Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Plisségardiner - fleksibel og moderne solskjerming

    Plisségardiner er både funksjonelle og dekorative. De kan skyves helt sammen for maksimalt utsyn, samles på midten for å skjerme deler av vinduet eller trekkes helt ut slik at de dekker hele vinduet – alt etter behov. Her får du hjelp til å velge riktig type plisségardin.

    Plisségardiner er fleksible og dekorative, og tar liten plass. Velg mellom lysfiltrerende og lystett plisségardin, eller lyddempende og energibesparende type. Våre plisségardiner kommer i 60–140 cm bredde, og i høyde på opptil 210 cm. Vi har også plisségardin som passer til verandadør.

    Det første man må ta stilling til, er om man ønsker en 'opp&ned' plisségardin eller en topphengt plisségardin. Det avhenger av hvilket behov for skjerming man har. 

    Ulike typer plisségardiner

    En opp&ned plisségardin festes i alle fire hjørner (også kalt up&down eller svevende plisségardin). Den kan trekkes ned ovenfra og opp nedenfra, og plasseres der man ønsker. Da kan man velge å skjerme akkurat der man vil. Man kan velge mellom lysfiltrerende eller lystett stoff. Denne typen plisségardin krever at man er nøye med monteringen for å sikre at funksjonen blir optimal. Alle modellene kan kappes og tilpasses ditt vindu. De kan monteres både innvendig i karm og utvendig på karm, da må man kjøpe ekstra veggfester. 

    En topphengt plisségardin festes kun i toppen og trekkes ned ovenfra. Dette er en type som er enkel å montere og som gir et stilrent og stramt uttrykket. Alle modellene kan kappes og tilpasses ditt vindu. De kan også monteres både innvendig i karm og utvendig. Man kan velge mellom lysfiltrerende og lystett stoff. (Modellene Vida (ny – kommer i butikk i begynnelsen av oktober), Iben og Falk).

     'Opp&ned' plisségardin

     Monteres i toppen / bunnen av vinduet. Plisségardinen er trinnløs og kommer i målene: 40 - 120 x 160 cm

     Monteres i toppen / bunnen av vinduet. Plisségardinen er trinnløs og kommer i målene: 60 - 120 x 160 cm

     Monteres i toppen / bunnen av vinduet. Plisségardinen er trinnløs og kommer i målene: 60 - 120 x 160 cm

     Monteres med snor i sidene. Plisségardinen er trinnløs og kommer i målene: 60 - 120 x 160 cm

     Topphengt plisségardin

     Monteres enkelt i topp. Kommer i målene: 60 - 160 x 160 cm, samt 80 - 90 x 210 cm

     Monteres enkelt i topp. Kommer i målene: 60 - 160 x 160 cm, samt 80 - 90 x 210 cm

     Vida lysfiltrerende trådløs plisségardin
     Dobbel plisségardin med trådløs regulering. Finnes i mange mål. 

     Kutt plisségardiner i riktig lengde og bredde

     De fleste modellene kan kuttes til ønsket bredde dersom du ikke finner en bredde som passer ditt vindu. Over- og underlist må kuttes med baufil, og stoffet må klippes til. 

     Se monteringsfilm - hvordan kappe plisségardin

     Lystett og isolerende plisségardin

     Det doble stoffet er lystett, lyddempende og energibesparende. Ingen synlige hull, og skjulte tråder i stoffet, gjør denne 100% lystett. Den stillestående luften mellom lagene virker som et isolerende lag, og holder på varmen om vinteren. 

     Montering av plisségardin

     Plisségardiner fra Kid Interiør kan festes både i tak og på vegg. Du kan også velge mellom å henge plisségardinen utenpå eller inni vinduskarmen. Det avhenger av type vindu og hvor stor vinduskarmen er. Vi har plisségardiner uten snortrekk og med snortrekk. Les mer og se monteringsvideoer her. 

     Barnesikring av solskjerming

     Flere av produktene er trådløse og derfor også barnesikre.

     Les mer om barnesikring

     Plisségardin uten snor Plisségardin uten snor feste i topp og bunn
     Plisségardin med trådløs regulering Plisségardin uten snor, feste i topp og bunn