Produkter

Kategori

  Les mer om

   Butikker

    Sengetøy
    Dyner
    Puter
    Laken
    Putetrekk
    Sengetepper
    Sengegavler
    Madrassbeskytter

    Sengetøy

    Få en god natt søvn og en behagelig start på dagen med puter, dyner og sengesett i høy kvalitet. 
     Få ekstra luksus og hotellfølelse på soverommet med en lekker sengegavl, et kledelig sengeteppe og store hotellputer. La deg inspirere av vårt interiør til soverommet!

    Hvilken dyne passer for deg?

    Visste du at vi bruker en tredjedel av livet i sengen? En god natts søvn gjør deg uthvilt og klar for en ny dag. Våre dyner fås i mange kvaliteter i både dun og fiber, slik at du kan velge det som er best for deg.

    Hvordan få den beste søvnen?

    Vi har alle behov for god søvn og nok søvn for å fungere best. Her er noen tips som kan hjelpe deg på veien.

    Flanell sengesett fra 149,-

    Gjelder ikke garnfarget flanell.

    Alt du trenger for en god natts søvn

    Søvn er essensielt for å fungere i hverdagen, og vi bruker derfor store deler av livet vårt på soverommet. For mange er det et av husets viktigste rom, og for flere er det dermed ønskelig å legge litt ekstra arbeid i soverommets interiør.

    For noen er målet at innredningen skal være innbydende og stilig. Farger på vegger skal stå i stil til resten av innredningen, sengesettet skal ha fine farger og mønstre, og pynt i form av vaser, bilder, gardiner og lamper er vel så viktig som resten av interiøret.

    Andre er mer opptatt av å innrede soverommet for å legge til rette for en god natts søvn, med komfortabel dyne og pute, pustende sengetøy og mørke gardiner som stenger solen ute. Uansett ditt behov og dine ønsker, finner du alt du trenger av interiør og innredning til soverom hos Kid.

    Inspirasjon til soverom i 2021

    Soverommet skal innredes slik at du selv synes det er et behagelig og avslappende sted å være. Soveromsfarger har mye å si for romfølelsen, og setter også føringen for valg av interiør. Noen foretrekker å male veggene i lyse farger – da kan man i større grad variere med ulike farger på resten av interiøret. Ofte gjør også lyse farger at et lite soverom virker større.

    Andre har behov for et mørke for å sove godt, og mange har kanskje hørt at man sover best i blå soverom. Grønne planter kombinert med mørke soveromsfarger gir en flott og eksotisk look. Plantene er også med på å rense luften, slik at du kan puste godt når du sover. Her er kunstige planter vel så fine som ekte.

    Hotellfølelse på soverommet

    Hos oss finner du ikke bare det mest nødvendige til et soverom, men også det lille ekstra som gir den gode følelsen. Pynt og tilbehør til soverom er for mange vel så viktig som dyne- og putetrekk. 

    Er du for eksempel ute etter å skape hotellfølelse på soverommet? Vi har både lekre sengegavler og sengetepper i flere ulike farger og materialer. Velg et sengeteppe som dekker hele sengen, eller legg et sengeteppe til enkeltseng på langs ved fotenden av en dobbeltseng, så ser den mer stilig ut med en gang. Fyll sengen med store hotellputer i farger som står i stil til resten av interiøret, og skap litt ekstra luksus med et duftlys på nattbordet.

    Stort utvalg interiør til soverommet

    Hos oss finner du alt du trenger til å innrede et lunt og koselig soverom. Vi har puter, dyner, laken og sengetøy i høy kvalitet og mange størrelser, farger og mønstre. Hos oss finner du også pute- og madrassbeskytter som forlenger levetiden og forebygger slitasje på madrass og puter. Vi har selvfølgelig også allergivennlige produkter.

    På våre sider kan du se masse inspirasjon til fargevalg og innredning av soverom, vask og vedlikehold av dyner, puter og sengesett og andre nyttige tips. La deg inspirere av vårt utvalg på nett, eller ta en tur innom en av våre butikker!