Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Montering av lameller

    Ønsker du å montere lameller kan disse både monteres i tak og på vegg. Lamellene kan også enkelt tilpasses alle størrelser på vinduer og dører. Se hva du bør tenke på når du skal montere lameller her.

    Lamellgardiner kan tilpasses perfekt som solskjerming og skjerming for innsyn til ditt vindu og ditt behov. De finnes i mange farger og strukturer, også lystette. Les mer og se spørsmål og svar om lameller.

    Lamellgardiner består av en skinne med klips til de vertikale lamellene, samt en trekkstang for å vinkle lamellene og trekke for og tilbake for regulering. Når lamellgardinene er ferdig montert, kan du enkelt regulere lysskjerming, og systemet er helt barnesikkert. Alle lamellene kan vris 90 grader, og trekkes frem og tilbake. Du velger selv hvilken side du ønsker å plassere lamellene. 

    Høyden på en lamell er 2,5 meter som enkelt klippes til ønsket lengde. Har du ekstra høye vinduer? Vi har også lameller som er 5 meter lange (i hvit farge). 

    Montere lameller

    Lamellgardinene fra Kid kan monteres både i tak og på vegg. De kan også fungere som romdeler. Før du velger lamellgardiner til ditt rom bør du tenke på hvilken vei vinduene svinger. Har du vinduer som svinger innover, vil mest sannsynlig lamellene henge i veien for å åpne vinduet. 

    Skinner til lameller

    Skinner og lameller kjøpes separat. Start med å finne en skinne i riktig bredde for ditt vindu. Til 100 cm skinne trenger du 13 stk. lameller. Både bredden på skinnen og høyden på lamellene kan enkelt tilpasses. Lamellene klipses enkelt på skinnen. Lamellskinnen er trådløs, og dermed barnesikker. Skinnen har en trekkstang som både brukes til å vri lamellene i ønsket vinkel, og trekke for å åpne lamellene.

    Se monteringsanvisning

    Les flere artikler om solskjerming, og se vår solskjermingsbrosjyre. Du kan alltid få hjelp til å finne riktig solskjermingsløsning i din nærmeste Kid Interiør-butikk.