Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Antall treff Vis alle
    Sorter etter
    Filtrering
    • Farger
    • Type
    • Størrelse
    Alu Blind 25mm metallpersienne
    Alu Blind 25mm metallpersienne
    Fra kr 199,90
    Classic alu persienne
    Classic alu persienne
    Fra kr 249,90

    Persienner

    Persienner er den perfekte løsningen for deg som ønsker enkel fleksibilitet, både når du skal skjerme for innsyn eller sol. Persienner finnes i mange forskjellige farger og materialer, slik at du kan velge persienner som passer din stil.

    Fordeler med persienner

    Persienner skjermer effektivt for lys, og er enkle å rengjøre. De kan brukes i alle rom, men egner seg spesielt godt på baderom, våtrom og kjøkken.

    Solskjerming med stort potensiale

    Persienner skjermer for både sol og innsyn, og sørger også for å hindre gjenskinn i TV- og dataskjerm. De er også praktiske og enkle å betjene, og gir muligheten til å regulere det naturlige lyset enten man ønsker å slippe inn lite eller mye lys.

    Innvendige persienner

    Med sitt klassiske design går persienner aldri av moten. De egner seg like godt på baderom som soverom, og kan brukes i alle typer dører og vinduer.

    Med muligheten til å velge blant flere ulike typer kan du skape akkurat den stemningen i et rom som du selv ønsker. Innvendige persienner passer derfor inn i ethvert rom uavhengig av hvilken stil du går for i hjemmet eller på kontoret.

    Aluminiumspersienner er laget av kvalitetsmateriale som både tåler fukt og har lang levetid, og er derfor vanlig å bruke på for eksempel baderom. Solskjerming av denne typen kan gi rommet et rustikt og moderne preg.

    Mulighetene er med andre ord mange, og persienner er derfor tidløse.

    Montering og vedlikehold av persienner

    Persienner er både lette å vedlikeholde og enkle å montere. Har du kjøpt en persienne hos oss kan du følge våre monteringsguider der vi gir deg veiledningen du trenger. Siden barnesikkerhet er viktig for oss i Kid, har vi både anbefalinger og løsninger for alle våre produkter som skal forhindre uhell med løse betjeningssnorer og -kjeder.