg å finne riktig løsning.

    Solskjerming på badet og i gangen

    Publisert 28.juni 2017
    På badet ønsker vi å skjerme for innsyn, samtidig som gardinen må tåle fuktighet og damp. I gang og hall kan du velge fritt etter stil og behov. Her kan du lese mer om solskjermingsløsninger for bad og gang.

    Barnesikring av solskjermingsprodukter

    Publisert 28.juni 2017
    Vi er opptatt av barnesikkerhet og følger den europeiske standarden EN12130. Denne standarden skal bidra til å redusere risikoen for ulykker. Her finner du oversikt over våre barnesikre solskjermingsløsninger.

    Fordeler med persienner

    Publisert 11.april 2017
    Persienner skjermer effektivt for lys, og er enkle å rengjøre. De kan brukes i alle rom, men egner seg spesielt godt på baderom, våtrom og kjøkken.

    Sunny Solseil

    Publisert 13.juni 2016
    Skjerme for solen på uteplassen med et solseil formet som trekant! Et trekantet solseil er både praktisk og lekkert å se på.

    Alt du trenger å vite om lameller

    Lameller er en minimalistisk og moderne solskjermingsløsning, som passer ekstra godt til store og høye vinduer. Her har vi samlet de mest vanlige spørsmålene vi får om lameller.