Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Antall treff Vis alle
    Sorter etter
    Filtrering
    • Farger
    • Varebeskrivelse
    • Størrelse
    • Stil
    Lilja lystett rullegardin
    Lilja lystett rullegardin
    kr 799,90
    Freja lystett rullegardin lystett rullegardin
    Freja lystett rullegardin lystett rullegardin
    Fra kr 0
    William screen rullegardin
    William screen rullegardin
    Fra kr 1 199,90
    Tuva lystett rullegardin trådløs
    Tuva lystett rullegardin trådløs
    Fra kr 699,90
    Tea Transparent rullegardin
    Tea Transparent rullegardin
    Fra kr 549,90
    Filippa lystett rullegardin trådløs
    Filippa lystett rullegardin trådløs
    Fra kr 749,90
    Saga lystett rullegardin
    Saga lystett rullegardin
    Før fra 399,90 NÅ fra 199,95
    Ikke på lager i nettbutikken. Sjekk lagerstatus i butikk.

    Rullegardiner

    Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen. Rullegardiner er den mest effektive solskjermingen og finnes i helt lystette modeller. Vi har også lystransparante rullegardiner.

    Montering av rullegardiner

    Rullegardiner kan monteres både i tak og på vegg. Du kan også velge å henge rullegardinen inne i vinduskarmen, eller utenpå. Les om de ulike kvalitetene på rullegardiner og hvordan de monteres her.

    Lystett og transparent rullegardin

    Fordelen med rullegardiner er at en selv kan styre hvor mye lys det er ønskelig å slippe inn i et rom. Lystette rullegardiner holder sommerlyset ute, og med skinner kan disse sørge for et helt mørkt rom. De holder også mye av varmen ute, og legger dermed til rette for et behagelig soverom med optimale muligheter for en god natts søvn – uansett årstid. Noen velger å benytte slike rullegardiner også i andre rom, som for eksempel i stua eller på kontoret for å unngå gjenskinn i skjermen.

    Det finnes imidlertid også transparente rullegardiner dersom du ønsker å skjerme for solen uten å stenge alt lys ute. Disse sørger for effektiv solskjerming samtidig som de slipper inn et behagelig lys og skaper en god stemning i rommet.

    Montering av rullegardin

    Montering av rullegardin kan virke vanskelig, men egentlig er det veldig enkelt. For å hjelpe deg på veg har vi laget en guide for montering der vi stegvis tar deg igjennom hele prosessen. Du velger selv om du ønsker å se en video eller lese monteringsanvisning.

    Barnesikkerhet er viktig for oss i Kid, og solskjermingen vi tilbyr er derfor et populært valg på barnerom. Vi har både trådløse rullegardiner og løsninger for barnesikring slik at ikke små barn for eksempel vikler kjedetrekket rundt halsen.

    Stort utvalg i rullegardiner

    Hos Kid får du rullegardiner i topp kvalitet i flere ulike farger, bredder og lengder. Du kan velge mellom flere ulike standardstørrelser, eller du kan bestille rullegardin på mål, slik at den passer perfekt til ditt vindu. Vi tilbyr både trådløse rullegardiner Se vårt utvalg på denne siden, eller ta en tur innom en av våre butikker!