Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Montering av rullegardiner

    Rullegardiner kan monteres både i tak og på vegg. Du kan også velge å henge rullegardinen inne i vinduskarmen, eller utenpå. Les om de ulike kvalitetene på rullegardiner og hvordan de monteres her.

    Lystett rullegardin

    Lystette rullegardiner passer som solskjerming i alle rom, og vil gjøre rommet mørkt og behagelig, selv på lyse sommernetter. Rullegardinen kan leveres med kjedetrekk eller som trådløs. Den trådløse har en unik “softclose” fjærmekanisme; et lite rykk, og gardinen ruller stille og mykt opp. Tuva, Saga og Filippa er lystette rullegardiner. 

    Transparent rullegardin

    Transparente rullegardiner passer fint i stue og allrom, og gir et stramt og minimalistisk uttrykk. Tea transparent rullegardin er en rullegardin med kjedetrekk i stål og med aluminium bunnlist, noe som gjør den dekorativ og passer fint inn i et stuemiljø. William screen har kjedetrekk, og kommer i tofarger og mange størrelser.

    Montere rullegardin

    Rullegardinene kan monteres både i tak og på vegg. Du kan også velge å henge rullegardinen inne i vinduskarmen, eller utenpå. Våre rullegardiner finnes i lengder på 185 og 250 cm, og passer i dører eller andre steder der man trenger å dekke helt ned til gulvet. Er ditt vindu smalere enn rullegardinenes standardmål, kan du enkelt kutte til ønsket bredde (NB. Ikke alle rullegardinene kan kappes). Bruk baufil for å kutte den hule aluminiumsstangen, og klipp stoffet med en god saks. 

    Hvit rullegardin er fin og diskré mot hvite vegger. Har du plass til å montere den bak en gardinstang, blir den nærmest usynlig. For et stramt og enkelt uttrykk kan du velge å ha rullegardinen alene i vinduet. Du kan også kombinere den med gardiner for å skjerme enda mer for lys, lune trekkfulle vinduer, eller rett og slett myke opp uttrykket. 


    Montering av Tuva og Filippa rullegardin
    Åpne pdf

    Montering av rullegardin med stålkjedetrekk
    Åpne pdf

    Barnesikring av rullegardiner

    Vi har sørget for et barnesikkert oppheng av våre solskjermingsprodukter med kjedetrekk. Les mer om barnesikring.

    Les flere artikler om solskjerming, og se vår solskjermingsbrosjyre. Du kan alltid få hjelp til å finne riktig solskjermingsløsning i din nærmeste Kid Interiør-butikk.