Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Solskjerming i stuen

    Til stuen velger du fritt etter egen stil og eget behov. Vinduenes utforming er selvfølgelig et viktig utgangspunkt for hva du kan velge. La oss vise deg forskjellige muligheter du har for solskjerming i stuen.

    Tenk også over funksjon. Har du behov for solskjerming? Vil du redusere innsyn samtidig som du beholder utsikten? Unngå at møbler falmer? Ha det helt lystett eller spare energi? Dette hjelper deg i valget av riktig løsning. Style ditt vindu!

    Plisségardiner

    Plisségardin er et mykt alternativ til persienne, er enkel å montere og tar liten plass. Den kan skyves helt sammen, eller trekkes ut og dekke hele eller deler av vinduet – alt etter behovet. Vi har plisségardiner som monteres i topp og bunn og dekker hele eller deler av vinduet eller kun i toppen. 


    // Iben plisségardin //    // Maya opp&ned lysfiltrerende dobbel plisségardin // 

    Dekorativ rullegardin

    Lystette rullegardiner passer som solskjerming i alle rom, og vil gjøre rommet mørkt og behagelig, selv på lyse sommerkvelder/ -netter. Vi har både lystette og transparente rullegardiner i flere bredder, farger og design. Du kan også velge mellom kjedetrekk og trådløs.

    Transparent rullegardin

    Transparente rullegardiner er laget av et materiale som filtrerer lyset. Dermed bevarer man utsikten, samtidig som man hindrer innsyn. Med en børstet aluminiums-bunnlist og kjedetrekk i stål passer den fint inn i stuen.

    Alle våre rullegardiner fåes enten med kjedetrekk eller som en trådløs variant som gjør den helt barnesikker, og i mange bredder og lengder.

    Lamellgardiner 

    Lameller er praktisk og moderne. Har du store vinduer fra tak til gulv og ønsker noe annet enn tradisjonelle gardiner, er lamellgardiner et godt alternativ. Du kan enkelt regulere for dagslys og innsyn, enten du vil slippe inn eller stenge ute. Lamellgardiner kan tilpasses perfekt til ditt vindu og ditt behov. De finnes i mange farger og strukturer, også lystette.

    Hvilken type solskjerming trenger jeg?

    Vi tilbyr et stort utvalg løsninger for solskjerming av vindu. Velg mellom persienner, lameller, plissé- eller rullegardiner som enten filtrerer eller stenger lyset helt ute. Her får du hjelp til å finne solskjermingsløsningen som passer dine behov.