Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Antall treff Vis alle
    Sorter etter
    Filtrering
    • Varebeskrivelse
    • Størrelse
    Maya opp&ned lysfilt dobbel plisségardin
    Maya opp&ned lysfilt dobbel plisségardin
    Før fra 899,90 NÅ fra 539,94
    Fiona opp&ned lystett dobbel plisségardin
    Fiona opp&ned lystett dobbel plisségardin
    Før fra 1 049,90 NÅ fra 629,94
    Vida lysfilt trådløs plissegardin
    Vida lysfilt trådløs plissegardin
    Før fra 549,90 NÅ fra 329,94
    Leah opp&ned lysfiltrerende plissègardin
    Leah opp&ned lysfiltrerende plissègardin
    Før fra 399,90 NÅ fra 239,94
    Elena lysfilt opp&ned plisségardin
    Elena lysfilt opp&ned plisségardin
    Før fra 449,90 NÅ fra 224,95
    Falk L210cm lystett dobbel plisségardin
    Falk L210cm lystett dobbel plisségardin
    Før fra 1 349,90 NÅ fra 809,94
    Falk lystett dobbel plisségardin
    Falk lystett dobbel plisségardin
    Før fra 849,90 NÅ fra 509,94
    Iben L210cm lysfilt dobbel plisségardin
    Iben L210cm lysfilt dobbel plisségardin
    Før fra 1 249,90 NÅ fra 749,94
    Iben lysfilt dobbel plisségardin
    Iben lysfilt dobbel plisségardin
    Før fra 999,90 NÅ fra 599,94

    Plisségardiner

    Plisségardiner er en multifunksjonell løsning når du ønsker å skjermes for solen eller innsyn med lystette varianter. Plisségardiner er enkel å tilpasse vinduets størrelse, i tillegg får du plisségardiner uten snor.

    Plisségardiner - fleksibel og moderne solskjerming

    Plisségardiner er både funksjonelle og dekorative. De kan skyves helt sammen for maksimalt utsyn, samles på midten for å skjerme deler av vinduet eller trekkes helt ut slik at de dekker hele vinduet – alt etter behov. Her får du hjelp til å velge riktig type plisségardin.

    Bestselger innen solskjerming

    Plisségardiner er en moderne og fleksibel løsning for solskjerming, og har blitt en bestselger fordi de er både stilrene og multifunksjonelle. Gardinen er et foldet stoff som kan plasseres både øverst, nederst eller «svevende» midt i vinduet og trekkes opp og ned etter ønske (derav navnet «opp&ned»). Du kan med andre ord dekke til hele eller kun ønskede deler av vinduet, og plisségardinen er perfekt for tak- og skråvinduer.

    I et land som Norge, med dagslys store deler av døgnet i sommerhalvåret, er produkter som skjermer for sol essensielt. Plisségardiner skjermer effektivt for både sol og innsyn, og det moderne designet er også estetisk pent å se på. De tar liten plass og passer i de fleste rom med de fleste interiørstiler.

    En annen nyttig egenskap disse modellene for solskjerming har er at de isolerer for kulden og holder varmen inne i rommet på vinterhalvåret, mens på sommeren beskytter de mot at varme slipper inn. Hos Kid kan du også velge mellom lysfiltrerende og lystette plisségardiner eller lyddempende og energibesparende typer.

    Montering og rengjøring av plisségardiner

    Montering av plisségardiner er veldig enkelt og tar ikke lang tid. Følg en av våre monteringsguider, så veileder vi deg igjennom prosessen. Barnesikkerhet er viktig for oss i Kid, og derfor følger barnesikring med alle våre produkter med snorer. Plisségardiner finnes også trådløse, og er derfor et trygt valg for bruk i soverom og stuer der det er barn til stede.

    Dersom sola skinner rett på vinduet, blir skitne plisségardiner veldig synlige. I utgangspunktet tiltrekker de seg ikke støv, men skulle de bli skitnet til er det heldigvis enkelt å rengjøre dem ved å tørke av støv med en myk børste eller fuktig klut.

    Stort utvalg plisségardiner

    Hos Kid finner du et stort utvalg plisségardiner i god kvalitet. Fargevalg er essensielt når du skal innrede et rom, og er en faktor som har stor betydning når det gjelder å skape stemning i et rom. Du finner derfor selvfølgelig valgmuligheter blant mange forskjellige farger på plisségardiner hos oss.

    Vi har standardstørrelser i 60–140 cm bredde, og i høyde opptil 210 cm, men vi tilbyr også plisségardin på mål som passer perfekt til ditt vindu. Uansett om du har skrå, runde, små eller store vinduer kan denne modellen for solskjerming tilpasses dine krav. Se vårt utvalg på denne siden eller ta en tur innom våre butikker, så hjelper vi deg!